QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 24, 21:15)
O jeigu man kirpeja sako, kad plaukai bus tikrai tiesus bent tris menesius, tai man irgi ja netiketi? tada kam isvis eiti i kirpykla? forumuose buvo daug atsiliepimu apie tai, kad vienom merginom plaukai tikrai isliko ideliai tiesiai, o kitom, kad sukosi? tai kodel tada tam tikrai merginu daliai plaukai laikesi tiesus? Siaip, sutapimas? Kalbant apie keratina pastoviai yra akcentuojamas plauko istiesinimas. Nuolat. apie tai, kad plaukai taps sveikesni, kalbama tik kaip apie antraeili dalyka. Kvaila nesu, zinau, kad reklamos tai dar ne 100% tiesa, bet visada islieka didelis BET...
Ir kodel tada kirpejos sau leidzia taip "liaudiskai" kalbet ir sakyt- va, bus tiesus, zvilgantys plaukai! M? Kodel jos nesako ir neaakcentuoja tikrosios paskirties ir galimu rezultatu?
As galiu atsakyti,nes pati pasikabinau ant to,tik aciu dievui ant savu ir laimingai.Kazkada jau rasiau cia ir klausiau ar vyksta apmokymai kirpejom su keratinu ir pan.Tai brangiosios,klaidos:
1. Produktas buvo paleistas i rinka, be seminaru ir apmokymu kirpejams.
2. Vadybininkai ir atstovai visi tvirtino,kad plauku tiesinimas su keratinu yra stebuklas ir plaukai bus tiesus ir bla bla bla...pacios zinot.
3. Niekas neakcentavo,jog tai yra gydymas (beje instrukcijose lt kalba taip pat si procedura ivardijama kaip tiesinimas)
4. Kirpejos pasikabino ant kainos,nes laikai sunkus visiem,o uz keturias val gauti nuo 300lt iki 800lt sutikit- vilioja.
Taigi visos puole daryti,darytis ir imti didelius pinigus.As nieko nesakau kaina kaip kaina,as keturias val vargti,tikrai nesiruosiu uz 50lt per keturias val as tris dazymus galiu atlikti,ir uzdirbsiu kelis kart daugiau.
Ir stai praeita savaite koleges prisiprasiau, kad man padarytu keratina su Salerm. Viskas ciki,plaukai mano svelnus,puikus,tiesesni ir nesipucia. Po poros dienu vyko seminaras butent Salerm keratino.As pati deje negalejau dalyvauti,bet eisiu gruodzio men butinai,nes gryzusios koleges is karto pasake:darai daug klaidu darydama(darau pagal lt instrukcijas,kurias man dave vadybininkas)
Visu pirma keratino turi paskirstyti mazdaug 50 ml ant vidutinio ilgio plauku ir ging dieve nepadaugint (lt instrukcijoj parasyta 70-90ml)
Tiesinant su znyplem reikia ne braukti per sruoga,o fiksuoti,nzn kaip paaiskint
Garu turi buti vos vos...
Ir t.t
Ir butent salerm reklama lt yra kad tai tiesinimas,o meistre aiskino,jog cia gydymas, atstatomoji procedura,kuri paskui palengvina plauku tvarkyma ir prieziura namuose.
Tai vat,esme ta,kad visiem svarbu parduot,iskaitant ir kirpejas (aisku ne visas) Tik vieni tai daro protingai,issiaiskine,kiti puola stacia galva,nors is kitos puses,pinigai dideli - durne buvau reikejo pult pirkt ir daryt,pazekit kiek man jus pinigeliu butumet atnese...Dar is kitos puses,snd atneset,o paskui...
Beje tokie apmokymai isduoda diplomus (mano koleges gavo),tai gal visdel to nuejusios paprasykite parodyti,jei jis nekabo ant sienos,bus ramiau ir jum ir jusu piniginems ir darydamosios tokias proceduras,kurios kainuoja ne 100lt o daugiau,reikalaukite cekio