Pagaliau išbandžiau Avalon Organics citrininį šampūną. Labai gerai putoja ir jo reikia vos lašiuko (nors kitų pilu po pusę saujos, nes plaukai ilgi), labai skaniai kvepia citrinomis ir, kas man labiausiai patiko, lengvai išsiskalauja. Plaukai po plovimo purūs, minkšti, tačiau norėtųsi drėkinimo galuose, o kadangi nenaudoju kondicionierių ar balzamų, tai patepliojau aliejum, todėl matyt šiandien kiek sukritę, bet atrodo švarūs. Žodžiu, pirmas plovimas vykęs, žiūrėsim kaip bus toliau.
Dar pirkau Weledos druskinės pastos miniuką. Pirmas valymas buvo tikrai keistas- nėra mėtų ir pan dalykų, kaip tradicinėse pastose, Weleda neputoja, bet man kažkaip patiko. Gerai nuvalė, švaros pojūtis burnoje yra, tad ko daugiau reikia? Manau pirksiu pilną pakuotę.
Weleda rozmarinų vanduo. Dar nebandžiau, bet prigriebiau vakar Holos, bandysiu rytoj po plovimo

Beje, mačiau, kad Rasakila turi KN produkcijos- sviestų, aliejų, aliejų mišinių, eliksyrų. Norėjau vakar pauostyti nerolio ir vanilės eliksyrus, bet neturėjo testerių, tai taip ir likau nesužinojusi žymiojo nerolio kvapo

Ir turiu klausimą- kur galėčiau sunaudoti levandų hidrolatą? Nepatinka man jo kvapas ir nors tu ką