Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

QUOTE(baileys @ 2010 11 04, 15:10)
gal *** gal. Visu gyvenimas sukasi taip, kaip kazkokia evelyna mano..

Tai ne, gyvenimas sukasi taip, kaip kazkoks bailyyys mano... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 04, 13:40)
Taip, ne visi gyvena pagal tavo pasaulio suvokimą, kuris labai primena pirmykščius žmones, kurie vedami tik instinkto poruotis biggrin.gif po to ir gaunasi temos, " pastojau ir nežinau nuo ko, ką daryti?"
Atsakymas: netoleruočiau neištikimybės, jei jau nueina pas kitą, tegul ir būna su kitu.
P.S. Čia tikra tavo foto? Nebijai, kad vyras užmatys? Tada ir suprasi, kas yra neištikimybės toleravimas arba ne  lotuliukas.gif

Na, aš ir nenoriu, kad kažkas gyventų pagal mano normas. Nieko neįtikinėju, kad mano gyvenimo būdas yra teisingas ir tie kurie negyvena taip kaip aš, yra pilki ir zanūdos biggrin.gif

Temos "Pastojau ir nežinau nuo ko" gaunasi iš kvailumo. Čia jau nebe ištikimybėj/neištikimybėj esmė - čia jau proto neturėjimas smile.gif

P.S - foto tikra, kad vyras užmatys - nebijau biggrin.gif Ir nicką jis mano žino dar. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 04, 22:20)

P.S - foto tikra, kad vyras užmatys - nebijau biggrin.gif Ir nicką jis mano žino dar. bigsmile.gif

thumbup.gif Grazi pana esi. Tokiai ir pasiutusiai buti ne "griekas". biggrin.gif
Atsakyti
Simulcika, ar tavo vyras zino tik tavo poziuri i visa tai ar ir faktus?
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 11 04, 22:10)
Simulcika, ar tavo vyras zino tik tavo poziuri i visa tai ar ir faktus?

Faktų po santuokos dar nebuvo. Iki santuokinius faktus žino biggrin.gif Požiūrį žino taip pat.
Mano vyras žino, ką vedė. Žino, kad esu su nemažu patirties bagažu, žino, kad esu pasiutus, žino, kad jei bus proga, jos neatsisakysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 04 lapkričio 2010 - 22:17
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 04, 22:15)
Faktų po santuokos dar nebuvo. Iki santuokinius faktus žino biggrin.gif Požiūrį žino taip pat.

Taigi iki santuokiniai nesiskaito. Poziuris yra poziuris, maza ka mes prisnekam mirksiukas.gif Gal vyras galvoja, Simulcika iskaudinta buvo ar ka, todel taip ir sneka...
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 11 04, 22:19)
Taigi iki santuokiniai nesiskaito. Poziuris yra poziuris, maza ka mes prisnekam  mirksiukas.gif Gal vyras galvoja, Simulcika iskaudinta buvo ar ka, todel taip ir sneka...

Na, nemanau, kad jis taip galvoja, nes aiškiai jam pasakiau. O jei vis tik galvoja sau kažką, tai ar mano problemos? Aš žaidžiu atvirom kortom, o jei žmogui vietoj čirvų tūzai vaidenas, tai ką jau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 04, 23:15)
Mano vyras žino, ką vedė. Žino, kad esu su nemažu patirties bagažu, žino, kad esu pasiutus, žino, kad jei bus proga, jos neatsisakysiu smile.gif

Baubėt daugelis kokia ji paleistuvė biggrin.gif. Ji dar nebuvo neištikima, gal ir nebus. Tiesiog galvoja, nemeluoja sau.
Atsakyti
Sveikutės,

Paskaičiau šiek temą ir galiu pasakyt tiksliai, nes su neištikimybe teko susidurti.
Tuomet atleidau ir net ne vieną kartą, o dabar neatleisčiau. Nes jei nuėjo į kairę vieną kartą, tai nueis ir kitą ir trečią ir dešimtą.
Mano buvęs brangusis buvo jau visai išnaglėjęs, turėjo net ne vieną meilužę, o vieną buvo įsitaisęs net šalia namų, tik per kiemą reikėjo pereit. Čia matyt, kad toli vaikščiot nereikėtų. lotuliukas.gif
Dabar tai juokinga, bet tuomet ne kas buvo verysad.gif
Meilužes jis turėjo dar iki mūsų vestuvių, o ir po vestuvių niekas, deja, nepsikeitė.
O aš jį be galo mylėjau, nors ir jis mane mylėjo manau, tik tokia jo natūra buvo.
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 04, 23:15)

Meilužes jis turėjo dar iki mūsų vestuvių, o ir po vestuvių niekas, deja, nepsikeitė.

Nu tai kas verte seima kurti jei viska zinojot?? Jis turejo meiluzes-tai jo pasirinkimas buvo,o jus kodel rinkotes ji?Mylejot? nu tai niekas nekaltas tada.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 04, 23:15)

Tai kai bus faktai, is tavo arba vyro puses, tada ir kurk temą, o čia tik gaunasi oro virpinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 05, 09:26)
Tai kai bus faktai, is tavo arba vyro puses, tada ir kurk temą, o čia tik gaunasi oro virpinimas lotuliukas.gif

man tai atrodo čia Jus aršiausiai ir virpinat tą orą dry.gif
Atsakyti