labai jau skambus žodis "dulkina". Dulkinamasi su bet kuo, ir vis kitu kasdien. kai esi vartotojas arba vartojamas.

QUOTE(evelyna @ 2010 11 02, 20:26)
Man meile, tai jausmas. Zodziais nenusakomas. Tiesiog kai tau labai gera su tuo zmogumi ivairiom prasmem. Kai gali buti savimi ir vistiek jam patinki
O neistikimybe, tai pvz. kai dulkina kita/-as.

Nu tai jei man ir su MB gera ir su kitu gera ivairiom prasmėm? Ir galiu būt savimi ir patinku.
O dulkinamasi be jausmų. Prostitutės va, dulkinasi.
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 02, 20:41)
Nu tai jei man ir su MB gera ir su kitu gera ivairiom prasmėm? Ir galiu būt savimi ir patinku.
Tikiu, kad gera. O ypac pradzioj

QUOTE(evelyna @ 2010 11 02, 21:01)
Gyvenk sau viena ir neskaudink vyro.
Jinai ir neskaudina jo.. Simulcikos vyras manau vienas is laimingiausiu budamas su ja...

QUOTE(Inntra @ 2010 11 02, 16:35)
A pas jus cia seima skaitosi ? Labai naivu, iki begalybes... Pagyvensit, susitupesit, tada baigsis panasaus pobudzio teoriniai svaisciojimai. Jus dar labai jauni, ir gyvenimo budas panasus i dvieju skudurus sumetusiu studencioku. Nei pareigos, nei atsakomybes, nei planu apie vaikus....Na ar tai galima butu ivardinti kaip seima ? Tai dvieju laisvu ir nepriklausomu zmoniu gyvenimas kartu, netgi pasakyciau salia vienas kito. Nesakau kad tai blogai. Gerai, bet iki tol, kol atsiras pareigos ( o jos atsiras neisvengiamai, tapus tikra seima - atsiradus vaikams). Tuomet, sededama su kudikiu namie, galesit pasvarstyti ar jums tikrai vienodai rodo, kad jusu vyras tuo metu savo laika, demesi, jausmus dalina kitai...Na tiek to, tebunie tai tik seksas su kita. Bet jus jau turesite atsakomybe, pareigas seimai, pati nebegalesite islekti kada panorejus pasid....kinti. Logiska, kad to paties tikesites ir is partnerio. Ta jusu teorija "tureti kazka salia" labai skaniai neipareigojanciai skamba, bet labai skausmingai atsirugsta....Palinkesiu pagaliau subresti. 

Butent

QUOTE(evelyna @ 2010 11 02, 17:36)
As tai manau, kad tu vyro nemyli. Nes jei myletum ir tas zmogus tau nuosirdziai rupetu, tau nebutu px...
As irgi taip manau

QUOTE(valdonata @ 2010 11 02, 21:24)
galima mylėti abu vienu metu. kol to nepatirsit, niekas jums to neišaiškins.
vieną myliu kaip mūsų vaikų tėvą, švelniai, rūpinuosi ir saugau jį.jau eilę metų.. o kitą? myliu lygiai taip pat stipriai, švelniai ir aistringai..
Nieko nėra gryno. viskas su priemaišom, tik jų kiekis skiriasi.
vieną myliu kaip mūsų vaikų tėvą, švelniai, rūpinuosi ir saugau jį.jau eilę metų.. o kitą? myliu lygiai taip pat stipriai, švelniai ir aistringai..
Nieko nėra gryno. viskas su priemaišom, tik jų kiekis skiriasi.
Cia jus visos,kurios einate i kaire taip kalbate,kaip sakant bandote savo elgesi pateisinti

QUOTE(valdonata @ 2010 11 02, 21:34)
labai jau skambus žodis "dulkina". Dulkinamasi su bet kuo, ir vis kitu kasdien. kai esi vartotojas arba vartojamas.

Kas cia taip sugalvojo

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 02, 22:09)
Jinai ir neskaudina jo.. Simulcikos vyras manau vienas is laimingiausiu budamas su ja...
tokios moterys suteikia vyrams visko,nes zino ko jiems reikia.. tuo paciu buna visada paslaptingos,laisvos ir nevarzo kitu.. O kas kas,bet vyrai laisve myli daugiau nei save 

Ale tu kaip visada,gini tas moteris,kurios eina i kaire

QUOTE(evelyna @ 2010 11 02, 21:01)
Tikiu, kad gera. O ypac pradzioj
Bet jei jau apsisprendei, suituoket, tai man atrodo turetum jausti atsakomybe pries save ir savo vyra.
Nejaugi taip ir laktysi visa gyvenima nuo vieno prie kito? Tai kam tada isvis tuoktis, jei tau laisves/sviezienos nuolat norisi. Gyvenk sau viena ir neskaudink vyro. Nes tikrai yra zmoniu, kurie nesutverti seimai.

Gal ir lakstysiu, gal ir ne. Kas čia žino. Kai tekėjau, maniau, kad esu sutverta šeimai. Dabar paaiškėjo, kad ne. Skirtis? Tada tai tikrai neįskaudinčiau vyro. Jam taip smagu ir linksma būtų. Daug smagiau, nei dabar, kai gyvenam sau ramiai ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 02, 21:09)
tokios moterys suteikia vyrams visko,nes zino ko jiems reikia.. tuo paciu buna visada paslaptingos,laisvos ir nevarzo kitu.. O kas kas,bet vyrai laisve myli daugiau nei save 

Negaliu nepritart.

QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 02, 23:27)

Kitokia, as pav. ginu narkomanus, padedu jiems sveikti, dar psichiskai nesveikus zmones globoju. Tai, padal jus as durne narkomane?

QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 02, 21:27)

darei nedarei ne jusu reikalas,cia pirma

gerbiu tokias moteris kaip Simulcika.. ji atvira sau,nebega nuo saves,priima viska taip kaip yra,nesidangsto skambiom frazem,ji gyvena savo gyvenima,jai reikia kazko-ji ir gauna manau.. ir kas keisciausia ji niekada kitos moters neisvadins kale ar panasiai vien del to kad jos gyvenimo budas skiriasi nuo josios..
Ir man labai pikta ant Simulcikos
tiek daug šventuolių bando į teisiną kelią įtempti, visokias skambias frazes mėto.... visokiom bausmėm gązdina , o ji nepasiduoda ir net nežada elgtis, kaip gera mergaitė
Na pažadėk man, kad daugiau net nežvilgtelsi į tą pusę kur svetimas diedas stovi...
nes jau nuo moterų ėjimo i kairę užmigt nebegaliu, taip skauda, taip skauda širdį

Na pažadėk man, kad daugiau net nežvilgtelsi į tą pusę kur svetimas diedas stovi...

QUOTE(baileys @ 2010 11 02, 20:33)
neturiu tokiu. tai kodel nekinta?
Papildyta:
o kas yra meile? ir kas yra neistikimybe?
Papildyta:
o kas yra meile? ir kas yra neistikimybe?
sunku išaiškinti žmogui neturinčiam vertybių, kas yra vertybė. na jūsų atveju gal geresnis diedas ar prabangesnė mašina? tada , taip , kinta

man vertybės yra mano šeima, mano darbas, savęs realizavimas ir gyvenimas tokio gyvenimo kokio aš noriu

QUOTE(wit @ 2010 11 03, 10:59)
sunku išaiškinti žmogui neturinčiam vertybių, kas yra vertybė. na jūsų atveju gal geresnis diedas ar prabangesnė mašina? tada , taip , kinta
noras turėti geriau 
man vertybės yra mano šeima, mano darbas, savęs realizavimas ir gyvenimas tokio gyvenimo kokio aš noriu
kadangi viena iš sudedamųjų mano gero ir laimingo gyvenimo dalių yra pagarba sau, neištikimybės netoleruoju. saugau save ir nenoriu kad į mane kaip i šiukšlių kibirą kaišiotų ir nuleidinėtų bet kas. jei kada gyvenime bus etapas kai norėsiu daug visokios įvairovės, manau kad gyvensiu viena ir neskaudinsiu nei savęs nei šalia esančių žmonių. meilė man yra ir pagarba ir ištikimybė. jei žmogus suklydo, girtas kažką pats nieko nesuprasdamas padulkino, nemanau kad aš jį dėl to mažiau mylėsiu. tačiau jei jis susiras pastovią moterį šalia manęs - staltiesė jo keliui. mylėsiu bet tikrai nebūsiu kartu. galit klykt kad meilė tai jau būna tada kai nori kuo geriausio mylimam žmogui. tai galbūt tiesa tačiau kadangi mano požiūris kitoks mylėsim vienas kitą per atstumą
ne dėl to kad man labai gaila juo dalintis, o dėl to kad tokie santykiai visų pirma yra melas, visų antra tai nepagarba man. retas vyras moka dalinti dėmesį ir jausmus dviems, dažniausiai kažkuri viena pasidaro ir durna ir negraži ir dar visokia kitokia. tiesiog manau kad esu per gera kad šalia manęs dar kažko reikėtų 

Labai gražiai parašėt

Aš net vienadienio paklydimo, būnant girtam, neatleisčiau

QUOTE(Molė @ 2010 11 03, 10:34)
tai gal jam ir nereiketu jusu atleidimo isvis.. negi galvojat kad kiekvienam biski ne normuotam poelgyje reikalingas kazkieno atleidimas