Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė, ar atleistumėt? II

QUOTE(suntea @ 2010 10 31, 23:48)
Tai noriu, ir skiriu laiką. Žmonai, mašinai, meilužei, Dievui.
Kodėl neskirtas laikas mano apsisprendimu kitam žmogui sukelia nepasitenkinimą?

tegul skiria kam tik nori. Jis juk laisvas žmogus.

tegu šeimos nekuria ir laksto kiek nori kada nori.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 10 31, 22:50)
tegu šeimos nekuria ir laksto kiek nori kada nori.

O kas turi teisę spręsti, leisti, skatinti? Kurti šeimą? Kas nustato tai?

Norėjo, ir sukūrė šeimą. Nori, turi moterį šalia šeimos.
Žmogus juk laisvas.

Niam.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2010 11 01, 00:01)
O kas turi teisę spręsti, leisti, skatinti? Kurti šeimą? Kas nustato tai?

Žmogus juk laisvas.
Niam.

tiesiog šeima-tai kompromisai, sutarimas, derinimas. visad taip buvo ir , matyt, bus. O kas gyvena "a lia aš laisvas", to žmonikės čia ir rauda, kad vyras šioks anoks.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 31, 16:49)
o bendro kas nors yra?  biggrin.gif be to kad gyvenat po vienu stogu? biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(Kitokia82 @ 2010 10 31, 19:21)
Jus nesat seima ir tokia nebusit ,jus nieko bendro,net bendru draugu nera,nenuostabu,kad ir linksminates atskirai,jus tiesiog esat kambariokai biggrin.gif .Viskas atskirai....nenoreciau taip.Nesuprantu,kam is vis tuoketes

Yra, aišku, kad yra tų bendrų dalykų - tik jie ne tokioj globalioj plotmėj smile.gif

Kitokia82, dėl to, kad mano ir MB šeimos modelis ir suvokimas skiriasi nuo Jūsų šeimos modelio ir suvokimo, tai dar nereiškia, kad aš ir MB nesame šeima smile.gif

O tuokėmes iš meilės.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2010 10 31, 22:48)
Tai noriu, ir skiriu laiką. Žmonai, mašinai, meilužei, Dievui.
Kodėl neskirtas laikas mano apsisprendimu kitam žmogui sukelia nepasitenkinimą?

tegul skiria kam tik nori. Jis juk laisvas žmogus.

na nores jis pvz jums voztelt . voztels, nes jis laisvas zmogus su laisve daryti ka nori? jei zmones buvo iprate vakarus , laisvalaiki praleisti kartu, atsiradus treciam laikas bus skirstomas. su tokiu poziuriu kaip jusu geriausia gyveni vienam. salia esantis zmogus ipareigoja. ir galit aiskint kad ne taciau isipareigojimai ir kazko aukojimas (tegul ir laiko ar demesio ) yra. jei jis laisvas pasirinkime -ne paprasciau butu palikti viena ir pasirinkti kita? tai butu tikroji laisve. zinoma, jei abu zmones su tokiu paciu poziuriu -tada galbut viskas paprasciau.

QUOTE(Simulcika @ 2010 10 31, 23:45)
Yra, aišku, kad yra tų bendrų dalykų - tik jie ne tokioj globalioj plotmėj smile.gif

Kitokia82,  dėl to, kad mano ir MB šeimos modelis ir suvokimas skiriasi nuo Jūsų šeimos modelio ir suvokimo, tai dar nereiškia, kad aš ir MB nesame šeima smile.gif

O tuokėmes iš meilės.

o ragus itaisysit irgi is meiles?
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2010 10 31, 23:45)

Kitokia82,  dėl to, kad mano ir MB šeimos modelis ir suvokimas skiriasi nuo Jūsų šeimos modelio ir suvokimo, tai dar nereiškia, kad aš ir MB nesame šeima smile.gif

O tuokėmes iš meilės.

Seima tai ne ta,kuri tik kartu gyvena,kaip kad jus smile.gif .
O gal galetum isvardinti,ka bendro turite,apart tai,kad abu darote ka norite ir turite visiska laisve,be jokiu isipareigojimu vienas kitam mirksiukas.gif ?
Atsakyti

Žmogus juk laisvas.

[/quote]
dar pridekit: nori ir dergia kitam i dusia mega_shok.gif
su tokiu poziuriu galima pateisinti tada ir recidyvus.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 01, 08:46)
o ragus itaisysit irgi is meiles?

Taip smile.gif Iš meilės kitam smile.gif O tiksliau sakant sau smile.gif

O jei rimtai, tai prie ko čia meilė ir ragai? biggrin.gif Ragai statomi ne iš meilės, o dėl to, kad atsiranda rutina ir nuobodulys.
Papildyta:
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 01, 11:07)
Seima tai ne ta,kuri tik kartu gyvena,kaip kad jus smile.gif .
O gal galetum isvardinti,ka bendro turite,apart tai,kad abu darote ka norite ir turite visiska laisve,be jokiu isipareigojimu vienas kitam mirksiukas.gif ?

Visų pirma, noriu paklausti, iš kur ištraukėte, kad mes neturim įsipareigojimų vienas kitam?

O bendrų dalykų tai turim, aišku. Žiūrim filmus, keliaujam kartu (kai pavyksta suderinti, kad abiem būtų įdomu, rasti abiem įdomias vietas), šnekames, diskutuojam įvairiom temom, pasakojam viens kitam, kur, kuris buvom, rodom savo darbus (jis fotkina paukščius, aš studijoj ir darau fotomanipuliacijas, rengiam parodas, gaminam valgį, švenčiam šventes, lankom gimines, mylimes mirksiukas.gif Na ir daug visokių smulkių dalykėlių bendrų turim. Tik prie to pačio dar ir turim laisvę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 01 lapkričio 2010 - 13:48
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 01, 14:13)
Taip smile.gif Iš meilės kitam smile.gif

lotuliukas.gif kokia dar meile kitam lotuliukas.gif ?Jus man atrodo is vis nezinote,kas yra meile smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Simulcika @ 2010 11 01, 14:27)
Visų pirma, noriu paklausti, iš kur ištraukėte, kad mes neturim įsipareigojimų vienas kitam?

O bendrų dalykų tai turim, aišku. Žiūrim filmus, keliaujam kartu (kai pavyksta suderinti, kad abiem būtų įdomu, rasti abiem įdomias vietas), šnekames, diskutuojam įvairiom temom, pasakojam viens kitam, kur, kuris buvom, rodom savo darbus (jis fotkina paukščius, aš  studijoj ir darau fotomanipuliacijas,  rengiam parodas, gaminam valgį, švenčiam šventes, lankom gimines, mylimes mirksiukas.gif Na ir daug visokių smulkių dalykėlių bendrų turim. Tik prie to pačio dar ir turim laisvę smile.gif

O kokie tie isipareigojimai?Jeigu esate abu laisvi zmones....

Sakete,kad jam neidomus jusu darbai,jums jo pauksciai biggrin.gif .
Atsakyti
Neistikimybes neatleisciau niekada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 01, 13:29)
lotuliukas.gif kokia dar meile kitam lotuliukas.gif ?Jus man atrodo is vis nezinote,kas yra meile smile.gif .
Papildyta:

O kokie tie isipareigojimai?Jeigu esate abu laisvi zmones....

Sakete,kad jam neidomus jusu darbai,jums jo pauksciai biggrin.gif .

Jam neįdomu pats darymo procesas, jam įdomus tik galutinis rezultatas. Taip pat ir man su paukščiais - nuotraukas pažiūrėti gražu ir įdomu, bet neįdomu eit juos stebėti, neįdomu dalyvauti visuose monitoringuose ir panašiai.

Kodėl nežinau, kas yra meilė? Tik dėl to, kad mano meilės suvokimas skiriasi nuo Jūsų, aš jau nežinau, kas tai yra?
Na, svarbiausia, aš puikiai žinau, kas yra meilė sau smile.gif

O kas dėl įsipareigojimų - aš nežinau, ką jūs laikote įsipareigojimu smile.gif Jūsų ir mano požiūris yra per daug skirtingas. Mano įsipareigojimas ir jo įsipareigojimas yra rūpintis, kad nė vieno iš mūsų laisvė nebūtų suvaržyta, nepavydėti, gerbti vienas kitą ir svarbiausia - būti draugais viens kitam. Nieko bendra su vaikais ir ištikimybe iki grabo lentos wink.gif
Atsakyti
o kodėl jūs nenorit, nemylit vaikų? jūs ir vyras turit tą pat nuomonę dėl jų?

o tas įsipareigojimas, gerbti vienas kito laisvę... jai atsiras kitas vyras (pamilsite jį, ar tik mėgausitės jo draugija nsv), tai kaip suprantu nesakysite vyrui? kokios jo ribos?

o čia taip jau yra, kitos monetos pusės nuomonė čia netinkama, nes ji nesutampa su daugumos čia esančių smile.gif 4u.gif sėkmės
Atsakyti