Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Sveikos mergaites,

As taip pat laukiu rezultatu smile.gif perskaiciau visa tema, bet neradau ats i man rupima klausima smile.gif Sakykite prasom, gal zinote - jei pvz laimime mes su seima, pildant dokumentus turejom viena vaika, o dabar laukiam antro smile.gif ar gausim zalia korta jei gausim visi 4? ir is vienos mamytes supratau kad gavus korta galima vaziuoti be vaiku kad susitvarkyt ten likusius reikalus? nes jie tokio amziaus kad pirmam vizitui gal nelabai ir drasu vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2011 04 12, 13:21)
aha smile.gif) as ant lentos nusibraiziusi kalendoriu irgi dienas braukau, bet irgi tas menuo toooks ilgas atrodo  blink.gif anksciau tai kas antra diena sapnuodavau, tai laimiu, tai nelaimiu ir t.t, praejau jau ir ivairiu pliusu, minusu deliojimo ir dvejoniu etapa, o dabar tiesiog laukimo etapas smile.gif)

mano darbo kelendoriui prie kiekvienos dienos parasita liko ... d blush2.gif
as irgi sapnuodavau, taciau visada isvaziuodavau. as kazkur iki Kaledu labai norejau islosti zalia korta, sirdis net spudedavo krutinej, oro pritrukdavo, tiesiog gyvenau mintimis apie usa blush2.gif taciau gruodzio menesi ( tiksliai atsimenu ta akimirka) kazkas labai pasikeite g.gif tapo sirdi gera ir ramu ir tiesiog toks jausmas, kad as laimejau ir nebereikia pergyventi ax.gif tikiuosi nuojauta neapgaus, nes blogiausiam nepasiruosusi esu cool.gif

QUOTE(byebyelondon @ 2011 04 12, 13:29)
Nelaukit taip smarkiai, nes po to nusivilsit smarkiai jei nelaimesit smile.gif

swoon.gif laukiu taip stipriai, kad net zinau visus savo tolesnius zingsnius po geguzes 1 dienos. sekasi tam, kas labai nori ir tiki tongue.gif

QUOTE(niuniute @ 2011 04 12, 13:53)
Sveikos mergaites,

As taip pat laukiu rezultatu smile.gif perskaiciau visa tema, bet neradau ats i man rupima klausima smile.gif Sakykite prasom, gal zinote - jei pvz laimime mes su seima, pildant dokumentus turejom viena vaika, o dabar laukiam antro smile.gif ar gausim zalia korta jei gausim visi 4? ir is vienos mamytes supratau kad gavus korta galima vaziuoti be vaiku kad susitvarkyt ten likusius reikalus? nes jie tokio amziaus kad pirmam vizitui gal nelabai ir drasu vaziuoti smile.gif

gavus pirma laiska "prirasysit" ir antraji vaikeli. bedu del to nebus.
del vaziavimo be vaiku, tai visa seima turesite nuvykti i usa per 6 men nuo ambasados. o ar jus vyksit visi kartu, ar po viena i usa nera skirtumo. svarbu visiem ivaziuoti per 6 men laikotarpi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dream...: 12 balandžio 2011 - 13:12
Pritariu Dream, kad jei labai nori tai anksciau ar veliau taip ir nutiks smile.gif o emocijos ir jausmas pas mane panasus ir visai nesu pasiruosusi isgirsti neigiamo atsakymo lotuliukas.gif Mane tik neramina vienas dalykas: mes su vyru susituoke amerikoje ir musu santuoka Lietuvoje nera registruota, o pildant anketa ZK laimeti reikejo pazymeti ar esu istekejusi ar ne lotuliukas.gif uzpildem, kad esam, tai idomu kaip ta loterija ten vyksta ir kokius duomenis tikrina.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2011 04 12, 14:29)
Pritariu Dream, kad jei labai nori tai anksciau ar veliau taip ir nutiks smile.gif o emocijos ir jausmas pas mane panasus ir visai nesu pasiruosusi isgirsti neigiamo atsakymo  lotuliukas.gif Mane tik neramina vienas dalykas: mes su vyru susituoke amerikoje ir musu santuoka Lietuvoje nera registruota, o pildant anketa ZK laimeti reikejo pazymeti ar esu istekejusi ar ne  lotuliukas.gif  uzpildem, kad esam, tai idomu kaip ta loterija ten vyksta ir kokius duomenis tikrina..  ax.gif

o koks skirtumas kur susituoke. svarbu susituoke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niuniute @ 2011 04 12, 06:53)

Kas butu, jei butu biggrin.gif

Jei vaikelis jau bus gimes, kaip rase Dream, prirasysit ir ji ir viskas.

Musu situacija buvo tokia, kad ta pacia savaite, kai gavom laiska, kad laimejom, suzinojom, kad laukiames. Tad vaikas gime jau tada kai mes turejom permanent resident card abu, o vaikas neturejo. Nepaisant to, viskas sutvarkoma, tik daugiau kainavo smile.gif

I JAV pirma karta 4 dienom skridom kai vaikui buvo 3.5 men - vaikus butina pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 04 12, 15:36)
I JAV pirma karta 4 dienom skridom kai vaikui buvo 3.5 men - vaikus butina pasiimti.

jie turi i vaziuoti tiesiog per puse metu. labai artimi zmones dare taip: isvaziavo vyras, paskui zmona, o galiausiai vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2011 04 12, 14:07)
mano darbo kelendoriui prie kiekvienos dienos parasita liko ... d  blush2.gif
as irgi sapnuodavau, taciau visada isvaziuodavau. as kazkur iki Kaledu labai norejau islosti zalia korta, sirdis net spudedavo krutinej, oro pritrukdavo, tiesiog gyvenau mintimis apie usa  blush2.gif taciau gruodzio menesi ( tiksliai atsimenu ta akimirka) kazkas labai pasikeite  g.gif tapo sirdi gera ir ramu ir tiesiog toks jausmas, kad as laimejau ir nebereikia pergyventi ax.gif tikiuosi nuojauta neapgaus, nes blogiausiam nepasiruosusi esu  cool.gif
swoon.gif laukiu taip stipriai, kad net zinau visus savo tolesnius zingsnius po geguzes 1 dienos. sekasi tam, kas labai nori ir tiki  tongue.gif
gavus pirma laiska "prirasysit" ir antraji vaikeli. bedu del to nebus.
del vaziavimo be vaiku, tai visa seima turesite nuvykti i usa per 6 men nuo ambasados. o ar jus vyksit visi kartu, ar po viena i usa nera skirtumo. svarbu visiem ivaziuoti per 6 men laikotarpi

Laba,
As kaip tik manau, kurie maziau apie tai galvoja tie ir laimi ir jiems paskui labai sunku apsisprest ar vaziuot ar pasilikt cia. As manau busiu vienas is tokiu aisku jeigu pasiseks. Reikes labai stipriai pasvert visus uz ir pries. Tie kurie labai laukia, bet nelaimi jiems buna paskui labai sunku vel atsistoti i vezes ir laukti kitu metu bandyti vel. Taigi visiems sekmes.
Atsakyti
QUOTE(giedrius @ 2011 04 13, 14:08)
Laba,
As kaip tik manau, kurie maziau apie tai galvoja tie ir laimi ir jiems paskui labai sunku apsisprest ar vaziuot ar pasilikt cia. As manau busiu vienas is tokiu aisku jeigu pasiseks. Reikes labai stipriai pasvert visus uz ir pries. Tie kurie labai laukia, bet nelaimi jiems buna paskui labai sunku vel atsistoti i vezes ir laukti kitu metu bandyti vel. Taigi visiems sekmes.

is mano artimuju buvo tik vienas atvejis kuris pilde siaip sau ir laimejo. o visi kiti labai stipriai norejo ir visi laimejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrius @ 2011 04 13, 14:08)
Laba,

tiesos tikrai yra, as visai nesitykejau. ir se pasto dezutej vokas
Atsakyti
QUOTE(giedrius @ 2011 04 13, 07:08)
Laba,

Mes irgi vieni is tu, kurie pildem tik is kazkokios pareigos. Nu nuo vaikystes tai darem, tai kas metus jautem pareiga... Bet laimet visai nesitikejom, nei laukem, nei ka. Tiesiog uzpildai ir pamirsti.
Po to du metus seke galvos skausmas, vaziuot ar ne, bet nusprendem pabandyt. Iki siol vis dar bandom ir negaliu pasakyt, kad cia mums labai patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 04 13, 17:45)
Mes irgi vieni is tu, kurie pildem tik is kazkokios pareigos. Nu nuo vaikystes tai darem, tai kas metus jautem pareiga... Bet laimet visai nesitikejom, nei laukem, nei ka. Tiesiog uzpildai ir pamirsti.
Po to du metus seke galvos skausmas, vaziuot ar ne, bet nusprendem pabandyt. Iki siol vis dar bandom ir negaliu pasakyt, kad cia mums labai patinka  blush2.gif

kodel nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 04 13, 15:45)
Iki siol vis dar bandom ir negaliu pasakyt, kad cia mums labai patinka  blush2.gif

g.gif vis daugiau aplink girdziu, kad isvaziavusiems ten nepatinka,
kokios priezastys? ax.gif
Atsakyti