Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 30

QUOTE(Vicia @ 2010 12 02, 00:06)
Pasidalinkit prašau patirtimi: kokius vaistus skyria gydytojai, ar kas nors vartojo priešvėžinį preparatą-Tamoxifen EBEWe.?

Laba.

As vartoju Tamoxifena jau du su puse metu. Ypatingai blogu salutiniu reiskiniu nepastebejau. Galiu tik pazymeti, kad islindo kapiliarai ir smulkios venos i pavirsiu. Bet tai daugiau estetine problema.
Pati labai bijojau sio vaisto, dabar nuomone pasikeite. Tiesiog tikrinuosi pas ginekologa kas puse metu.

As siuo metu koseju. Visa seima buvo virusa pagavus, su mazaja dukryte namuose 2 savaites isbuvome, negalejom vis aukstos tempos numust... Dabar jau pagerejo.

ARUNE, mintimis su tavim. Siunciu daug balionu palaikymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stiprek.

Kitokia28, isgirdus diagnoze, buvo sokas, nes mintys buvo tik apie tai, kad mirsiu.
Kai supratau, kad nemirsiu per artimiausia savaite, daug emociju apturejau, bet viskas galu gale susigulejo ir GYVENIMAS TESIASI.

Gero savaitgalio visoms!!!
Atsakyti
Kitokia28 nebijok tu tos biopsijos. Man abi darytos ir adatinė ir stulpelinė. Po stulpelinės jaučiau kelias dienas. O adatinė tai juokas. Na, mes moterys kantrios biggrin.gif

Patricija, gavai šiandien vaistukus?Kaip jautiesi?
NBA kažkur pradingus. Ar jau baigei spinduliukus, kaip žaizdelė ir rankelė laikosi?

Kaip arūnė laikosi? Kur žinios? 4u.gif

Na, man kosuliai lyg praėjo. Barsukų taukų kapsulių nusipirkau. Tik balsas lyg prikimęs, kaip gerai parūkančios doh.gif .

Ausriux1, o kodėl tau skyrė anostrozolį? Paskaičiau apie jį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 10 gruodžio 2010 - 20:59
QUOTE(carvel @ 2010 12 10, 21:13)
Stiprybes suteiks Tavo dukryte,del jos turi buti stipri,del savo artimuju.

Tikrai taip,vien del jos turiu gyventi,ji man pati brangiausia,noriu ja dar uzauginti...o paskui jau galiu ir mirti....

QUOTE(Patriccija @ 2010 12 10, 21:22)
Man biopsijos metu irgi nieko blogo nesurado. Spindulinis gydymas visiskai nejuntamas, t.y. be šalutinio poveikio man praejo. Plaukuciai tik pažastyje išslenka.

Kaip saunu,kad tik nuo ten thumbup.gif .

QUOTE(romantikė @ 2010 12 10, 21:33)
Kitokia28, isgirdus diagnoze, buvo sokas, nes mintys buvo tik apie tai, kad mirsiu.
Kai supratau, kad nemirsiu per artimiausia savaite, daug emociju apturejau, bet viskas galu gale susigulejo ir GYVENIMAS TESIASI.

Gero savaitgalio visoms!!!

Vat ir as apie tai pagalvojau is karto ir vis dar galvoju apie tai...
Vakar praverkiau visa diena,siandien maziau,bet tik paskaitau kokia istorija,tuoj asaros bega,taip gaila visu moteru,kurios tai isgyvena...norisi,kad visos pasveiktu.
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2010 12 10, 21:51)
Kitokia28 nebijok tu tos biopsijos. Man abi darytos ir adatinė ir stulpelinė. Po stulpelinės jaučiau kelias dienas. O adatinė tai juokas. Na, mes moterys kantrios biggrin.gif

Sako,kad gimdymas tikrai baisiau,nei stulpeline biopsija...as is karto ja darysiuos.
Man gydytojas siandien sake,kad klinikose daro su kazkokiu aparatu,kur is karto sauna adata ir viskas,kad tai neskausminga beveik,neva nupirktas naujas aparatas brangus,ar jums su juo dare?
Tikra tiesa,mes moterys kantrios...
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2010 12 10, 22:33)
As siuo metu koseju. Visa seima buvo virusa pagavus, su mazaja dukryte namuose 2 savaites isbuvome, negalejom vis aukstos tempos numust... Dabar jau pagerejo.

Sveikite greiciau 4u.gif Jau pagalvojau,kur pradingai tu g.gif O neturejo tau patikrinimas buti? Ar as maisau kazka? g.gif blush2.gif

Kitokia28 ,puikiai tave suprantu,visos mes cia kazkada praejom si etapa,kai tik isgirdom diagnoze,bet tau gali dar buti viskas gerai,to ir linkiu 4u.gif O jeigu jau ir atsitiks taip,kad reikes gydymo,turesi praeiti ir viska istverti 4u.gif Jau mergaites tau viska parase,nuramino,laikykis 4u.gif Del dukrytes ir artimuju laikykis..cia dauguma is musu turi mazus vaikus,as,asmeniskai kai susirgau mazajai nebuvo net 1.5 metuku.

Vietine ,as tikrai nezinau del kaulu ciulpu papyldimo,manau cia kaip Deganti parase bus dar viena transplantacija g.gif Nuramink savo anyta kaip gali,pasakyk kad praejo viena gydymo etapa,dabar reikes ir kito kad pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 10 gruodžio 2010 - 21:17
QUOTE(Edmė @ 2010 12 10, 22:51)

Patricija, gavai šiandien vaistukus?Kaip jautiesi?
NBA kažkur pradingus. Ar jau baigei spinduliukus, kaip žaizdelė ir rankelė laikosi?

Kaip arūnė laikosi? Kur žinios? 4u.gif

Na, man kosuliai lyg praėjo. Barsukų taukų kapsulių nusipirkau. Tik balsas lyg prikimęs, kaip gerai parūkančios doh.gif .

Ausriux1, o kodėl tau skyrė anostrozolį? Paskaičiau apie jį.

Sveikos mergaitės, aš čia. Baigėsi man spinduliai lapkričio 29 d. Žaizda šlapiuoja, ranka tinsta. Darausi kas antrą dieną limfodrenažinį masažą Kaune, bet naudos nežinau ar bus. 21 gruodžio KT, spręs dėl kitos kaklo pusės spinduliavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NBA: 10 gruodžio 2010 - 21:57
QUOTE(NBA @ 2010 12 10, 23:56)
Sveikos mergaitės, aš čia. Baigėsi man spinduliai lapkričio 29 d. Žaizda šlapiuoja, ranka tinsta. Darausi kas antrą dieną limfodrenažinį masažą Kaune, bet naudos nežinau ar bus. 21 gruodžio KT, spręs dėl kitos kaklo pusės spinduliavimo.

Sveika,tai nelabai kokie reikalai pas tave unsure.gif Nepadeda ir tas tepaliukas ,kur Art perdave? Ir nuo spinduliavimo mazai naudos...O negalima tau ta limfmazgi isoperuoti? g.gif Laikykis,mieloji console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 10 gruodžio 2010 - 23:02
QUOTE(NBA @ 2010 12 10, 22:56)

Laikykis 4u.gif . Reikia tikėti, kad bus naudos smile.gif
Atsakyti
Laba diena,mergaites 4u.gif .Skaitau jusu temele laaaabai ilgai,su visomis dziaugiuosi,su visomis liudziu ir visas palaikau-tik tyliai rolleyes.gif .Esu ir as sitame gyvenimo ruoze,kai itariama sita liga.Laukiu operacijos,kad patvirtintu arba paneigtu unsure.gif .Itaria ypatingai reta-chordoma doh.gif ,literaturos minimaliai.gelbeja tik tai,kad esu optimiste biggrin.gif .linkiu visom stiprybes!nepatvirtina diagnoze-tai jus dar sveikos!visom sveikatos ir stiprybes!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 10, 21:17)

Vietine ,as tikrai nezinau del kaulu ciulpu papyldimo,manau cia kaip Deganti parase bus dar viena transplantacija g.gif Nuramink savo anyta kaip gali,pasakyk kad praejo viena gydymo etapa,dabar reikes ir kito kad pasveikti 4u.gif

Aisku. Dekui tam kartui 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms,
Kur dingo mūsų Magam? Jeigu teisingai pamenu, jai gruodžio 2 d. buvo KT. Atsiliepk, mieloji. Kaip tu laikaisi, kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2010 12 12, 00:07)
Labas vakaras visoms,
Kur dingo mūsų Magam? Jeigu teisingai pamenu, jai gruodžio 2 d. buvo KT. Atsiliepk, mieloji. Kaip tu laikaisi, kokie rezultatai?

Aš irgi Magam 4u.gif pasigedau.
Vakar vakare pakilo temperatura iki 37,4, sanarius eme gelti. Geriau paracetamolio.
Siandien jauciuos gerai, temp.nera. Tikiuos, kad ryt i darba galesiu eiti.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Dar norejau paklausti kas priklauso kai 40 % darbingumas nustatytas 4u.gif kas su parkavimu blush2.gif
Atsakyti