Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

U.S. Department of State" <states.dv.usa@usa.com

gavu is cia.Ale visiska tundra jauciuosi.Ne, nemokejau niekam nieko
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 02 03, 18:04)
as apie 2011  smile.gif

priklauso koks jusu case no. interviu gali buti ir balandzio menesi 2011 losimui.
Atsakyti
QUOTE(egzigo @ 2011 02 03, 10:50)
U.S. Department of State" <states.dv.usa@usa.com
gavu is cia.Ale visiska tundra jauciuosi.Ne, nemokejau niekam nieko

Oficialių valstybinių institucijų internetiniai adresai baigiasi .gov, ne .com, kaip šitam adrese. Pvz., http://travel.state.gov/ yra oficialus puslapis. Apgavikai susikūrė sau panašų pavadinimą, kad nežinantys žmonės apsigautų. .com puslapį gali bet kas nusipirkti, o .gov neįmanoma.
Be to, USCIS pranešimų, kad laimėjote žalią kortą elektroniniu paštu nesiunčia, tikrai 100% apgavystė čia.

Man irgi tokia spam laiškai yra atėję, nors net nepildžius buvau anketos smile.gif Kartu su pranešimais, kad laimėjau loterijoj milijoną, tik reikia pradžiai kelis šimtus pervesti, kad laimėjimą gaučiau smile.gif Neapsigaukit ir niekam pinigų nesiųskit.
Atsakyti
QUOTE(egzigo @ 2011 02 03, 11:00)
merginos, jus man tundrai paaiskinkit ar cia taip turi but ar nelabai.Tam laiske atsiustam pagrindine tema- kad pervesciau 830 $???? Nieko as cia  jau nesigaudau

meskit laiska i siuksline greiciau ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 02 03, 20:34)
meskit laiska i siuksline greiciau ir tiek...

cia e-meil'ai eina, kiek zinau gun_bandana.gif tikriausiai is kokios Nigerijos - vis kas nors uzkibs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2011 02 03, 13:49)
cia e-meil'ai eina, kiek zinau  gun_bandana.gif tikriausiai is kokios Nigerijos - vis kas nors uzkibs  doh.gif

a, na tada trinti lauk kuo greiciau - bet vistiek atsiranda zmogeliu, kurie jiems tuos pinigus pasiuncia doh.gif ir dar su western union, kur jokiu sansu atgauti juos...
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...3...teriją.htm
Atsakyti
Tai taip išeina, kad šiemet ir paprastų laiškų nesiųs. Bus galima tik internete nuo gegužės 1 pasitikrinti.
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...3...teriją.htm
Atsakyti
Taip. siemet laisku jokiu nesius, o nuo geguzes 1 d. kiekvienas gales pasitikrinti ar pavyko internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 02 05, 14:56)
Taip. siemet laisku jokiu nesius, o nuo geguzes 1 d. kiekvienas gales pasitikrinti ar pavyko internete smile.gif

Palaukit, nelabai suprantu... Tai niekada nebuvo siunčiami laiškai, pranešimai, kad vat, jūs laimėjote ir viskas. Atsiunčia popierius visus su instrukcijom ką daryti toliau, kad į antrą etapą patektum ir tiek. Tik kad dabar dar yra galima ir internetu pasitikrinti savo statusą. Tai jei laiškas nenuėjo, galima jiems pranešti, kad vėl išsiųstų.
Nes dabar tas "nebesiųs laiškų" skamba kaip kad viskas elektroniškai bus tvarkoma... Ar aš čia kažkokio kampo nepagaunu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 05 vasario 2011 - 23:56
QUOTE(himalaia @ 2011 02 06, 00:47)
Palaukit, nelabai suprantu... Tai niekada nebuvo siunčiami laiškai, pranešimai, kad vat, jūs laimėjote ir viskas. Atsiunčia popierius visus su instrukcijom ką daryti toliau, kad į antrą etapą patektum ir tiek. Tik kad dabar dar yra galima ir internetu pasitikrinti savo statusą. Tai jei laiškas nenuėjo, galima jiems pranešti, kad vėl išsiųstų.
Nes dabar tas "nebesiųs laiškų" skamba kaip kad viskas elektroniškai bus tvarkoma...  Ar aš čia kažkokio kampo nepagaunu?

Na aš kaip suprantu, kad nuo šiemet jau viskas elektroniniu būdu bus tvarkoma.
Atsakyti