Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *37 Namučiai...

QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 20:58)
Na ka, baigiau skaityt Dzin Sei paslaptys
user posted image

Graziai aprasei 4u.gif Tikrai dar neskaiciusiu neatbaidei nuo knygos 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 21:13)
** Įdomu, kiek jau knygų pasidėjusi skaitymui Dori šįkart lotuliukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 29, 21:14)

Šaypykitės, šaipykitės biggrin.gif Negaliu sau nieko padaryt, prie lovos gulėjo 9 knygos doh.gif Vieną perskaičiau, tris padėjau atgal į lentynas, Valymas dabar skaitau ir 4 pradėtos skaityti laukia eilės biggrin.gif Bet jau susidėliojau visą schemą, ką po ko skaitysiu, tai gal nebesimėtysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2010 10 29, 18:52)
O gal kam teko skaityti " pirmieji ispudziai " ? na rodos nieko tokio super ispudingo, na bet man taip istrigo i sirdi, kad negaliu, toks jausmas, kad mano gyvenimas ir mano mintys butu surasytos...

Kas ją parašė, kažko visai negirdėta. g.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 19:46)
Sklaidydama  paskutinę "Moterį" dar radau, kad turbūt būtų įdomu ir "Čarlzas ir Ema". Kažkaip anksčiau ji man nekrito į akį, bet žiūriu, kad čia apie Čarlzą Darviną bigsmile.gif

Man tai labai gražus jos viršelis. ax.gif O apie Darviną turiu angliškai labai storą knygą, bet ten labiau pasakojama apie jo keliones ir draugystę su kažkokiu vyru.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 19:16)
"Valymą" už 12 Lt blink.gif  Juk lyg ir 20 Lt BLK ji kainuoja?
Jeigu sutiktum paskolinti, aš tikrai neatsisakyčiau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Bet gal tu pati norėsi ją dabar skaityti? Nenoriu būti nagla blush2.gif

ne aš ją už 20lt pirkau. o šiandiena knygyne žiūrėjau, ji 31,90lt
tai galiu paskolinti, mes gi vis tiek dar iki kalėdų susitiksime mirksiukas.gif žinoma jei nori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 29 spalio 2010 - 20:25
Manau, kad sudalyvausiu, jei nesusipyksim iki to laiko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 29, 20:20)
Šaypykitės, šaipykitės  biggrin.gif  Negaliu sau nieko padaryt, prie lovos gulėjo 9 knygos  doh.gif  Vieną perskaičiau, tris padėjau atgal į lentynas, Valymas dabar skaitau ir 4 pradėtos skaityti laukia eilės  biggrin.gif Bet jau susidėliojau visą schemą, ką po ko skaitysiu, tai gal nebesimėtysiu  blush2.gif

Tai tu visas devynias buvai pradėjusi skaityti blink.gif
Kai mano atmintis nekokia blush2.gif , tai aš dvi knygas skaitydama gal maišytis pradėčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 spalio 2010 - 20:25
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 29, 20:19)
Aš šiandien vėl kai ką pasigaminau savo knygoms. Labai patiko tiek procesas, tiek rezultatas. Manau, kad radau dar vieną išeitį, kaip sutalpinti savo knygas. Galėsiu dabar tokiom krūvelėm sudėlioti ant palangės  ax.gif

Kaip idomiai bigsmile.gif
QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 20:58)
Na ka, baigiau skaityt Dzin Sei paslaptys
user posted image

Noriu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 29, 21:25)
Tai tu visas devynias buvai pradėjusi skaityti blink.gif
Kai mano atmintis nekokia blush2.gif , tai aš dvi knygas skaitydama gal maišytis pradėčiau blush2.gif

Iš to gobšumo nebežinau, net ko griebtis doh.gif jei atvirai, nekabina manęs "100m vienatvės", o kai taip būna, tada pradedu ieškoti kitų knygų, taip ir susikaupia krūva. dabar jau stabdau save ir skaitau iš eilės, vieną užbaigsiu, imsiu kitą.
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 29, 21:03)
mačiau, kad SS turi namie, gal neatbaidysi jos nuo skaitymo biggrin.gif
Oi, tikrai neatbaidys, ne ne ne biggrin.gif Perskaitysiu būtinai aš ją rolleyes.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 10 29, 21:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif palik ir SS kazka paskaityt.. vargsiuke apiplesineji viduri baltos dienos biggrin.gif
lotuliukas.gif Aš ir sakau, baisu lotuliukas.gif Neišpasakytai lotuliukas.gif Kaip ateina, taip ką nors išsineša lotuliukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 29, 21:17)
Vat, kas gerai pas mus, kad abi turim gana skirtingas bibliotekas. Ką turiu aš, ji neturi ir atvirkščiai, todėl labai smagu, kad galim skolintis viena iš kitos, nors dažniausiai aš iš jos tempiu viską. O jeigu dar leistų man jos lentynas sutvarkyt  biggrin.gif
drinks_cheers.gif Tas tai tikrai gerai drinks_cheers.gif Ateis diena, kai ir aš iš tavęs rimtesnes knygas pradėsiu skolintis biggrin.gif O apie lentynų tvarkymą pamiršk tongue.gif Mano lentynos - mano tvarka cool.gif Arba tiksliau šiuo metu mano betvarkė ir mano dulkės cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 10 29, 19:25)
Manau, kad sudalyvausiu, jei nesusipyksim iki to laiko laugh.gif

tai gal nebus dėl ko biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, rytoj per LTV 21 val. rodys filmą "Maištingoji Džeinė" bigsmile.gif
Čia tas filmas apie rašytoją Jane Austen, apie kurį neseniai kalbėjom.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 29, 21:29)

Noriu noriu noriu vyro savanorio sokiai.gif sokiai.gif
Ale ot idomu.. atvirkstine reakcija kokia gavos.. rasiau atsiliepima ir galvoju: nu blem, daba tai tikrai isbrokuos.. nu nesidelioja mintys nors tu ka lotuliukas.gif ir se tau.. patiko daugumai.. Genialumas paprastume kaip sknt
Atsakyti