Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 30

Nesipykit,merginos,sveikateles visoms,graziu svenciu wub.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikinu visus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2010 12 24, 12:22)
user posted image

Sveikinu visus 4u.gif

Stebuklas pasirode wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2010 12 24, 14:22)
Sveikinu visus 4u.gif

Pats graziausias ir laukiamiausias sveikinimas wub.gif Pati geriausia dovana wub.gif Ir tave ,mieloji,sveikinu heart.gif

visus sveikinu!!!

user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Su Sv. Kaledom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
DAUG DAUG visoms SVEIKATOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Linkiu kiekvienai kalėdinio stebuklo, apie kurį kiekviena savajojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu su Šv. Kalėdomis! Visoms geros sveikatos, tikėjimo ir vilties! 4u.gif
Atsakyti
Ant didelio medinio stalo dege 4 zvakes. Naktis uz lango migde snaiges, o aplink buvo taip tylu, kad girdejosi kaip kalbasi zvakes. Pirmoji sake:"as esu Ramybe. Deja, zmones nemoka manes issaugoti. Manau, man nelieka nieko kita, tik uzgesti". Ir sios zvakes liepsnele uzgeso. Antroji sake:"As esu Tikejimas. Deja, esu niekam nereikalinga. Zmones nenori nieko apie mane zinoti, todel nera prasmes man toliau degti". Vos tai istare, padvelke lengvas vejelis ir uzpute zvake. Labai nuliudusi trecioji zvake kalbejo:" as esu Meile. Nebeturiu jegu toliau degti. Zmones manes nevertina ir nesupranta. Jie neapkencia tu, kurie juos myli labiausiai- artimuju". Ilgai nelaukdama ir si zvake uzgeso. Staiga i kambari iejo vaikas ir pamate tris uzgesusias zvakes. Issigandes jis susuko:"Ka darote! Jus turite degti- as bijau tamsos!" Tai istares pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji zvake tare:"nebijok ir neverk! Kol as degu, visuomet galime uzdegti ir kitas tris zvakes. As esu Viltis". Spindinciomis ir asaru pilnomis akimis vaikas paeme vilties zvake ir uzdege kitas... Musu sirdyse tegul niekad neuzgesta Viltis... Ir kiekvienas musu, kaip tas vaikas, tebunie irankis savo Viltimi visada galintis vel uzdegti Tikejima, Ramybe ir Meile. Su Šventėmis, mielosios....
Atsakyti
Sveikatos,sveikatos, sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Parašykite į dangų laišką... Paprašykite trupučio laimės... Paprašykite ryškių žvaigždžių,kad padėtų eit keliu.., kuriame gausu duobių ir labai labai tamsu... Saulės paprašykite karštos,kad ji ištirpdytu ledus- kiekvienoj širdy šaltoj,kad sušildytų jausmus.... Paukščio paprašykite sparnų,kad pakiltumėt kai bus sunku... Ir pamirštumėt vargus,kuriuos mato ir jaučia tik žmogus...su Šv.Kalėdom
Atsakyti
Su šventemis visus, sveikatos ir stiprybes...

Esu nauja jusu forume, "gyvenimas priverte" smile.gif, kaip ir visas cia. Lapkricio pabaigoje man diagnozuota onkologine liga, turiu keleta praktiniu klausimu, nezinau kokioje temoje galeciau juos uzduoti. Taigi bandau cia:).

Kur jus perkate perukus? (esu is kauno, girdejau, kad yra koks tai geras salonas vilijampoleje, bet neradau jokios info internete, gal kas zino?)

Kaip atrodo jusu bendravimas su gydytoju, ta prasme, kad mane operavo ginekologai ir chirurgas, dabar einu pas chemoterapiauta, o kaip toliau, reiketu susirasti koky onkologa ar kaip?

Ka jus darote su dirbtinai sukeltos menopauzes simptomais? (Man rekomendavo vos ne vegetariska dieta, tik dar vartoti baltymus)

Ar kaip nors gydote savo randa, ta prasme kokiu tepaliuku ar spec. pleistru?

Atsiprasau, jei "ne i tema" parasiau, tiesiog ieskau visokios ymanomos informacijos.
Atsakyti
Sveikos, merginos:).
Visas su Sv. Kaledom:).
As jau visai neblogai jauciuos.

NBA, Patriccija-laikykimes, viskas mums bus gerai.
Atsakyti