QUOTE(Detra @ 2011 04 12, 13:21)
aha

) as ant lentos nusibraiziusi kalendoriu irgi dienas braukau, bet irgi tas menuo toooks ilgas atrodo

anksciau tai kas antra diena sapnuodavau, tai laimiu, tai nelaimiu ir t.t, praejau jau ir ivairiu pliusu, minusu deliojimo ir dvejoniu etapa, o dabar tiesiog laukimo etapas

)
mano darbo kelendoriui prie kiekvienos dienos parasita liko ... d
as irgi sapnuodavau, taciau visada isvaziuodavau. as kazkur iki Kaledu labai norejau islosti zalia korta, sirdis net spudedavo krutinej, oro pritrukdavo, tiesiog gyvenau mintimis apie usa

taciau gruodzio menesi ( tiksliai atsimenu ta akimirka) kazkas labai pasikeite

tapo sirdi gera ir ramu ir tiesiog toks jausmas, kad as laimejau ir nebereikia pergyventi

tikiuosi nuojauta neapgaus, nes blogiausiam nepasiruosusi esu
QUOTE(byebyelondon @ 2011 04 12, 13:29)
Nelaukit taip smarkiai, nes po to nusivilsit smarkiai jei nelaimesit

laukiu taip stipriai, kad net zinau visus savo tolesnius zingsnius po geguzes 1 dienos. sekasi tam, kas labai nori ir tiki
QUOTE(niuniute @ 2011 04 12, 13:53)
Sveikos mergaites,
As taip pat laukiu rezultatu

perskaiciau visa tema, bet neradau ats i man rupima klausima

Sakykite prasom, gal zinote - jei pvz laimime mes su seima, pildant dokumentus turejom viena vaika, o dabar laukiam antro

ar gausim zalia korta jei gausim visi 4? ir is vienos mamytes supratau kad gavus korta galima vaziuoti be vaiku kad susitvarkyt ten likusius reikalus? nes jie tokio amziaus kad pirmam vizitui gal nelabai ir drasu vaziuoti
gavus pirma laiska "prirasysit" ir antraji vaikeli. bedu del to nebus.
del vaziavimo be vaiku, tai visa seima turesite nuvykti i usa per 6 men nuo ambasados. o ar jus vyksit visi kartu, ar po viena i usa nera skirtumo. svarbu visiem ivaziuoti per 6 men laikotarpi