Apatinis siandien darytas - kazkoks "Viola", tipo nustato ankstyva nestuma (buvo kasetej, bet as islupau, noredama ka nors iziureti)
turit geras akis, mergaites. Zodziu yra ten kazkas, bet pagal NT instrukcija tiket negalima (cia save nuteikineju, kad neisijausciau).
Apatinis siandien darytas - kazkoks "Viola", tipo nustato ankstyva nestuma (buvo kasetej, bet as islupau, noredama ka nors iziureti)
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 30, 18:41)
turit geras akis, mergaites. Zodziu yra ten kazkas, bet pagal NT instrukcija tiket negalima (cia save nuteikineju, kad neisijausciau).
linkiu is visos sirdeles,kad testukai pastvirtintu
QUOTE(ssandraM @ 2010 10 30, 17:52)
ech... dekui
o Tau mm nepramuse?
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 30, 19:40)
dar nea,skausmai toki stiprus buvo galvoju ant sekundziu pramus,nes ir isskyru ziauriai daug buvo,laksciau y tulika istisai,bet db vel nieko ,jokio skausmo,kartais pamaudena ,na bet kokiu atveju ateis jei ne snd tai ryt,neiskentus pasidariau testuka,bet deje kaip ir maniau spyga
QUOTE(ssandraM @ 2010 10 30, 18:51)
dar nea,skausmai toki stiprus buvo galvoju ant sekundziu pramus,nes ir isskyru ziauriai daug buvo,laksciau y tulika istisai,bet db vel nieko ,jokio skausmo,kartais pamaudena ,na bet kokiu atveju ateis jei ne snd tai ryt,neiskentus pasidariau testuka,bet deje kaip ir maniau spyga
na nieko gal kitas ciklas bus laimingas 
o gal neateis?
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 30, 19:54)
o gal neateis?
nes Tu antra ar trecia diena jauti PMS, bet neateina - kitais kartais irgi net kelias dienas pries mm skaudedavo?
aga man visada taip,tik sy menesy tie sonu skausmai buvo kazkas nauja,ir veido neisbere
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 30, 17:18)
Tikrai, Zemil, ar tu neturi tos silpnybes?
na va - visaip fotkinau, bet turbut nieko neiziuresit, nes plika akim vos iziurima:
Nu sakes
As kazkaip manau, kad yra, tik linkiu, kad viskas sekmingai isitvirtintu
SandraM, gal ir tau anksti testukui
QUOTE(ssandraM @ 2010 10 30, 18:59)
aga man visada taip,tik sy menesy tie sonu skausmai buvo kazkas nauja,ir veido neisbere 
vargsiukas - kaip kankintis reikia! o man mm ateina ir praeina be dideliu pojuciu, isskyrus (.)(.) - kuriu dabar kaip tik ir nejauciu
Bet sonus irgi diegia jau 2 sav., o paskutinem 3 dienom - ypac (na tiksliau nediegia, bet pamaudzia). Tai cia kazkas naujesnio man (tikiuos i gera)
Labai tikiuos, kad ryt kilsi ar liksi vietoj ir mm neateis
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 30, 20:02)
vargsiukas - kaip kankintis reikia! o man mm ateina ir praeina be dideliu pojuciu, isskyrus (.)(.) - kuriu dabar kaip tik ir nejauciu 
Bet sonus irgi diegia jau 2 sav., o paskutinem 3 dienom - ypac (na tiksliau nediegia, bet pamaudzia). Tai cia kazkas naujesnio man (tikiuos i gera)
man mmm tai ziaurios buna ,ypac kai pradejom planuot,pirma diena as bunu nedarbinga,vemiu,viduriai strikuoja,o skausmai
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 10 30, 19:01)
Nu sakes
nu super
Nu kaip smagu
kad Tavo zodziai Dievui i ausi... turbut nesusituresiu ir bandysiu ryt NT vel (jei BT laikysis).
Papildyta:
QUOTE(ssandraM @ 2010 10 30, 19:05)
man mmm tai ziaurios buna ,ypac kai pradejom planuot,pirma diena as bunu nedarbinga,vemiu,viduriai strikuoja,o skausmai
bet jau db ysigijau leidziamo analgino,tai nera ko bijot 
Vajej
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 10 30, 20:01)
nu nemanau
Papildyta:
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 30, 20:08)
Vajej
reiketu tau pavartot pora menesiuku kokiu homeopatiniu preparatu, kad taip nesikankintum. Leidziamas analginas - 
tai kad as pasiskundziau ginei del skausmu,tai man ji tik zvakuciu israse,nuo kuriu is kart y WC varau