Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(SaDa @ 2011 06 07, 17:30)
sveiki,

gal kas zinote, kuriuose prekybos centruose ar parduotuvese yra ekologisku margaritos produktu? stai siu http://www.biok.lt/lt/ekoproduktai

Vaikiskus sampuna ir duso zele tikrai maciau Droge, o Maximoje lyg maciau, bet nesu tikra...
Atsakyti
Ar bandėte "Margaritos" purškiklį nuo uodų? g.gif Būtų įdomu sužinoti, ar veiksmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 06 07, 18:32)
Vaikiskus sampuna ir duso zele  tikrai maciau Droge, o Maximoje lyg maciau, bet nesu tikra...

Nusipirkau Droge (akropolyje) su akcija duso zele, daugiau nieko neradau is ekologiskos linijos.
Atsakyti
Aš praeitą savaitę prisipirkau e-parduotuvėje šio bei to. Labiausiai patiko Margaritos ekologiškas kūno kremas, labai gerai drėkina, gerai susigeria.
Pirkau ir Margaritos ekologiškus šampūną ir balzamą, kartą tik bandžiau, tai kol kas nieko neprikomentuosiu. Balzamas labai lengvas, spėju, kad tiktų toms, kurios nenori, kad plaukai būtų apsunkinti. Maniškiams kaip tik reikia sunkumo...
Atsakyti
QUOTE(Serein @ 2011 06 16, 10:06)
Ar bandėte "Margaritos" purškiklį nuo uodų?  g.gif Būtų įdomu sužinoti, ar veiksmingas  smile.gif

bandžiau, bet uodai vistiek sukandžiojo.O paskum užstrigo purkštukas ir purškiklis iškeliavo į šiukšlinę
Atsakyti
QUOTE(Serein @ 2011 06 16, 10:06)
Ar bandėte "Margaritos" purškiklį nuo uodų?  g.gif Būtų įdomu sužinoti, ar veiksmingas  smile.gif

Bandžiau, uodams labai patiko,(man žinoma ne) kando kaip pasiutędoh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 16 birželio 2011 - 21:42
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 05 26, 22:44)
Nusipirkau šalda. celiulito gelį, įdomus masažuoklis, bet nepasakyčiau, kad labai šaldo, galėtų daugiau šaldyti schmoll.gif

o aš nusipirkau šildantį biggrin.gif nu pirmą kartą kai pasitepliojau, tai pasirodė nieko čia daug šildančio doh.gif bet va vakar vakare išsitepiau juo ir gerai išsimasažavau kojytes ir atsigulau į lovą ir ką jūs galvojat blink.gif mano kojos ne tik sušilo, o užkaito lotuliukas.gif ten ir rašo, kad poveikis priklauso nuo masažo mirksiukas.gif naudosiu toliau, pažiūrėsiu ar kiek sumažins mano tą babaužį celiulitą doh.gif biggrin.gif ai dar kam aktualu, kvapas, tai malonus, neerzinantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 05 26, 21:44)
Nusipirkau šalda. celiulito gelį, įdomus masažuoklis, bet nepasakyčiau, kad labai šaldo, galėtų daugiau šaldyti schmoll.gif

visai man jis patinka, turbūt kartosiu vėl smile.gif

Atsakyti
pirkau vakar margaritos krema-geli su agurkais,kolkas tik karta bandziau,bet patiko kad nesausina ir nepalieka pleveles ant veido 4u.gif ziuresim kaip toliau. ir dar pirkau rasa aliejuka plaukams,kazkaip sugalvojau isbandyti,gal yra tokiu kurios ilgesni laika naudoja,kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 17, 22:44)
visai man jis patinka, turbūt kartosiu vėl smile.gif

man tas šildantis ir patiko, dabar audžiu mintį, kad reikia man ryte ir to šaldančio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 06 07, 17:30)
sveiki,

gal kas zinote, kuriuose prekybos centruose ar parduotuvese yra ekologisku margaritos produktu? stai siu http://www.biok.lt/lt/ekoproduktai

Kaune HyperMaximoj tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
as turejau rasos aliejuka, visiskai neskalsus, as trinant tarp delnu pries tepant galiukus visada pasildau bet jis toks klampus, na sunaudojau bet nepirkciau antra karta, labai sunkina plaukus...man nepatiko
Papildyta:
beje ar geros priemones rasos misriai odai anti akne??
Atsakyti