Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 09, 23:35)
Tau visai su galva negerai biggrin.gif ?Bendram tavo isprusimui pasakysiu,kad zinotum kita karta.....nera simta procentines apsaugos zinok mirksiukas.gif  ir nevisada ji suveikia,taigi kas yra atsakomybe zinau gerai biggrin.gif .

bla bla bla biggrin.gif
Atsakyti
As taip pagalvojau kad atleisti cia uogos palyginus su zinojimu,kad niekada neuzmirsi bigsmile.gif va cia ir atleidimas nublanksta.. uzmirsti tai niekas neleis bigsmile.gif tai va mielos,prasykite vyru kad butu protingi tam tikrais atvejais ir maziau maltu liezuviais draugams jei kokia feja uzlauze kada nors netycia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 09, 22:35)
Tau visai su galva negerai biggrin.gif ?Bendram tavo isprusimui pasakysiu,kad zinotum kita karta.....nera simta procentines apsaugos zinok mirksiukas.gif  ir nevisada ji suveikia,taigi kas yra atsakomybe zinau gerai biggrin.gif .

Atsiprasau kad kisuosi, bet...

Yra simtaprocentine - vazektomija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 11 10, 22:48)
Atsiprasau kad kisuosi, bet...

Yra simtaprocentine - vazektomija.

Arba susilaikymas biggrin.gif ,bet kontraceptines priemones tikrai paveda biggrin.gif .
Atsakyti
mano vyras buvo neistikimas, suzinojau barnio metu- prasitare apimtas inirsio. ir tada man atsivere akys, dziaugiuosi kad man ne 50, kad esu jauna ir zavi. nenoriu skirtis ir jis nenori, as nesu naivi ir netikiu, kad zmones gali buti visa gyvenima istikimi ir niekada niekur nenuklysti, bet buvau pamirsus kaip gera megautis kito zmogaus siluma, zodziais, kvapu, jauduliu. As labai gerai suvokiu, kad naujo zmogaus glebyje nerasiu nieko kito geresnio, nes ilgainiui visi ilgai trunkantys santykiai tampa vienoda rutina. bet taip gera jaustis geidziamai, megautis pamirstais malonumais. ir visa tai man dave vyro neistikimybe. as galvoju, kad i viska reikia ziureti kaip i pamoka, kaip i pamoka vel myleti save, megautis pamirstais dalykais. as nepykstu ant savo vyro, nes jis budamas neistikmas man primine kokia zavi as esu, jo neisitkimybe dave leidima man atleisti savo moralinius, socialinius suvarzymus ir pasileisti i kitu zmoniu pazinima, ismokti is kitu zmoniu nuostabiu dalyku ir vis tai parnesti atgal i seima. pareiti ismokus pamokas. per ta laika kuri sau leidau megautis as sutikau nuostabiu zmoniu ir ismokau geru pamoku. ir man visa tai dave vyro neistikimybe. praeis laikas ir mes vel busim back to normal. reikia moketi su tuo gyventi. protingai gyventi ir viskas bus gerai. as tuo tikiu.
Atsakyti
QUOTE(virguteus @ 2010 11 18, 00:41)
mano vyras buvo neistikimas, suzinojau barnio metu- prasitare apimtas inirsio. ir tada man atsivere akys, dziaugiuosi kad man ne 50, kad esu jauna ir zavi.

per ta laika kuri sau leidau megautis as sutikau nuostabiu zmoniu ir ismokau geru pamoku. ir man visa tai dave vyro neistikimybe. praeis laikas ir mes vel busim back to normal. reikia moketi su tuo gyventi. protingai gyventi ir viskas bus gerai. as tuo tikiu.

Žinau moterį, kuri būdama virš 50-ies mėgaujasi tuo pačiu, kuo ir Jus čia dabar jau taip mėgaujatės tongue.gif
Ne metuose esmė, mergyte lotuliukas.gif

O back normal kažin ar jau kada beturėsite su vyru. Jie gal ir bus kada nors normal, bet jau niekada nebus back, nes jau bent tavo pačiose mąstyme po neištikimavimų įvykę perversmai niekada nesugrąžins į pradinius tokius nekaltučius ir ružavus tarpusavio santykius su vyru biggrin.gif
Atsakyti
Sužinojau, kad vyras jau daug metų bendrauja telefonu su moterimi. Atkapsčiau ir kas ji. Nežinau, ar jis su ja susitikinėja, ar susitikdavo, kokie artimi tarp jų santykiai. Žinutės gana šiltos ir malonios jiems. Susirašinėdavo netgi vakarais ir savaitgaliais, kai kartu leisdavome laiką. Vyras dievagojasi, kad tarp jų nieko nėra. Jie tik taip bendrauja. Nesuprantu tokio bendravimo tikslo ir prasmės. Esu baisioje situacijoje. Jaučiuosi apgauta ir pažeminta pačio artimiausio žmogaus, kurį myliu ir kurį bijau prarasti. Nežinau, ką daryti. Galvoje sukasi baisiausios mintys, vizijos. Jis dievagojasi, kad nieko nėra, kad aš per daug prisigalvoju. Bet turbūt nė vienas vyras neprisipažįsta tokioje situacijoje?
Atsakyti
Man visada knieti suzinoti, kodel reikia knistis sutuoktiniu telefonuose, ieskoti tiesos... Gal pradziai pagalvokite, maziau zinau - ramiau miegu? Na dabar suzinojote, kad yra moteris, kas ji ir t.t. Jums ramiau? O jei suzinosite, kad sutuoktinis neistikimas, palengves?

Ne jau nesuvokiat, kad zinojimas verciat daryti sprendimus. Jei vadovausite principais ne protu rezultas-sprendimas bus vienoks, jei protu bus kitkos, jausmais dar kitoks, o gal viskas tarp saves susisauks, bet taip, ar kitaip spresti teks jums ir niekas nesako, kad sprendimas bus lengvas, neskausmingas.

Man nesuvokiama, kodel zmones kisdami prista tarp duru nori, kad neskaudetu...
Atsakyti
QUOTE(ginttta @ 2010 11 18, 10:22)
Bet turbūt nė vienas vyras neprisipažįsta tokioje situacijoje?

Taip, neprisipažįsta, net ir nukeltas nuo kitos, dievagotųsi, jog tai ne tai, apie ką tu pagalvojai.
Atsakyti
QUOTE(ginttta @ 2010 11 18, 11:22)
Sužinojau, kad vyras jau daug metų bendrauja telefonu su moterimi. Atkapsčiau ir kas ji. Nežinau, ar jis su ja susitikinėja, ar susitikdavo, kokie artimi tarp jų santykiai. Žinutės gana šiltos ir malonios jiems. Susirašinėdavo netgi vakarais ir savaitgaliais, kai kartu leisdavome laiką. Vyras dievagojasi, kad tarp jų nieko nėra. Jie tik taip bendrauja. Nesuprantu tokio bendravimo tikslo ir prasmės. Esu baisioje situacijoje. Jaučiuosi apgauta ir pažeminta pačio artimiausio žmogaus, kurį myliu ir kurį bijau prarasti. Nežinau, ką daryti. Galvoje sukasi baisiausios mintys, vizijos. Jis dievagojasi, kad nieko nėra, kad aš per daug prisigalvoju. Bet turbūt nė vienas vyras neprisipažįsta tokioje situacijoje?

Nebutinai turejo buti ir seksas.

Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2010 11 18, 11:40)
Taip, neprisipažįsta, net ir nukeltas nuo kitos, dievagotųsi, jog tai ne tai, apie ką tu pagalvojai.

kam ta alyva i ugni?
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 18, 10:58)
kam ta alyva i ugni?

Kokia dar alyva? Nu paklausė.... nu atsakiau.... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 18, 09:58)

kam ta alyva i ugni?

o kam tas vanduo ant ugnies ir vaidinimas kad niekas nedege? bigsmile.gif

Tiesiogiai mazai kas prisipazins,aplinkiniais keliais imanoma suzinoti,vat vienas is ju isprovokavimas kaip kad rase cia barnio metu issidave.. matyt norejo atsikirsti ir iskaudinti kita puse,taigi beturejo tik si koziri lotuliukas.gif savo nenaudai aisku..
Papildyta:
QUOTE(ginttta @ 2010 11 18, 09:22)
Sužinojau, kad vyras jau daug metų bendrauja telefonu su moterimi.

Nu ir kas.. kas atsitiko? jums ka naujiena kad gyvename nevienalyciame pasaulyje?? kad telefonu bendrauti galima ir su vyrais ir su moterim??? Kas per savininkiskumas ligotas?? doh.gif nu jei tu nebendrauji su vyrais,tai nereiskia kad taviskis su mergom negali.. jei jam norisi.. cool.gif
Atsakyti