QUOTE(Sodom @ 2011 02 26, 19:36)
Leedsas nemažai užsiprašė

Šiais metais jie labai įdomiai žmonėms (kurių mano galva lygis labai panašus) vienam atsiuntė LABAI lengvas sąlygas, kažką į aberdeeno panašaus, o kitą žmogų atmetė

Matyt nuo vertintojo priklauso

Beje kiek IELTS'ą išsilaikei?

QUOTE(-Astreja- @ 2011 02 26, 19:38)
ne, nevisose

Priklauso nuo universiteto admissions ofiso. Sitam kur as stot bandau i stomatologija tik siemet pakeite normalu iterviu i toki, o i medicina man lyg sake pernai ar uzpernai

bet priklauso nuo universiteto, kai kur tokiu isvis dar nedaro, bet manau su laiku pasikeis visur, nes tikrai liuks

O kuo "normalus" interviu skiriasi nuo šito? Aš kažkaip įtariu, kad mane į tą "normalų" pakvietė, nes jokios papildomos info neteikė

(apie Nottingham universitetą čia)
QUOTE(Aurinija @ 2011 02 26, 21:11)
Beje, kas man buvo su Edinburgu. Gavau nesėkmingą atsakymą, paklausiau kodėl, neatsakė beveik du mėn
Tai tu jiems ir nusiųsk. Parašyk priežastį kodėl rašai, kad jie tave be reikalo atmetė, dar parašyk kad tipo paskui paprašė ir tu jiems siunti

Prirašyk aišku savo UCAS numerį ar dar kokius kontaktus, kad negrybautų.
Mano draugei indentiška situacija buvo (neatsimenu ar pasakojau

). Edinburgas ją atmetė ir parašė, kad jos lygis žemesnis už minimumą, mūsų reakcija tokia

nes 9,7 vidurkis, tai parašėm laišką, paaiškinom mūsų vertinimo sistemą, aiškiai pasakėm, kad jie čia žiaurią klaidą padarė, tada paprašė predicted grades ir pasakė kad anketą vėl (nors jau anketoj unsuccessful statusas) svarstys. Pabandyt verta