Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(laureta @ 2010 12 28, 04:13)
Norejau paklausti, gal zinoti Ar ZK kortai gauti siusti dokumentus reikia visgi kartu ar atskirai uz ja tektu moketi dar karta ir pildyti dokumentus?

Man rodos pildyt reiketu taip, kad ir vienai, ir kitai tilptu i ta 90 dienu laikotarpi. Jei kartu neina, tai ir pildykit atskirai.

O moket vistiek tektu uz abi, nesvarbu kaip siusit - juk cia yra fiksuotas mokestis vienam asmeniui, tai nesvarbu kiek viename voke keliaus tu zmoniu, vistiek kiekvienas turi but apmoketas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 02, 18:36)
Man rodos pildyt reiketu taip, kad ir vienai, ir kitai tilptu i ta 90 dienu laikotarpi. Jei kartu neina, tai ir pildykit atskirai.

O moket vistiek tektu uz abi, nesvarbu kaip siusit - juk cia yra fiksuotas mokestis vienam asmeniui, tai nesvarbu kiek viename voke keliaus tu zmoniu, vistiek kiekvienas turi but apmoketas.

teks siusti atskirai, nes ZK kortu galiojimo laikas skiriasi apie 4 men. Radau parasyta kad yra fiksuotas mokestis, bet papildomai uz kt nari moketi reikia 80 usd.
Atsakyti
Sveikos, mes su suzadetiniu pamastome,kad norime emigruoti, nes cia nekas....Padirbeti galvojame i UK vaziuoti, taciau perspektyvoje gyvenimas JAV ... tik tiek,kad ne taip lengva ten pakliuti ... Mano suzadetinio daug seimos nariu gyvena Amerikoje, teta, pusesere, dede, mociute...jie visi turi pilietybes , kazin ar tai mums realiai galetu duoti kazkokios naudos norint ten emigruoti...? g.gif Ir dar man labai neaiski vieta, jam beja irgi .... jo mociute, turejo viza laikina, baigesi darbai, baigesi viza, gryzo i LT ir bunant cia vel pasiule parvykti dirbti i JAV, nuskrido i JAV, baigesi viza, kuri laika buvo NELEGALE, budama NELEGALE padave paraiska zaliai kortai ir ja gavo ! bigsmile.gif gal galite man paaiskinti sita niuansa...? biggrin.gif
Atsakyti
kas gali atsakyti kiek laiko trunka pokalbis ambasadoi?
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 01 11, 12:01)
kas gali atsakyti kiek laiko trunka pokalbis ambasadoi?

neilgai. kokias 10 minuciu bent mums tiek truko. tik laukti reikejo ambasadoj pokalbio kelias valandas. visu pirma kviecia tuos kurie aiskus ir klausimu nera. kuo toliau tuo maziau sansu kad duos doh.gif mes ejom paskutines ir mums net nereikejo prisiekti kad nemeluosim pakelus ranka cool.gif nes ir taip zinojo kad neduos, bet jau paskelbus verdikta NE atsirado nauja aplinkybe ir pasake TAIP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2011 01 11, 13:15)
neilgai. kokias 10 minuciu bent mums tiek truko. tik laukti reikejo ambasadoj pokalbio kelias valandas. visu pirma kviecia tuos kurie aiskus ir klausimu nera. kuo toliau tuo maziau sansu kad duos  doh.gif mes ejom paskutines ir mums net nereikejo prisiekti kad nemeluosim pakelus ranka  cool.gif nes ir taip zinojo kad neduos, bet jau paskelbus verdikta NE atsirado nauja aplinkybe ir pasake TAIP  biggrin.gif

aciu smile.gif o kaip su zalia korta ?
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 01 11, 13:42)
aciu  smile.gif o kaip su zalia korta ?

nesupratau klausimo g.gif
Atsakyti
nu kai gauni laiska kad pokalbiui pakviestas
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 01 11, 14:04)
nu kai gauni laiska kad pokalbiui pakviestas

praeini gydytojus pasidarai skiepus pasiemi pinigu ir eini i ambasada
Atsakyti
o skiepai kokie?
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 01 11, 17:04)
o skiepai kokie?

tikrai nezinau kokie. bet ju daug labai. nors buvau paskiepyta visais privalomais skiepais, taciau gavau dar i rankas i kojas per viena karta. mamai mano neuzteko ranku koju doh.gif tai dar i pilva gavo... po kurio laiko dar ejom skiepintis doh.gif
Atsakyti
pokalbis ambasadoj trunka apie 10 min., bet buna eiles, reikes laukt dokumentu, jei dar kazkokie nesusipratimai, ta idar reikes laukt. Mes dar buvom Varsuvoj, tai laukem neilgai - apie valanda, kviete mus vienus pirmuju, liepe irgi prisiekt, kad kalbesim tiesa nors nebuvom itartini ar prisidirbe.

QUOTE(degto molio plyta @ 2011 01 11, 10:04)
o skiepai kokie?

Berods nuo raudoniukes, Hepatito kazkurio ir dar kazkoks kompleksinis is triju raidziu smile.gif
Beje, man ju visu pavyko isvengti - berods raudoniukes skiepo gali rastiskai atsisakyt, nes jis gaminamas (bent jau tada buvo) placentos pagrindu ir gali jo atsisakyt del "savo socialiniu ir religiniu isitikinimu:

Kitu isvengiau, nes laukiaus smile.gif

MB irgi gavo tik ta kompleksini, ji viena suleis ten pas gydytoja, o kitus (berods po 2 men ir po 6 men) galima susileist savo gydymo istaigoj, taip gausis gerokai pigiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 12 sausio 2011 - 22:33