Labas mergaites,taip liudna kai puola ligos ir neleidzia ramiai gyventi...laikykites ir visoms didziausios sveikateles

QUOTE(SVETA K. @ 2010 11 19, 20:09)
arune ,issivaizduoju,kaip issigandai
O tas atsikosejimas buvo vienkartinis? Kur ir kas darys bronchoskopija?

Na, kartojosi keletą kartų jau, va preitą mėnesį buvo, po to anksčiau... Pasirodo pakosėjus vieną kartą, po to nebelieka, po kokio mėnesio vėl... Bronchoskopiją darys akušeriniam korpuse, na atrodo Nr. 2 tas korpusas, žinai turbūt, o kas darys nežinau. Vakar googlėj užsidėjau paiešką, tai paskaičiau, kaip tu rašei kraujo forume, kad nelabai maloni ta procedūra. Tiek to, svarbu, kad nieko blogo nerastų...
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 18, 22:34)
Sveiki,
Naujienos nekokios
Naujienos nekokios
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 19, 19:40)
Siandien suzinojau markeri, CA 27-29, dabar, rodos, tokie skaiciukai, tai jis pakiles labai stipriai. 2010m. balandzio men. buvo 88, o dabar po penkiu sulasinimu Navelbino yra 1028. Tas irgi nepridejo didelio dziaugsmo.
Patricija

Laikykis, mergyte - esi stipri, pereisi ir šį etapą - tik svarbu nepasiduoti niūrioms mintims...

QUOTE(arune @ 2010 11 20, 16:29)
...užsidėjau paiešką, tai paskaičiau, kaip tu rašei kraujo forume, kad nelabai maloni ta procedūra. Tiek to, svarbu, kad nieko blogo nerastų...
Tikrai - svarbiausia, kad nieko nėra blogo. Taip ir bus.

QUOTE(arune @ 2010 11 20, 16:29)
Na, kartojosi keletą kartų jau, va preitą mėnesį buvo, po to anksčiau... Pasirodo pakosėjus vieną kartą, po to nebelieka, po kokio mėnesio vėl... Bronchoskopiją darys akušeriniam korpuse, na atrodo Nr. 2 tas korpusas, žinai turbūt, o kas darys nežinau. Vakar googlėj užsidėjau paiešką, tai paskaičiau, kaip tu rašei kraujo forume, kad nelabai maloni ta procedūra. Tiek to, svarbu, kad nieko blogo nerastų...
Aisku...man tai dare stacionare,net 4 kartus.Dare torokalineje ,chirurgas.Petrauskas ir Bagajevas.(bet ne tas Petrauskas kur krutu).nu nemaloni procedura,bet pakenciama

Sveikos!
Gerai, kad rasų lanka jau internetą turi ir pirmadienį gal GABIJA sugrįš!
SVETA K., kaip tau limfmazgiai iš tarpuplaucio išsikraustė?
Manau, kad rasų lanka teisingai ramina mane dėl markerio, nes kai tada ėmė kraują tam tyrimui buvo l.prasti kraujo rodikliai, buvo intoksikacija, išrašė neupogena į pilvą leistis.
Arune, gal bronchoskopija atlieka apsaldžius, kaip ir skrandžio tyrimui. SVETA AR TAIP?
Manau, kad rasų lanka teisingai ramina mane dėl markerio, nes kai tada ėmė kraują tam tyrimui buvo l.prasti kraujo rodikliai, buvo intoksikacija, išrašė neupogena į pilvą leistis.
Arune, gal bronchoskopija atlieka apsaldžius, kaip ir skrandžio tyrimui. SVETA AR TAIP?
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 20, 21:46)
Sveikos!
Limfmazgiai isnyko nuo chemijos.
Kai daro bronchoskopija apsaldo,ir purskia gerkle,ir suleidzia i ta zarna lidokaino,nieko neskauda,tik norisi koseti ir truksta oro,kaip man gyd.pasakojo panasus pojuciai kai zmogus skesta.Bet arune ,nebijok,trumpai labai tas tirymas viksta

Carvel, o kaip tavo inkstai? Ar jau jautiesi gerai?
Papildyta:
Kaip pavyko Tau gerai
, gal ir man viskas bus gerai,
QUOTE(carvel @ 2010 11 20, 15:16)
Labas mergaites,taip liudna kai puola ligos ir neleidzia ramiai gyventi...laikykites ir visoms didziausios sveikateles 

Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2010 11 20, 22:06)
Kaip pavyko Tau gerai

[quote=Patriccija,2010 11 20, 22:42]
Na k aip pasakyt,galeciau jaustis ir geriau,paskaudena sona ,noriu i tualeta daznokai...
Na k aip pasakyt,galeciau jaustis ir geriau,paskaudena sona ,noriu i tualeta daznokai...
Sveikutes
Paskaiciau jusu temuke, paskaitau netaip retai
pirmiausiai noriu palinketi visoms stiprybes ir tikejimo
pati ne tiesiogiai , bet esu labai artima su siomis tokiomis paciomis problemytemis
mano mamytei pasikartojo antra karta kruties vezys(nesinorejo sito zodzio rasyti), penktadieni dare kaulu skenavima, buvo viena tik gydytoja, diagnozes nepasake, bet mate kazkoki taskiuka toje puseje, kur buvo guziukas, butent siuo metu daro arba pakartotini skenavima, arba mamografija, nerandu vietos, kaip nervinuose..... todel paskaitau jusu isgyvenimus ir is jusu semiuosi stiprybes
Atleiskit, jei isibroviau, bet neturiu siuo metu, kam issisakyti......

Paskaiciau jusu temuke, paskaitau netaip retai

Sveikos, moterys
vėl skelbiuosi, kad dovanojame didelį kiekį vaisto, skirto nuimt galvos smegenų tinimą, smegenų auglių kontrolei, tinka visiems neurochirurginiams ligoniams ir t.t. Tai - Mannitol Fresenius 10% tirpalas lašinėms, turime namuose Vilniuje didelį kiekį, galioja iki 2012m. pabaigos.
Tie vaistai buvo pirkti a.a. uošvio ligos gydymui, konkrečiai melanomos mestastazės buvo išplitusios į galvos smegenis ir tai buvo kone vienintelis vaistas tokiam atvejui.
Nieko nenorime už juos, norim tik atiduot tiems, kam jų reikia. Vaitinės nepriima dar galiojančių vaistų; labdara oficialiai vaistais uždrausta...na, variantas aišku, yra išmest dėžę į konteinerį...bet neabejoju, kad yra žmonių, kurie kaip aš savo laiku šio vaisto ieško...
pasiūlymas toks galioja iki penktadienio - tada jau juos mesiu lauk..
Linkiu visoms sveikatos, stiprybes ir gerų artėjančių švenčių - sutikite jas jaukiai artimųjų šeimose

vėl skelbiuosi, kad dovanojame didelį kiekį vaisto, skirto nuimt galvos smegenų tinimą, smegenų auglių kontrolei, tinka visiems neurochirurginiams ligoniams ir t.t. Tai - Mannitol Fresenius 10% tirpalas lašinėms, turime namuose Vilniuje didelį kiekį, galioja iki 2012m. pabaigos.
Tie vaistai buvo pirkti a.a. uošvio ligos gydymui, konkrečiai melanomos mestastazės buvo išplitusios į galvos smegenis ir tai buvo kone vienintelis vaistas tokiam atvejui.
Nieko nenorime už juos, norim tik atiduot tiems, kam jų reikia. Vaitinės nepriima dar galiojančių vaistų; labdara oficialiai vaistais uždrausta...na, variantas aišku, yra išmest dėžę į konteinerį...bet neabejoju, kad yra žmonių, kurie kaip aš savo laiku šio vaisto ieško...
pasiūlymas toks galioja iki penktadienio - tada jau juos mesiu lauk..
Linkiu visoms sveikatos, stiprybes ir gerų artėjančių švenčių - sutikite jas jaukiai artimųjų šeimose

sveikos. Man irgi nekyla ranka ismesti brangiu vaistu. Gal kam reikia Lamivudine? Dovanoju. Rasykite.