Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Ramera @ 2011 03 28, 20:59)
O jis su spalva, ar bespalvis?  blush2.gif

Ne, jis įprastos kremo spalvos, balkšvas smile.gif

Šiandien Droge užsipirkau BIOK'o: pirkau naująsias dušo želes šveičiamąją ir prausimosi/skutimosi, taip pat atstatomąjį Rasos šampūną ir Margaritos valomąjį toniką su agurkais ir ramunėlėm.
Šampūnas ir duškės keliauja į sandėliuką, todėl atsiliepimai bus vėliau. Kol kas galiu pasakyt, kad labai patiko duškių kvapas wub.gif
Taip pat jau nusižiūrėjau stangrinamąjį kūno kremą, pabaigsiu dabar naudojamą ir pirksiu šį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 02 27, 21:53)
Katik nusivaliau kosmetika su ekologisku Margaritos pieneliu ir tada Rasos toniku jautriai odai, ir ka- sedziu kaip nusvilusi saulej veida (kitaip dar vadinamu burokelio spalvos veidu doh.gif )

Toniko jau puse buteliuko isnaudojau, anksciau taip nebudavo, pieneli naudojau kokius tris kartus, irgi normliai buvo  g.gif

Margaritos ekologiskas drekinamasis kremas alergizavo, speciau, kad tas pats ir su pieneliu sad.gif  unsure.gif

Man tokia reakcija buvo nuo ekologiško Margaritos pienelio jautriai odai doh.gif .
Atsakyti
hmz, o man tas ekologiškas margaritos drėkinamasis kaip tik labai labai. Netgi apramina odą - šioji net pabąla. Ir netgi matiškumo tokio suteikia, mikliai susigeria.
Ofkoz aišku, kad ne visoms ekologiški produktai tinka. Dar tfu tfu, būna, kad tinka atrodo kremas, po kiek laiko žiū - vaapšie nebetinka :/
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2011 02 25, 16:45)
mano oda laaabai sausa... esu isbandziusi ir brangiu, ir pigesniu ivairiausiu firmu kremu, alieju ir t.t. bet isigijusi si Margarita krema buvau maloniai nustebinta, nes oda atsigavo per pora dienu  thumbup.gif  kazkoks stebuklas uz tokia kaina ir dar po to, ka esu isbandziusi  smile.gif

reikės pamėginti, o tai vis nerandu kremo, kad patiktų ir tiktų
Atsakyti
domina atsiliepimai apie naujuosius stangrinanti ir anticeliulitini kremus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 04 04, 17:46)
domina atsiliepimai apie naujuosius stangrinanti ir anticeliulitini kremus smile.gif

atnešu atsiliepimus apie šildantį anticeliulitinį kremą. Dėl poveikio nieko kolkas pasakyt negaliu, tik kad šildo - tai faktas. O toliau vien nesusipratimai man su juo... doh.gif
Žodžiu šildomasis efektas toks, kaip visokių tepalų nuo raumenų patempimų ar sumušimų a la "capsicam".
- Pasitepus BŪTINA gerai nusiplauti rankas, nes palietus veidą ar neduokdie akių sritį degina (išbandyta: pasitepiau vakare, ryte dar lovoj besivartydama patryniau akis. Ašarojau pusvalandį).
- Netepti arti depiliuotų sričių (irgi išbandyta. Per žioplumą).
- Netepti... net nežinau, vakare turbūt ??? (kas lakios vaizduotės, manau, nesunkiai įsivaizuos fiasko miegamajame. Į dienos šviesą visos deginančiai gėdingos situacijos tempti nesinori) lotuliukas.gif
- Netepti jautrių ar alergiškų vietų (draugės patirtis. Išdegino alerginius pabėrimus)

Summa summarum nelabai suprantu, kaip ir kada jį naudoti. Išmesti gaila, norisi poveikį patikrint. Manau, bandysiu naudoti ryte, kad vakare galėčiau nusiplaut.
Atsakyti
Labas 4u.gif pradejau ir as dometis lietuviska kosmetika.

Vakar nusipirkau saldanti geli,rezultatu nepasakysiu aisku dar,bet kad saldyti tai saldo.O daugiau jokiu papildomu salutiniu poveikiu nepastebejau.Tepiausi dar tik vakar vakare ir siandien ryte.Patinka tas antgaliukas mirksiukas.gif Dar svarsciau kuri pirkti,bet dabar paskaicius atsiliepima apie sildanti,nutariau jo nebandyti ax.gif
Atsakyti
Nu bet kad moteros, tie šildymai/šaldymai celiulitui kaip nabašninkui kompresas biggrin.gif Kas skaitot angliškai, galit čion akį įmest http://www.cosmetics....aspx#cellulite Tai iš Biok produkcijos celiulitui realiai gal tinkamiausias būtų kremas-gelis probleminei odai.
Atsakyti
sveikos, dalinuos įspūdžiais smile.gif teko naudot margaritos gaivinamąjį veido kremą-gelį su agurkais, taip pat šveitiklį su agurkais, prausiklį su ramunėlėmis ir plaukų putas su alaus mielių ekstraktu. kremas-gelis tikrai nepaliko įspūdžio, na matyt tiesiog mano odai netiko g.gif o va šveitiklis tikrai tiko ir patiko thumbup.gif prausiklis šiaip irgi nelabai, tai jį naudoju tik makiažui 'nupraust' biggrin.gif na, o plaukų putos patiko tik tuo, kad 'atrodė' natūralesnės už kitas..

taip pat nusprendžiau išbandyti rasos kosmetiką, todėl įsigijau veido toniką probleminei odai. kaip ir tikėjausi po pirmo naudojimo odą šiektiek dilgčiojo, bet taip ir turi būti, kol oda pripranta prie glikolio rūgšties ir sieros, įeinančių į toniko sudėtį, o šiaip tonikas tikrai neblogas. tai tiek kolkas tos mano patirties 4u.gif
Atsakyti
Sportuot eikit, celiulitai tongue.gif Ta kosmetika kovai su celiulitu tas pats, kad megint tapti sveikuoliu, naudoti eko kosmetika, o valgyt cipsus biggrin.gif
Atejau su atsiliepimu apie eko drekinamaji krema su linu semenim, nu siaubu siaubas, kazkoks vaskas, o ne kremas, o dar kvapas, lyg ne semenu aliejus ten butu, o is keptuves po maisto ruosimo... schmoll.gif
Zymiai labiau patiko rozines linijos jautriai odai drekinamasis ir maitinamasis, nors ne eko, bet sudetys zymiai turtingesnes, nu nera ko noret, kaina skiriasi dvigubai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 06 balandžio 2011 - 12:01
QUOTE(ambicija @ 2011 04 06, 13:00)
Atejau su atsiliepimu apie eko drekinamaji krema su linu semenim, nu siaubu siaubas, kazkoks vaskas, o ne kremas, o dar kvapas, lyg ne semenu aliejus ten butu, o is keptuves po maisto ruosimo... schmoll.gif

lotuliukas.gif O man jis taip skaniai kvepia, kad negaliu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2011 04 06, 10:10)
Nu bet kad moteros, tie šildymai/šaldymai celiulitui kaip nabašninkui kompresas biggrin.gif  Kas skaitot angliškai, galit čion akį įmest http://www.cosmetics....aspx#cellulite  Tai iš Biok produkcijos celiulitui realiai gal tinkamiausias būtų kremas-gelis probleminei odai.

o jei apskritai merginos ir moterys daugiau pasiskaitytu ir pasidometu, tai priemones nuo celiulito (visos absoliuciai) yra ne kas kita, o gera marketingine strategija norit sukaupt pelna smile.gif nes celiulitas nera liga, cia odos fiziologija. net kudikiai turi celiulita smile.gif veliau is jo isaugama, dar veliau, odai glembant, jis vel isryskeja. o moket kruvas pinigu tam, kad "tipo pagydyt", tai tas pats kas moket uz produkta, kuris pagydytu akiu spalva is zalios i melyna biggrin.gif
Atsakyti