Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 05, 17:54)
Nezinau kur jus ieskote tu vyru,kad tik tokius randate,kurie dar be jusu turiu begale kitu moteru biggrin.gif ,bet zinokit yra rimtesniu vyru,tik blogai ieskojote biggrin.gif .
Nebuvo jis blogas,tik turedavo meiluziu irnesakyk.gif  hihihi.gif

nu mat maniskiui tas negalioja biggrin.gif
maniskis geras, jis tik apgaudinedavo kitas... su manimi biggrin.gif o manes tai jau nea tongue.gif
mano atveju as buvau meiluze blush2.gif
ir maniskis labai rimtas, jis ne toks irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 05, 17:57)
Tai vat ir aš taip galvoju, bet jis po šitos nakties vis skambina. Aš jam sakiau jau šimtą kartų, kad mūsų traukinys nuvažiavo, kad aš gyvenu su kitu. O jis man tik atsakė, kad taip, tu gyveni su kitu, bet tau niekad su juo nebus taip gera, kaip su manim.
Dar bijau, kad tie jo skambučiai man bet kuriuo atveju pridarys bėdos, taip mano dabartinis daugelį metų pavydėjo, o čia vėl dabar. Net jei jis ir nepapasakos jam, manau, kad jis gali ir taip viską suprast.

kaip pasitiki savimi vyriokas g.gif
man tas sakinys labai nepatiktu doh.gif
nu tai pasakyk, kad neskambinetu, pasakyk, kad tau reikia pagalvoti...
lai gerbia tavo sprendima ir laukia... susikelsi savo marke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 05, 17:57)
Tai vat ir aš taip galvoju, bet jis po šitos nakties vis skambina. Aš jam sakiau jau šimtą kartų, kad mūsų traukinys nuvažiavo, kad aš gyvenu su kitu. O jis man tik atsakė, kad taip, tu gyveni su kitu, bet tau niekad su juo nebus taip gera, kaip su manim.

Tai kodel issiskyrete,jei jau taip gera buvo su juo bigsmile.gif ????
QUOTE(Rupuziene @ 2010 11 05, 18:01)
nu mat maniskiui tas negalioja  biggrin.gif
maniskis geras, jis tik apgaudinedavo kitas... su manimi  biggrin.gif  o manes tai jau nea  tongue.gif
mano atveju as buvau meiluze  blush2.gif
ir maniskis labai rimtas, jis ne toks  irnesakyk.gif

O pas ja kitas atvejis,jie buvo vede,o jis duodavosi su kitomis biggrin.gif .Na nezinau,as tai tokio siuksles vyro nenoreciau rolleyes.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Rupuziene @ 2010 11 05, 18:03)
nu mat maniskiui tas negalioja  biggrin.gif
maniskis geras, jis tik apgaudinedavo kitas... su manimi  biggrin.gif  o manes tai jau nea  tongue.gif
mano atveju as buvau meiluze  blush2.gif
ir maniskis labai rimtas, jis ne toks  irnesakyk.gif
Papildyta:

kaip pasitiki savimi vyriokas  g.gif
man tas sakinys labai nepatiktu  doh.gif
nu tai pasakyk, kad  neskambinetu, pasakyk, kad tau reikia pagalvoti...
lai gerbia tavo sprendima ir laukia... susikelsi savo marke  biggrin.gif

Ačiū Rupuziene už palaikymą, tai ir pasakysiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 05, 18:04)
Tai kodel issiskyrete,jei jau taip gera buvo su juo bigsmile.gif ????

O pas ja kitas atvejis,jie buvo vede,o jis duodavosi su kitomis biggrin.gif .Na nezinau,as tai tokio siuksles vyro nenoreciau rolleyes.gif ....

Žinokit spjaukit, jeigu jūsiškis nesiduoda su kitomis dabar, tai nereiškia, kad nesiduos po 5 ar 10 metų. Mano vienos draugės vyras jau toks angelas buvo, o po 2 vaiko gimimo, kai pradėjo, tai nieko jam padaryt negali. Vaikui metai, nei išsiskirt, nei ką. Pati bedarbė, kur dėtis vienai, kaip gyvent?
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 05, 18:09)
Žinokit spjaukit, jeigu jūsiškis nesiduoda su kitomis dabar, tai nereiškia, kad nesiduos po 5 ar 10 metų. Mano vienos draugės vyras jau toks angelas buvo, o po 2 vaiko gimimo, kai pradėjo, tai nieko jam padaryt negali. Vaikui metai, nei išsiskirt, nei ką. Pati bedarbė, kur dėtis vienai, kaip gyvent?

As ir nesakau,kad jis nesiduos biggrin.gif ,jei prades elgtis,kaip jusu exas,as tikrai su juo negyvensiu,nesu is tu moteru ,kurios toleruoja toki elgesi ir nesu ta,kuri neisivaizduoja savo gyvenimo be vyro.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 05, 14:45)
Tai ir renkiesi toki....bet gyvenimas nenuspejamas,viskas gali pakeisti,o ir visokiu gyvenime situaciju buna,zmogus gali ir "paslysti".Ar jei jus pasirinkote istikima vyras,tai ir tikite,kad jis toks visa gyvenima bus?Na ir naivuole sakyciau.....

Ne aš ne apie save kalbėjau biggrin.gif O apie tas kurios jau prieš vestuves mato koks tas yras, bet tikisi, kad pasikeis.
O atsitikti gali visko. Aš nesu garantuota, kad pati nepaslysiu, ką jau či auž kitą garantuot biggrin.gif

QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 05, 16:54)
O aš merginos iš tiesų nežinau ką daryti. Niekam negaliu to papasakoti, net geriausiai draugei, nes ji pasakys, kad aš visai kvankštelėjau blush2.gif
Prieš  savaitę buvo atvažiavęs mano ex, dukros tėvas iš Airijos. Atvažiavo jis pas dukrą, nors gal ir ne visai, nes žinojo, kad dukra pas močiutę. Maniškis buvo komandiruotėj, tai vat taip ir išėjo.
Nežinau kaip tai atsitiko, mes išgėrėm vyno, nes 2 metus buvom nesimatę ir nežinau, kaip tai atsitiko, bet mes mylėjomės. Kažkaip viskas savaime atsitiko, atrodo ir girti nebuvom, butelį vyno išgėrėm.
Dabar žinant savo ex, nors jis ir žadėjo, kad nepasakys, bet manau, kad jis gali ir greičiausiai papasakos prie progos maniškiui. Jis nepraleis progos jam įgelt, juk tai jis, jo draugas suvedžiojo jo žmoną.
Nežinau ką daryt, pirmadienį jau turi grįžt maniškis iš komandiruotės, kaip elgtis, negaliu jam pati pasakyt, negaliu taip įskaudint, nes jis man taip padėjo kažkada.
Bet blogiausia tai, kad po nakties su savo ex, vėl kažkas sukribždėjo, aišku viskas kažkaip kitaip dabar jau. Mes abu jau nebe tie, man ne 20, o jam ne 28. Jis vėl išvyko į užsienį, dabar pastoviai skambina ir sako, kad nori pabandyt iš naujo, kad mes neturėjom išsiskirt. Jaučiu, kad negaliu juo tikėt, nes netikiu, kad jis galėjo pasikeist.
O be to, kaip galiu šitaip pasielgt su žmogum, kuris man taip padėjo, palaikė ir rūpinosi.  Bet nežinau, kaip reikės jam meluot ir žiūrėt į akis.

Tylėk kaip žemė. Nepasiduok tam makaronų kabinimui iš exo. O jei papasakos tavo vyrui, sakyk, kad meluoja, pavydi ir panašiai. Su exu vieną kartą jau išsiskyrei, nebrisk į tą pačią balą... Čia aišku labai subjektyvus mano patarimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 05, 18:14)
As ir nesakau,kad jis nesiduos biggrin.gif ,jei prades elgtis,kaip jusu exas,as tikrai su juo negyvensiu,nesu is tu moteru ,kurios toleruoja toki elgesi ir nesu ta,kuri  neisivaizduoja savo gyvenimo be vyro.

Žinokit mano nuomone, neištikimas vyras vis gi geriau, nei koks smurtaujantis ar geriantis smile.gif Su girtuokliu ar kuris kelia ranką prieš mane ir vaikus, tikrai negyvenčiau.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 05, 18:14)
As ir nesakau,kad jis nesiduos biggrin.gif ,jei prades elgtis,kaip jusu exas,as tikrai su juo negyvensiu,nesu is tu moteru ,kurios toleruoja toki elgesi ir nesu ta,kuri  neisivaizduoja savo gyvenimo be vyro.

Aš irgi panašiai. Puikiai žino mano požiūrį. Sakiau, kad jei jau norisi, tai su tokia su kuria būtų verta pasilikti. Esu žiauriai bjauri boba ir atleidimo neįsivaizduoju. Arba tai truktų taip ilgai ir tokių nuosėdų paliktų....kad klausimas ar būtų verta
Papildyta:
QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 05, 18:23)
Žinokit mano nuomone, neištikimas vyras vis gi geriau, nei koks smurtaujantis ar geriantis smile.gif  Su girtuokliu ar kuris kelia ranką prieš mane ir vaikus, tikrai negyvenčiau.

O čia man žiauriau nei žiauru. Aš labai puikia gyvenau viena. Geriau belekoks nei būti vienai? Tokių kompromisų nepriiimu schmoll.gif man tai nei toks nei toks negerai
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 05, 18:23)
Žinokit mano nuomone, neištikimas vyras vis gi geriau, nei koks smurtaujantis ar geriantis smile.gif  Su girtuokliu ar kuris kelia ranką prieš mane ir vaikus, tikrai negyvenčiau.

O egzistuoja tik tokie vyrai?Na ir siauras jusu mastymas.Pritariu forget,jau geriau vienai buti,nei su babniku kazkokiu,koks durnas sulyginimas,jei negeria ir nemusa,tai jau nustabus vyras?Gali ir negerti,nesimusti,neiti pas kitas,bet as vis tiek galiu uzsinoreti skirtis,nes gali ir kitu dalyku buti,kurie man labai nepatiks.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 05, 18:38)
O egzistuoja tik tokie vyrai?Na ir siauras jusu mastymas.Pritariu forget,jau geriau vienai buti,nei su babniku kazkokiu,koks durnas sulyginimas,jei negeria ir nemusa,tai jau nustabus vyras?Gali ir negerti,nesimusti,neiti pas kitas,bet as vis tiek galiu uzsinoreti skirtis,nes gali ir kitu dalyku buti,kurie man labai nepatiks.

Žinot, aš išsiskyriau, kai dukrai buvo 5 metai. Buvau jau baigus mokslus, dirbau. Su nauju draugu mes susitikinėjom dar iki skyrybų, nes mano santuoka jau buvo nepanaši į normalią. Gyvent su naujuoju pradėjau tik po skyrybų praėjus daugiau kaip 3 metams. Tai pakankamai ilgas laiko tarpas manau. Bet aš galėjau išlaikyt ir save ir dukrą, nors ir tėvas aišku padėjo.
O ką daryt pvz. mano draugei, kurios 1 vaikui tik 4 metai, o 2 - tik 1 metai? Jos vyras pradėjo gastroliuot per mergas, ji tai žino, nes jis net neslepia. Maniškis, tai nors bent bandė slėpt, nors jam ne labai gerai gavosi tuomet.
Ji niekur nedirba. Ji man taip ir pasakė, aš negaliu padaryt taip, kaip padarei tu kažkada, nes viena 2 vaikų nepatempsiu. Gyvena jie nuosavam name, ten reikalingas vyras. Tai ir kenčia, bent kol vaikai kiek paaugs, gal darbą susiras tada.
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 05, 18:54)
Žinot, aš išsiskyriau, kai dukrai buvo 5 metai. Buvau jau baigus mokslus, dirbau. Su nauju draugu mes susitikinėjom dar iki skyrybų, nes mano santuoka jau buvo nepanaši į normalią. Gyvent su naujuoju pradėjau tik po skyrybų praėjus daugiau kaip 3 metams. Tai pakankamai ilgas laiko tarpas manau. Bet aš galėjau išlaikyt ir save ir dukrą, nors ir tėvas aišku padėjo.
O ką daryt pvz. mano draugei, kurios 1 vaikui tik 4 metai, o 2 - tik 1 metai? Jos vyras pradėjo gastroliuot per mergas, ji tai žino, nes jis net neslepia.  Maniškis, tai nors bent bandė slėpt, nors jam ne labai gerai gavosi tuomet.
Ji niekur nedirba. Ji man taip ir pasakė, aš negaliu padaryt taip, kaip padarei tu kažkada, nes viena 2 vaikų nepatempsiu. Gyvena jie nuosavam name, ten reikalingas vyras. Tai ir kenčia, bent kol vaikai kiek paaugs, gal darbą susiras tada.

Tai tada turetumet suprasti,kad moteris gali gyventi ir be vyro mirksiukas.gif .Kad nebutina kenteti jo ejimus pas kitas ir visa kita....
Jusu drauges situacija aisku labai sudetinga,nieko kolkas ji ir nepadarys,belieka tik laukti,kol antras vaikutis paaugs,kai gales leisti abu i darzeli ir tada skirtis,jei bus noras.Nors zinokit turiu pazistama,kuri liko su dviem panasaus amziaus vaikais,kaip jusu drauge,bet ji susirado darba,vienas vaikas darzelyje,kitas su mociute buvo.Jusu drauges vietoje irgi butu galima panasiai daryti.
Atsakyti
Tai vat tokias ir apgaudinėja. Ir laksto, nes žino, kad jos yra priklausomos. Pilna vienišų mamų ir su keliais vaikais. Ir karjerą padariusių, ir paprastai gyvenančių. O jei tas namas svarbiau, tai lai ir gyvena. Čia tinka posakis, kad turime tai ko nusipelnėme...
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 05, 19:02)
Tai tada turetumet suprasti,kad moteris gali gyventi ir be vyro mirksiukas.gif .Kad nebutina kenteti jo ejimus pas kitas ir visa kita....
Jusu drauges situacija aisku labai sudetinga,nieko kolkas ji ir nepadarys,belieka tik laukti,kol antras vaikutis paaugs,kai gales leisti abu i darzeli ir tada skirtis,jei bus noras.Nors zinokit turiu pazistama,kuri liko su dviem panasaus amziaus vaikais,kaip jusu drauge,bet ji susirado darba,vienas vaikas darzelyje,kitas su mociute buvo.Jusu drauges vietoje irgi butu galima panasiai daryti.

Pas močiutę aišku galima būtų, tik jos mama beveik nemato. O tėvas jos miręs, tad senelio nėra. Su darbais žinot, kaip dabar, juolab kai vaikas mažas.
Atsakyti