as vel pradejau rudai teplioti. jau pavargau nuo tu tepliojimu. tai mano nuomone jei yra ta hematoma tai kol neissivalys tai vis tepliosiu?
jau apsidziaugiau kad pagaliau baigesi tepliojimas, o stai ir vel tas nemalonumas
QUOTE(wiki* @ 2010 10 28, 14:33)
as vel pradejau rudai teplioti. jau pavargau nuo tu tepliojimu. tai mano nuomone jei yra ta hematoma tai kol neissivalys tai vis tepliosiu?
jau apsidziaugiau kad pagaliau baigesi tepliojimas, o stai ir vel tas nemalonumas 
as labai labai laikau kumstukus, kad viskas baigtusi gerai
QUOTE(Zemil @ 2010 10 28, 15:42)
aciu uz palaikyma
dekui zemil, registruojuosi naujuose namuciuose
QUOTE(wiki* @ 2010 10 28, 07:33)
mano drauge visa nestuma prakraujavo, nes lelia buvo zenmai isitvirtinus, taigi nesigasdink dar, palauk 12 savaiciu ir bus matyt
NEIRIDA,as norejau pasidaryti OV testa,bet neturiu ,o vaistinej lb brangu,pagailejau pinigeliu
bet reiketu uzsisakyti kazkur kitam kartui tu OV testuku,pas kuria kreiptis reikia?
Papildyta:
saugok save, viskas bus gerai lelytei
Papildyta:
butu gerai,kad ryt pakilciau ,siand taip linksmai paisdykavomsu mb
Papildyta:
QUOTE(wiki* @ 2010 10 28, 16:33)
saugok save, viskas bus gerai lelytei
Papildyta:
QUOTE(Zemil @ 2010 10 28, 16:03)
jei ryt kyli, siandien O busi apturejus 
Neirida pritariu tau
Neirida pritariu tau
butu gerai,kad ryt pakilciau ,siand taip linksmai paisdykavomsu mb
QUOTE(daivutyte @ 2010 10 28, 16:05)
mano drauge visa nestuma prakraujavo, nes lelia buvo zenmai isitvirtinus, taigi nesigasdink dar, palauk 12 savaiciu ir bus matyt
kodel palaukti butent 12 savaiciu?
QUOTE(wiki* @ 2010 10 28, 16:18)
kodel palaukti butent 12 savaiciu?
tada buna praeje pavojingiausias laikotarpis
QUOTE(Ziuokute @ 2010 10 28, 16:19)
na taip, tai as antradieni eisiu pas gine, sake darys echo ir ziures kaip vystosi. jau bus virs 9 savaiciu. kai pamatysiu plakancia sirdele bus tikrai ramiau
QUOTE(wiki* @ 2010 10 28, 08:23)
na taip, tai as antradieni eisiu pas gine, sake darys echo ir ziures kaip vystosi. jau bus virs 9 savaiciu. kai pamatysiu plakancia sirdele bus tikrai ramiau 
na ir saunu, ramiai sau pabuk, o kad nerviukus apramint isgerk gurksneli gero konjako ir viskas bus gerai.
QUOTE(wiki* @ 2010 10 28, 17:23)
laikykis,mergyt,mes su tavimi
QUOTE(wiki* @ 2010 10 28, 16:23)
Tai dar nematei plakancios sirdeles?