Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

[quote=mirele,2010 10 28, 19:34]
[quote=ssandraM,2010 10 28, 18:21]
ar ji galima daryti bet kuriuo paros metu?
[/quote]
nu nea,zinau,kad nuo 10 ryto geriausia iki tam tikros valandos g.gif nu merginukes kuri tiksliai zinot? g.gif blush2.gif
Atsakyti
aciu mergytes uz gera zodi mano grafikui blush2.gif galetu jis buti ne tik grazus, bet ir vaisingas tongue.gif
matau su aistuzele abi 9 DPO sian turim drinks_cheers.gif ( as tai vakar uzsipirkau is forumietes papigiai NT ir nors zinojau, kad anksti, bet vakar t.y 8 DPO ir dar vakare vistiek sugadinau viena NT doh.gif o kad kraipiau ji, kad ziurejau, i ta vieta, kur man atrode,kad turi but antra juostele net paciai juokinga lotuliukas.gif ) ryt ryte vel gadinsiu NT biggrin.gif nors netikiu, kad ir ryt, ka isvysiu, o jei dar ir BT pakris doh.gif Bet viltis mirsta paskutine ax.gif

P.S. as makstyje matuoju su gyvsidabriniu, tai irgi pasnuduriuoju 10 min iki zadintuvo kitos signalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2010 10 28, 17:50)
dekui uz palaikyma, Jus man kaip seima, be Jusu butu labai sunku  mirksiukas.gif  labai dekinga uz viska visom  mirksiukas.gif

Mes, kaip sako, is vieno klano, tai suprantame viena kita, geriau nei bet kas 4u.gif

QUOTE(aistuzele @ 2010 10 28, 17:56)
wiki* mergyt viskas bus gerai, nes kitaip ir buti negali, nusiramink, paglostyk pilvuka ir tik teigiamos mintys lai tavo galveleje sukas  mirksiukas.gif

o man pilva maudzia siandien, toks jausmas, kad tikrai jau pramus nelemtosios. Na teks sulaukti sekmadienio, ot butu kokie testukai, kurie is karto po O parodytu, yra nesumas ar ne, nereiktu kankintis, o dabar  biggrin.gif Dar savaitgali turesiu sveciu, tai butu smagu koki sestadieni pasidaryt testuka, del viso pikto, kazin nebutu per anksti  g.gif http://www.babyplan.ru/profile/77703

neblogai laikaisi, kada tu NT gadinsi?
SSandraM, as jau laukiu,kada NT gadinsi bigsmile.gif

Siandien pasiskambinau i privatu ginek.kabineta, uzsirasiau gruodzio2 d. ekoskopui. siandien suzinojau,kad mums jau 4 savaites ax.gif wub.gif jei jausiuos blogiau, tai eisiu anksciau. o krauja eisiu nusileist tik penktadieni kita. vietu nera pas mano gydytoja.noriu bent paprastus tyrimus pasidaryti. daugiau nezinau,ar ka man darys, nes tik nuo 12 savaites viska pradeda tyrineti ir uzveda nesciosios kortele. wub.gif o bT matuosiu dar tikrai
Atsakyti
[quote=mirele,2010 10 28, 18:20]
[quote=neirida,2010 10 28, 18:18]
as ka tik bt pradejau matuoti doh.gif
man dabar svarbu issiaiskint kaip su tom gleivem buna blush2.gif
[/quote]

cia jau kiekvienos organizmas skirtingas. Skaidrios tasios isskyros ( yra atskira temute) rodo vaisinga laikotarpi mirksiukas.gif Zema BT rodo pirma faze. Jei BT pakiltu ir laikytusi kelias dienas reikstu, kad jau esi po O.
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 28, 20:09)
SSandraM, as jau laukiu,kada NT gadinsi  bigsmile.gif

blush2.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 10 28, 19:24)

O dar man sako, kad del ilgo mano ciklo as kantrybes turiu, va kur zmogus su kantrybe, 13 DPO auksta BT ir laikosi NT negadina thumbup.gif O RIMTAI, KADA NT 4u.gif ?
Atsakyti

jei man ryt bt pakyla, tai rytoj gadinsiu nt biggrin.gif

elmiuke
kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 10 28, 19:50)
jei man ryt bt pakyla, tai rytoj gadinsiu nt  biggrin.gif

elmiuke
kaip faina  wub.gif

Laikysiu kumscius uz tavo teigiama NT, kai savo darysiu mirksiukas.gif
Kada kelies lotuliukas.gif ? as 6:30, tada 10 min BT matavimas, o jau tada ... Net nzn kaip save nuteikineti doh.gif ar geriau tiketi ir labai noreti, ar geriau neigti tai, ko taip trokstu, kad nusivylimas mazesnis butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 28, 20:31)
O dar man sako, kad del ilgo mano ciklo as kantrybes turiu, va kur zmogus su kantrybe, 13 DPO auksta BT ir laikosi NT negadina  thumbup.gif O RIMTAI, KADA NT  4u.gif ?

kad as gana didely pms jauciu,nemanau kas bus iseje,aisku maza viltis visada islieka iki kol mmm sulaukiu blush2.gif nu jei iki sestadienio BT issilaikys tai tada pagadinsiu NT mirksiukas.gif lb ydomu ka ryt BT rodys,bijau kad kris doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2010 10 28, 20:50)

oi laikau kumstukus uz tave mergyt,kad dar ryt kiltai aukstai aukstai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 10 28, 19:50)

elmiuke
kaip faina  wub.gif

nu lauksim geru ziniu.
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 28, 20:56)
Laikysiu kumscius uz tavo teigiama NT, kai savo darysiu  mirksiukas.gif
Kada kelies  lotuliukas.gif ? as 6:30, tada 10 min BT matavimas, o jau tada ... Net nzn kaip save nuteikineti  doh.gif ar geriau tiketi ir labai noreti, ar geriau neigti tai, ko taip trokstu, kad nusivylimas mazesnis butu  blush2.gif

as tai daug apie tai negalvijau, ilekiau i Wc pilna pusle vakare po darbo, sast mintis darytis NT, nebuvo kada galvoti biggrin.gif
nusiteik,kad ir koks atsakymas bus, tu nenuleisi ranku mirksiukas.gif ir pamatysi vis tiek II
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 28, 18:56)
Laikysiu kumscius uz tavo teigiama NT, kai savo darysiu  mirksiukas.gif
Kada kelies  lotuliukas.gif ? as 6:30, tada 10 min BT matavimas, o jau tada ... Net nzn kaip save nuteikineti  doh.gif ar geriau tiketi ir labai noreti, ar geriau neigti tai, ko taip trokstu, kad nusivylimas mazesnis butu  blush2.gif

as 6 smilie as siuo atveju neigiu, nes bijau nusivilti, nes slykstus jausmas pamatyti I, bet bus kaip bus. Rytojus viska parodys smilie
Audra86 o jauti kokius nors pozymius?

Elmiuke, o kokius tu pozymius jauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 28 spalio 2010 - 19:07