Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Ateinu su savo atsiliepimais apie pirkinius smile.gif

Pagaliau išbandžiau Avalon Organics citrininį šampūną. Labai gerai putoja ir jo reikia vos lašiuko (nors kitų pilu po pusę saujos, nes plaukai ilgi), labai skaniai kvepia citrinomis ir, kas man labiausiai patiko, lengvai išsiskalauja. Plaukai po plovimo purūs, minkšti, tačiau norėtųsi drėkinimo galuose, o kadangi nenaudoju kondicionierių ar balzamų, tai patepliojau aliejum, todėl matyt šiandien kiek sukritę, bet atrodo švarūs. Žodžiu, pirmas plovimas vykęs, žiūrėsim kaip bus toliau.

Dar pirkau Weledos druskinės pastos miniuką. Pirmas valymas buvo tikrai keistas- nėra mėtų ir pan dalykų, kaip tradicinėse pastose, Weleda neputoja, bet man kažkaip patiko. Gerai nuvalė, švaros pojūtis burnoje yra, tad ko daugiau reikia? Manau pirksiu pilną pakuotę.

Weleda rozmarinų vanduo. Dar nebandžiau, bet prigriebiau vakar Holos, bandysiu rytoj po plovimo smile.gif

Beje, mačiau, kad Rasakila turi KN produkcijos- sviestų, aliejų, aliejų mišinių, eliksyrų. Norėjau vakar pauostyti nerolio ir vanilės eliksyrus, bet neturėjo testerių, tai taip ir likau nesužinojusi žymiojo nerolio kvapo verysad.gif

Ir turiu klausimą- kur galėčiau sunaudoti levandų hidrolatą? Nepatinka man jo kvapas ir nors tu ką doh.gif Išmesti gaila, reikia sunaudoti mažomis dozėmis kur nors, tačiau kur? Draugė siūlė batus kvėpinti, nežinau ar bandyti... unsure.gif Gal bus kokių patarimų?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 29, 14:02)
o sakykit su LAVERA tuo sensitive pieneliu kur 2in1 ar jis kaip prausiklis ar galima kaip pieneli valoma naudot?nu ta prasme su vatyte nuvalyt makijaza akiu? g.gif

Galima mirksiukas.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 30, 13:21)
Pagaliau išbandžiau Avalon Organics citrininį šampūną. Labai gerai putoja ir jo reikia vos lašiuko (nors kitų pilu po pusę saujos, nes plaukai ilgi), labai skaniai kvepia citrinomis ir, kas man labiausiai patiko, lengvai išsiskalauja. Plaukai po plovimo purūs, minkšti, tačiau norėtųsi drėkinimo galuose, o kadangi nenaudoju kondicionierių ar balzamų, tai patepliojau aliejum, todėl matyt šiandien kiek sukritę, bet atrodo švarūs. Žodžiu, pirmas plovimas vykęs, žiūrėsim kaip bus toliau.

Kur pirkai ir kokia kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2010 10 28, 16:17)
Nepamenu, kuri rašė apie ylang-ylang naudojimą plaunant galvą. Jau super dalykiukas  thumbup.gif  thumbup.gif  Išmėginau šiandie, tai negaliu atsidžiaugt plaukais  thumbup.gif  Ačiuks nerealu thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 28, 21:55)

Ugniux, O tiesiai i sampuna lasinai ar kaip? Kiek lasu? Ir koks tas poveikis  ax.gif

ne manes klauset, bet as lasinu viena lasiuka i kondicionieriu ir trumpai palaikau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2010 10 30, 01:19)
Sveikutes.
Noriu isigyti kremukus  Glimpse Intutive skin care by XAGO
Raso kad naturali kosmetika ar tikrai taip?

[size=1]1. Gel cleanser
Ingredients: water, decyl glucoside, lauryl glucoside, glycerin, coco-betaine, caffeic/coco/coumaric/mangosteen pericarp esters, lactobacillus/mangosteen...

Nieks nezino? unsure.gif Blogu ingredientu is pirmo puslapio neradau.

P.S. Maciau laida kur kalbejo apie sampunus, kad plaukai greitai riebaluojasi del Laureth Sulfate. Dabar noriu isbandyti is naturaliu. Koki patarsit sampuna jei patys plaukai sviesinti sausi, o saknys kita diena po plovimo jau riebus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2010 10 30, 18:37)
Nieks nezino?  unsure.gif  Blogu ingredientu is pirmo puslapio neradau.
P.S. Maciau laida kur kalbejo apie sampunus, kad plaukai greitai riebaluojasi del Laureth Sulfate. Dabar noriu isbandyti is naturaliu. Koki patarsit sampuna jei patys plaukai sviesinti sausi, o saknys kita diena po plovimo jau riebus?  doh.gif

O šios gamintojo produkcija sertifikuota? mirksiukas.gif
Nematau didelių blogiukų, bet už tai daug ingridientų pirmą kartą man matomi g.gif
Atsakyti

Labai gerai putoja ir jo reikia vos lašiuko (nors kitų pilu po pusę saujos, nes plaukai ilgi), labai skaniai kvepia citrinomis ir, kas man labiausiai patiko, lengvai išsiskalauja.

Dar pirkau Weledos druskinės pastos miniuką. Pirmas valymas buvo tikrai keistas- nėra mėtų ir pan dalykų, kaip tradicinėse pastose, Weleda neputoja, bet man kažkaip patiko. Gerai nuvalė, švaros pojūtis burnoje yra, tad ko daugiau reikia? Manau pirksiu pilną pakuotę.

Weleda rozmarinų vanduo. Dar nebandžiau, bet prigriebiau vakar Holos, bandysiu rytoj po plovimo smile.gif

Ir turiu klausimą- kur galėčiau sunaudoti levandų hidrolatą?

Tai turbut ir issiskalauja taip lengvai nes tik lasiuka pylet, o ne sauja kaip kitu (aisku juokauju as) biggrin.gif Pati kolkas nei su vienu sampunu neiprantu po mazai piltis, vis saujelem varau doh.gif

Weledos man labai patinka druskine pasta. Viena is geriausiu naturaliu. Nors dabar JASON pradariau metine (seniai metines nenaudojau), tai labai patiko ir vos kruopeles reikia, nes be galo putoja. Dantukai itin gerai nusivalo ir lieka svarus iki ryto.

Del levandu hidrolato, tai nezinau kas ir kaip su kvapu ir kiek laikosi, bet kandys bijo levandu, tai gal kazkam panaudot eitusi? g.gif As naudoju tokius levandu maiselius nuo kandziu (dedu i spinta ir dezes su zieminiais rubais), bet galvoju su eteriniu aliejums kazka pasidaryt, kad pigiau gautusi. Tai gal ir hidrolatas suveiktu g.gif Arba plaukams panaudot nuskalaujant... Arba vietoj toniko naudot, bet jei kvapas erzina, tai turbut sunku butu....
Atsakyti
g.gif
Beje, mačiau, kad Rasakila turi KN produkcijos- sviestų, aliejų, aliejų mišinių, eliksyrų. Norėjau vakar pauostyti nerolio ir vanilės eliksyrus, bet neturėjo testerių, tai taip ir likau nesužinojusi žymiojo nerolio kvapo verysad.gif

oo nerolio turi Rasakila ar ne taip ka supratau g.gif mirtinai man jo reikia tokio gerio niekur nerandu, o as va naudoja AVIVA kremuku meginuku rinkini, tai baisus koks veidas, tiek nuo drekinancio , tiek nuo maitinancio, tokiais mazais pulingais vidiniais guziukais ismete, vis kaltinau vandeni, bet gal cia nuo kremo reikia nebenaudoti ir ziureti kas bus
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 10 29, 11:39)
tai laukiu komentaru  4u.gif  4u.gif
gal dar kokiu zinote skutimuisi priemoniu?

mano ir naudoja Speick skutimosi putas, siap sake gerai ir slysta, ir neberia. Bet viena vakara iskilo trumpalaike nostalgija, skutimose geliui, sake gelis geriau isigeria i oda unsure.gif bet naudos toliau ir putas. Taciau vis gi bandysiu paieskoti ir naturaliu putu ax.gif

O po skutimosi naudoja toki user posted image maloniai kvepia, suminkstina oda, neberia
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 31, 01:38)
Tai turbut ir issiskalauja taip lengvai nes tik lasiuka pylet, o ne sauja kaip kitu (aisku juokauju as) biggrin.gif Pati kolkas nei su vienu sampunu neiprantu po mazai piltis, vis saujelem varau  doh.gif

Kai ploviau pirmą kartą, tai uždėjau daugiau nei įprasta, gavosi beveik visa sauja, nes išsipylė per daug iš buteliuko. Putų buvo tiek, kad galvojau galvos neišsiskalausiu niekaip, bet labai lengvai išskalavau, todėl ir sakau, kad lengvai išsiplauna, kas man patiko smile.gif
O mažais kiekiais ir aš nemoku naudoti šampūnų ir aliejų. Kai darau plaukų kaukes, tai žiūriu kitoms užtenka šaukštelio aliejaus, o man reikia pusės saujos, su šampūnu tas pats- pilu daug ir dar muiluoju dukart, tai esu netaupi tuo atžvilgiu, nors iš kitos pusės, mano plaukai ganėtinai ilgi, tai gal normaliai čia su tais kiekiais? smile.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 31, 09:57)
oo nerolio turi Rasakila ar ne taip ka supratau g.gif mirtinai man jo reikia tokio gerio niekur nerandu

Turi turi smile.gif Mačiau nerolio, vanilės, rožių ir dar kažkokį eliksyrą, nepamenu pavadinimo, kavos gal? Be galo norėjau pauostyti, nes KN man baisiai nepakeliui, tai niekada ten ir nebuvau, nes važiuoti tik dėl jų vis neišeina. O kadangi pauostyti neišėjo, tai aš vis dar lieku nesužinojusi kas tie eliksyrai, kaip jie kvepia ir ką jie daro smile.gif Bandysiu per išparduotuvę ieškoti gal kas parduos lašiuką kurio nors pabandymui smile.gif

Beje, merginos, ar esat bandžiusios jazminų eliksyrą? Išparduotuvėje mačiau Eslauda siūlo 10ml, norėčiau pabandyti. Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 31 spalio 2010 - 14:09
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 31, 15:03)
O mažais kiekiais ir aš nemoku naudoti šampūnų ir aliejų.

Tai bandziau siandien as sita dalyka - galvoju kitoms mazai uztenka, gal ir man uzteks. Issisampunuoju plaukus, bet kaip ir mazoka, neputoja (nors ir siaip mazai putoja Giovanni pilkinantis sampunas), tai as dar vandens truputi daugiau uzpilu, dar truputi sampuno, issiplaunu ir dziaugiuosiu kaip nuo sampuno tokie slidus. Dedu kondicionieriu, o tas kazkoks neaisku, plaukus ne tokius slidzius daro... Galvoju kas cia negerai g.gif Tai pasirodo buteliukai vietom sukeisti sampuno ir kondicionieriaus (butent sie Giovanni visai nepermatomi ir atrodo vienodai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 31, 15:02)
O po skutimosi naudoja toki ...
maloniai kvepia, suminkstina oda, neberia

Tokio kremo kaip tik gavau kelis meginelius, tai duosiu jam isbandyt smile.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 31, 15:03)
O mažais kiekiais ir aš nemoku naudoti šampūnų ir aliejų. Kai darau plaukų kaukes, tai žiūriu kitoms užtenka šaukštelio aliejaus, o man reikia pusės saujos, su šampūnu tas pats- pilu daug ir dar muiluoju dukart, tai esu netaupi tuo atžvilgiu, nors iš kitos pusės, mano plaukai ganėtinai ilgi, tai gal normaliai čia su tais kiekiais? smile.gif

As seniau taip pat nemokejau mazais kiekiais naudoti alieju plaukams.. Bet kazkaip su laiku ismokau.. Pamaciau, kad ar daug tepant, ar mazai, poveikis nesiskiria, t.y. neprastesnis.. Be to lengviau ir greiciau issiplauna..

Dar ka pastebejau.. Kad kuo maziau galvoju - "kada gi pagaliau turesiu ilgas kasas?!", tuo plaukai geriau auga.. Anksciau kaukes visokias darydavau du kartus per savaite, naudojau Weleda losjona, savos gamybos losjona skatinanti plauku augima, o dabar (jau kokie metai) as neskiriu plaukams tiek demesio, bet auga daug geriau nei kai skirdavau daug demesio..
Dabartinis mano plauku rupinimasis toks: plaukus plaunu sampunu (kas 2-3 dienas (aisku, kai reikia tai ir dazniau buna)), plauku balzamas, ir aliejaus kauke karta i menesi blush2.gif
Pernai rugseji buvau plaukus nukirpusi trumpai (iki kaklo vidurio (gal vos vos trumpiau)), o dabar jau zemiau peciu kokie 10 cm g.gif Pazanga biggrin.gif Pati jau pradedu tiketi, kad pavyks atsiauginti plaukus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 10 29, 22:57)
Jei kalba jau eina apie skutima,tai as noreciau paklausti ka jus naudojate? man kiekviena karta po skutimo labai isberia,gal galite ka nors rekomenduoti,nes jau atsibodo isberta oda  doh.gif

o kuria vieta beria? pazastis, bikini zona, kojas? man bikini zona beria kita diena po skutimosi. Radau stai toki recepra ir ismeginau-pasitvirtini. Pries skutant, nuvalyti oda vatos diskeliu, suvilgytu peroksdu (vaistineje perku), skusti NE PRIES plauka, o PAGAL plauko augimo krypti, po skutimosi, nusiprausus vel pavalyti oda peroksidu.

QUOTE(sher @ 2010 10 30, 09:48)
as irgi si karta paemiau ta relax eye kremuka, nu man kvapas labai patinka, toks jis nestiprus , visiskai neerzinantis, pats poveikis irgi patinka, kiek cia pora dienu as ji panaudojau smile.gif tokiu labai dideliu problemu su paakiu oda neturiu, tiesiog pastaruoju metu nieko paakiams specialiai nenaudojau, tepiau su tuo paciu kremu kaip ir veida, tai akiu oda pavargusi atrode, kai pardejau tepti su siuo kremuku odele is karto atsigavo, gerai padrekino is karto, net paskaistejo truputi, labai greit susigeria, visiskai jo nesijaucia, nera riebus, bet oda padrekinta tikrai lieka smile.gif

o tepi ir voka ir po akim, ar pagal taisykles?? Tipo-virs voko, tik kauliuka po antakiu, o po akimi-irgi tik kauliuka, po pat akimi netepant?

Dar pirkau Weledos druskinės pastos miniuką. Pirmas valymas buvo tikrai keistas- .

Ir turiu klausimą- kur galėčiau sunaudoti levandų hidrolatą? Nepatinka man jo kvapas ir nors tu ką doh.gif Išmesti gaila, reikia sunaudoti mažomis dozėmis kur nors, tačiau kur? Draugė siūlė batus kvėpinti, nežinau ar bandyti... unsure.gif Gal bus kokių patarimų?

Welwdos druskine-mano mylimiausia
Jei daraisi molio kaukes veidui, tai moli skiesk ne vandeniu , o tavo nemylimu levandu hidrolatu, taip ir sunaudosi:)
Atsakyti