U.S. Department of State" <states.dv.usa@usa.com
gavu is cia.Ale visiska tundra jauciuosi.Ne, nemokejau niekam nieko
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 02 03, 18:04)
priklauso koks jusu case no. interviu gali buti ir balandzio menesi 2011 losimui.
QUOTE(egzigo @ 2011 02 03, 10:50)
U.S. Department of State" <states.dv.usa@usa.com
Oficialių valstybinių institucijų internetiniai adresai baigiasi .gov, ne .com, kaip šitam adrese. Pvz., http://travel.state.gov/ yra oficialus puslapis. Apgavikai susikūrė sau panašų pavadinimą, kad nežinantys žmonės apsigautų. .com puslapį gali bet kas nusipirkti, o .gov neįmanoma.
Be to, USCIS pranešimų, kad laimėjote žalią kortą elektroniniu paštu nesiunčia, tikrai 100% apgavystė čia.
Man irgi tokia spam laiškai yra atėję, nors net nepildžius buvau anketos

QUOTE(egzigo @ 2011 02 03, 11:00)
merginos, jus man tundrai paaiskinkit ar cia taip turi but ar nelabai.Tam laiske atsiustam pagrindine tema- kad pervesciau 830 $???? Nieko as cia jau nesigaudau
meskit laiska i siuksline greiciau ir tiek...
QUOTE(MichGirl @ 2011 02 03, 20:34)
meskit laiska i siuksline greiciau ir tiek...
cia e-meil'ai eina, kiek zinau

QUOTE(miss_candy @ 2011 02 03, 13:49)
cia e-meil'ai eina, kiek zinau
tikriausiai is kokios Nigerijos - vis kas nors uzkibs 

a, na tada trinti lauk kuo greiciau - bet vistiek atsiranda zmogeliu, kurie jiems tuos pinigus pasiuncia

Tai taip išeina, kad šiemet ir paprastų laiškų nesiųs. Bus galima tik internete nuo gegužės 1 pasitikrinti.
QUOTE(Lialondra @ 2011 02 05, 14:56)
Taip. siemet laisku jokiu nesius, o nuo geguzes 1 d. kiekvienas gales pasitikrinti ar pavyko internete 

Palaukit, nelabai suprantu... Tai niekada nebuvo siunčiami laiškai, pranešimai, kad vat, jūs laimėjote ir viskas. Atsiunčia popierius visus su instrukcijom ką daryti toliau, kad į antrą etapą patektum ir tiek. Tik kad dabar dar yra galima ir internetu pasitikrinti savo statusą. Tai jei laiškas nenuėjo, galima jiems pranešti, kad vėl išsiųstų.
Nes dabar tas "nebesiųs laiškų" skamba kaip kad viskas elektroniškai bus tvarkoma... Ar aš čia kažkokio kampo nepagaunu?
QUOTE(himalaia @ 2011 02 06, 00:47)
Palaukit, nelabai suprantu... Tai niekada nebuvo siunčiami laiškai, pranešimai, kad vat, jūs laimėjote ir viskas. Atsiunčia popierius visus su instrukcijom ką daryti toliau, kad į antrą etapą patektum ir tiek. Tik kad dabar dar yra galima ir internetu pasitikrinti savo statusą. Tai jei laiškas nenuėjo, galima jiems pranešti, kad vėl išsiųstų.
Nes dabar tas "nebesiųs laiškų" skamba kaip kad viskas elektroniškai bus tvarkoma... Ar aš čia kažkokio kampo nepagaunu?
Na aš kaip suprantu, kad nuo šiemet jau viskas elektroniniu būdu bus tvarkoma.