Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 11:19)
biggrin.gif na matyt tai is nuotrauku sudetas multikas

ne ne, nmanau kad cia kas multikus darys wink.gif

o foto istorija, tai yra istorija kuria pasakoja kelios o ne viena nuotrauka. Tarkim ikeli 3 nuotraukas, kuri kieviena atskirai kazka sako, o kartu pasakoja visa istorija.

Ikelsiu savo seniai daryta fotoiistorija is 3 nuotrauku. Cia jos sudetos i koliaza bet galia deti ir atskirai viena prie kitos
user posted image
Di
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 03, 11:18)
Forgete smile.gif patiko man tavo abi foto. Vienote perspektyva ir gylis, kitoje kompozicija. Patinka man tokios smile.gif

Aciu Di 4u.gif

as norejau paklaust, su kokiais nustatymais kaune rotuseje fotkinat? 6dieni vestuves laukia, tai taip neramu unsure.gif
Atsakyti
Merginos, as ir noriu buti is tu paskatinanciu. mirksiukas.gif Nu nebijokit jus taip! Juk MOKOTES dar! Na taip vienos stipresnes fotografijoje, kitos dar pradziamoksles, bet juk niekas negime mokedamas! 4u.gif Juk patarsite vienos kitoms, pasimokinsite. As ilgiau mokinciausi cia, ir as dalyvauciau, bet dar man ziniu truksta. As dar visai zalias agurkelis. biggrin.gif Bet jus tai juk visos saunuoles. Sitokiu nuotrauku pridedat. Tik maziau galvokit apie nesekmes, ir pagalvokit apie sio zaidimo NAUDA! 4u.gif Sekmes visoms, ir laukiu nesulaukiu kada pasakaiciu foto bus publikuojamos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 03, 10:54)
o ar aš viena iš šono kažko nesuprantu, ar jūs čia nebe žaidimą/savaitės užsiėmimą darot, o būtent konkursą? mastau.gif

Žaidimas, žaidimas. Neriknsime nei gražiausios nei skirsime apdovanojimų mirksiukas.gif

MergaitėsSavaitės tema - pasaka. Tai ir žaidžiam, skirtumas tik toks ,kad pasaką pasirenkam ne patys, o ji atkeliauja iš kito nario. Juk jei būtų savaitės tema - pasaka ir būtumėm išrinkę vieną pavadinmą, tai niekam nekiltų jokių klausimų, visi darytų kas kaip supranta. O finale būtų geriausiu atveju dvi ar trys foto( tą parodė ankstesnės temos)
Sugalvojau žaidimą tam, kad būtų šioks toks įsipareigojimas, Tu juk jau išsiuntei pavadinimą, žmogus gal jau dirba, nu negražu būtų atsakyti pasitraukimu.
Nesuprantu, ko jūs taip sriūbaujat, nepatinka- daugiau nežaisim. Tik kitą kartą net nepradėkim. Jei jau pradėjom turim pabaigt. Jokių atsitraukimų, tikrai nesikuisiu po žinutes ir nežiūrėsiu kas traukiasi, kam pasaką pakeit, kas nebeturi, kam dar ko reikia.
Pirmai grupei pasakos išdalintos, startas duotas - dirbam, dirbam.Kas užduoties neatliks gaus 2 ir išvis gėda pelėda doh.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 10:56)
zaidimas, zaidimas mirksiukas.gif

ir pradine esme buvo ta kad kuo smagiau idomiau iliustruotume pasaka, o dabar jau pasirodo reikia ir koliazu ur dar kazko....kazkaip ir as pradedu nusivilti....

O kas gi liepia daryt taip kaip nenori? Daryk vieną. Nesuprantu, supyktum jei pasaką ( kartojuos) princesė ant žirnio įliustruočiau ne taip
user posted image
o taip
user posted image

Mergos susikaupkit!!!
Vakare išiūsiu likusuoms ir robobebrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 lapkričio 2010 - 10:55
QUOTE(Forgete @ 2010 11 03, 11:40)
Aciu Di  4u.gif

as norejau paklaust, su kokiais nustatymais kaune rotuseje fotkinat? 6dieni vestuves laukia, tai taip neramu  unsure.gif

Fotikas su ISO draugauja ar ne? Jeigu taip, tai gali kelt iso, ir atverti diafragma. Nesu buvusi Kauno rutusej, tai daugiau kazko ir nepasakysiu.

QUOTE(kristukass @ 2010 11 03, 11:43)
Merginos, as ir noriu buti is tu paskatinanciu.  mirksiukas.gif  Nu nebijokit jus taip! Juk MOKOTES dar! Na taip vienos stipresnes fotografijoje, kitos dar pradziamoksles, bet juk niekas negime mokedamas!  4u.gif  Juk patarsite vienos kitoms, pasimokinsite. As ilgiau mokinciausi cia, ir as dalyvauciau, bet dar man ziniu truksta. As dar visai zalias agurkelis.  biggrin.gif  Bet jus tai juk visos saunuoles. Sitokiu nuotrauku pridedat. Tik maziau galvokit apie nesekmes, ir pagalvokit apie sio zaidimo NAUDA!  4u.gif Sekmes visoms, ir laukiu nesulaukiu kada pasakaiciu foto bus publikuojamos.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
ir pati padalyvauk wink.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 11:45)

Pirmai grupei pasakos išdalintos, startas duotas - dirbam, dirbam.Kas užduoties neatliks gaus 2 ir išvis gėda pelėda doh.gif   

Mergos susikaupkit!!!

lotuliukas.gif

o kaip cia taip robobebras iskiriamas is visu biggrin.gif

Frederica, siusk man jau dabar, as nekantrauju labai, noriu jau pradet galvoti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 10:45)

Mergos susikaupkit!!!

thumbup.gif maladec. O tai ir man tryda, kad nežinau ką su ta pasaka daryt... nu kažkas ir sugalvojo mad.gif biggrin.gif
Tu vis pakontroliuok, kad čia dezertyrų nebūtų doh.gif lotuliukas.gif

Mauglis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 11:45)

O kas gi liepia daryt taip kaip nenori? Daryk vieną. Nesuprantu, supyktum jei pasaką  ( kartojuos)  princesė ant žirnio įliustruočiau ne taip

niekas cia nepyksta 4u.gif tik tai,kad cia buvo pasiulyta visoms daryt fotosesines nuotraukas, ta prasme, deti ne viena o keleta. as jau kaip ir pradejus dirbti, viska susideliojus tiek mintyse tiek jau kostiumus darau butent vienai sceninei foto o ne daugiau. tai as dar savo pajegumu viena normalia kaip nors islausiu, bet daugiau tai schmoll.gif del to ir pasipriesianu, niekas nesitraukia, tik pareiskiau tai kas man nepatiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 03 lapkričio 2010 - 11:01
QUOTE(DI @ 2010 11 03, 08:28)
Airv, saunios foto, jau flirke pakomentavau viena .man patinka, kad jos labai svarios, miela ziureti
---

ikeliu kelias savo naujausias nuotraukeles, susipazinimui

Aga, mačiau. Labai smagu kai pakomentuoji thumbup.gif Naudinga labai. Reikia kitos "akies" wink.gif
---
Man super parduotuvės kadrai. Ir su šviesa, mano nuomone, susidorota. O kokiais nustatymais fotkinai? Iso daug kėliai? Naudojai gal papildomą apšvietimą, blicą? g.gif

QUOTE(@leja @ 2010 11 03, 08:56)
isdegimas man visai nekliuna, labai gerai kompoziciskai ir spalviskai jis ten tinka, jei butu svelnesnis, neturetu nuotrauka nuotaikos, butu per vienoda, gal kiek tamsoka ir tikrai ne tiek idomi.

Manau, tu teisi 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 11 03, 09:10)
Airv, pirma labai labai faina, antra jau taip nesižiūri.

Ačiū, bizyte 4u.gif

QUOTE(ohara @ 2010 11 03, 09:11)
Ačiū visom pakomentavusiom mano augintinius..

Airv lb gražios foto.. tobulėji šviesos greičiu....

Aš noriu tavo katino wub.gif Nu superinis jis man. Gaila, kad žiauriai brangus blush2.gif kitaip jau ir pati turėčiau biggrin.gif

Ohara, ačiū ir tau 4u.gif Smagu, kad patinka.

QUOTE(robobebras @ 2010 11 03, 09:41)
super, va tokias nuotraukas turejau omeny, kai sakiau, jog tiesiog augalu fotkes man neidomios, ir reikia "kazko tokio". Antroje tie medziai biskiuka trukdo, bet man ji fainesne nei pirmoji.

Ačiū, robobebrai 4u.gif
Dėl antros, tai man ji irgi labiau. Iliustruoja šiandieninę nuotaiką, tik man tų medžių daugiau/niūresnių norėtųsi...žo, tamsiai ir piktai smile.gif dar jei koks varnas praskristų...mmm smile.gif

Fotgete, labai įdomi stoties foto. Netikėtas kampas, linijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 03, 10:59)
niekas cia nepyksta 4u.gif tik tai,kad cia buvo pasiulyta visoms daryt fotosesines nuotraukas, ta prasme, deti ne viena o keleta. as jau kaip ir pradejus dirbti, viska susideliojus tiek mintyse tiek jau kostiumus darau butent vienai sceninei foto o ne daugiau. tai as dar savo pajegumu viena normalia kaip nors islausiu, bet daugiau tai schmoll.gif del to ir pasipriesianu, niekas nesitraukia, tik pareiskiau tai kas man nepatiko 4u.gif

Pala pala, jei čia apie mane, tai aš sakiau, kad laisvas pasirinkimas - darai kaip patogiau g.gif t.y. neprivaloma apsiriboti tik viena foto
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 03, 11:51)
o kaip cia taip robobebras iskiriamas is visu biggrin.gif

Frederica, siusk man jau dabar, as nekantrauju labai, noriu jau pradet galvoti smile.gif

Todėl, kad jis ne merga ir nesriūbauja lotuliukas.gif
Negaliu, laukiu visų, tada bursiu mirksiukas.gif

Forgete- patiko abi, labai taikliai DI paskė, tai nesikarosiu, pritariu viskam.
airv - man labai patiko Tavo ruduo, labai . Pirma liuxsiška, niekas man ten nemaišo, gražu.
Tiga ,vis ruošiuos Tavąsias pakomentuoti, bet, kad čia tas žaidimas taip visom galvas susukko doh.gif

Dėl albumo flickre, tinka, kas padarys? Aš turėsiu mažiau laiko iki šeštadienio, svarbus renginys labai laukia, o suknios dar nesuruoštos lotuliukas.gif

Dėl meeto dar šiek tie vėliau brūkštelsiu, nes iš meetuko viskas perauga į grand meetą, tai reiktų irgi kažkaip pasiplanuot, kad nesigautų taip kaip su pasakom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 12:03)
Dėl meeto dar šiek tie vėliau brūkštelsiu, nes iš meetuko viskas perauga į grand meetą, tai reiktų irgi kažkaip pasiplanuot, kad nesigautų taip kaip su pasakom biggrin.gif

nono.gif nebandyk atsaukt lotuliukas.gif

o del to meeto, ten kai rasei, kad kazka atsivezti su savim, savo darbus..okas jeigu pas mane visi darbai kompiuterinei laikmenoj? na neturiu pasidariusi nieko ant popieriaus, nes neturiu dar tokiu foto,kad galeciau dziaugtis blush2.gif ar butinai veztis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 03 lapkričio 2010 - 11:07
QUOTE(frederica @ 2010 11 03, 11:03)
Todėl, kad jis ne merga ir nesriūbauja lotuliukas.gif
Negaliu, laukiu visų, tada bursiu mirksiukas.gif

Forgete- patiko abi, labai taikliai DI paskė, tai nesikarosiu, pritariu viskam.
airv - man labai patiko  Tavo ruduo, labai . Pirma liuxsiška, niekas man ten nemaišo, gražu.
Tiga ,vis ruošiuos Tavąsias pakomentuoti, bet, kad čia tas žaidimas taip visom galvas susukko doh.gif

Dėl albumo flickre, tinka, kas padarys? Aš turėsiu mažiau laiko iki šeštadienio, svarbus renginys labai laukia, o suknios dar nesuruoštos lotuliukas.gif

Na Tu ir taip užsiėmus įvairiausiais klausimais, pagirtina! Neskubėk smile.gif
Atsakyti