Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 12:51)
paskaiciau temuke, mano laiskas tikrai toks, kur praso 880 lotuliukas.gif tik man idomu is kur mano asmens duomenis turi, jei pernai nepildziau prasymo jokiai zaliai kortai gauti? g.gif

Matyt vis del to kazkur uzpildet, arba tai padare kas nors uz jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2011 04 01, 12:58)
Matyt vis del to kazkur uzpildet, arba tai padare kas nors uz jus smile.gif

asmeniskai pati tikrai nepildziau, jei buciau pildziusi- tai buciau pildziusi su visa seima, o ne viena blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 balandžio 2011 - 12:02
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 13:02)
asmeniskai pati tikrai nepildziau, jei buciau pildziusi- tai buciau pildziusi su visa seima, o ne viena blink.gif  g.gif

tai kodel keliat klausima ar laiskas tikras, jei net nepildet? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2011 04 01, 15:10)
tai kodel keliat klausima ar laiskas tikras, jei net nepildet?  g.gif  lotuliukas.gif

Geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2011 04 01, 16:10)
tai kodel keliat klausima ar laiskas tikras, jei net nepildet?  g.gif  lotuliukas.gif

gal uzpilde kas is seimos, giminiu. nematau cia jau kazko tokio juokingo.
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 04 04, 08:28)
gal uzpilde kas is seimos, giminiu. nematau cia jau  kazko tokio juokingo.

Juokinga tai, kad ir vėl tas pats per tą patį su tais pačiais beprasmiais klausimais. blink.gif Šioje temoje, jau n-kartų kalbėta apie tuos siunčiamuosius laiškus į el.paštą. Netingėkite pasiskaitykite forumą mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lika84 @ 2011 04 04, 11:03)
Juokinga tai, kad ir vėl tas pats per tą patį su tais pačiais beprasmiais klausimais.  blink.gif  Šioje temoje, jau n-kartų kalbėta apie tuos siunčiamuosius laiškus į el.paštą.  Netingėkite pasiskaitykite forumą  mirksiukas.gif

kada rezultatai bus?zinau kad geguze,o tiksliau
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 04 04, 12:59)
kada rezultatai bus?zinau kad geguze,o tiksliau

geguzes 1 d smile.gif tikrinti cia
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 04 04, 08:28)
gal uzpilde kas is seimos, giminiu. nematau cia jau  kazko tokio juokingo.

taip, cia daugiau graudu nei juokinga, tiesa sakant smile.gif visko gali buti, gal kazkas kitas uzpilde, del sio atvejo nieko nesakau, tiesiog elementariai iskyla klausimas ir tiek smile.gif taciau kai zmones raso kad taip troksta i Amerika ir vis svajoja ten pakliuti, o nezino elementariausiu dalyku, kai visur skalambijama ir isdestoma aiskiai patikimuose saltiniuose.. nu atleiskit, bet tai tikrai graudoka smile.gif
Mano galva, jei zmogus kazko nori, tai jis is anksto viska susizino, pasidomi ir gali pasidometi apie jam iskilusius klausimus ar dvejones, o ne apie faktus, kurie seniausiai aiskus smile.gif
p.s neisizeiskit tie, kurie prieme asmeniskai sia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Nebeliko nei menesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 04 04, 13:12)
Nebeliko nei menesio smile.gif

aha, as jau irgi skaiciuoju ir nekantrauju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2011 04 04, 13:14)
aha, as jau irgi skaiciuoju ir nekantrauju  bigsmile.gif

Reikia braukyti dienas kalendoriuje biggrin.gif Oj laukiam laukiam, mes geguzes laukiam smile.gif
Atsakyti