Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Lorute @ 2010 11 25, 00:20)
*Ta melaginga reklama aptareme praeitoje temoje mirksiukas.gif
**O jei jus tikite ka sako jusu kirpeja ir planuojate tiesintis plaukucius iki idealaus tiesumo, tai labai lauksime jusu pasakojimo apie rezultatus 4u.gif
*** O rezultata gavau toki, kad tiesiog nueme putimasi ir daugiau nieko doh.gif

*Zinau, seku tema mirksiukas.gif bet cia vel buvo tai paliesta.
**O kur as tai sakiau, kad tiesinsiuos iki idealaus tiesumo? g.gif Minejau, kad pavasari kartosiu tiesinima, man tai aktualu del daznu maudyniu vasara, nes issimaudzius plaukai nesipus. Tiesumo nebesitikiu, idiote visiska nesijauciu unsure.gif
*** ta pati gavau ir as, bet kaip jau minejau, man tai yra geriau, nei mano pries tai buve plaukai (dar iki proceduros). BET nera visai tai, ko tikejausi, nes tikejausi daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 24, 21:15)
O jeigu man kirpeja sako, kad plaukai bus tikrai tiesus bent tris menesius, tai man irgi ja netiketi? tada kam isvis eiti i kirpykla? forumuose buvo daug atsiliepimu apie tai, kad vienom merginom plaukai tikrai isliko ideliai tiesiai, o kitom, kad sukosi? tai kodel tada tam tikrai merginu daliai plaukai laikesi tiesus? Siaip, sutapimas?  Kalbant apie keratina pastoviai yra akcentuojamas plauko istiesinimas. Nuolat. apie tai, kad plaukai taps sveikesni, kalbama tik kaip apie antraeili dalyka. Kvaila nesu, zinau, kad reklamos tai dar ne 100% tiesa, bet visada islieka didelis BET...
Ir kodel tada kirpejos sau leidzia taip "liaudiskai" kalbet ir sakyt- va, bus tiesus, zvilgantys plaukai! M? Kodel jos nesako ir neaakcentuoja tikrosios paskirties ir galimu rezultatu?  g.gif

As galiu atsakyti,nes pati pasikabinau ant to,tik aciu dievui ant savu ir laimingai.Kazkada jau rasiau cia ir klausiau ar vyksta apmokymai kirpejom su keratinu ir pan.Tai brangiosios,klaidos:
1. Produktas buvo paleistas i rinka, be seminaru ir apmokymu kirpejams.
2. Vadybininkai ir atstovai visi tvirtino,kad plauku tiesinimas su keratinu yra stebuklas ir plaukai bus tiesus ir bla bla bla...pacios zinot.
3. Niekas neakcentavo,jog tai yra gydymas (beje instrukcijose lt kalba taip pat si procedura ivardijama kaip tiesinimas)
4. Kirpejos pasikabino ant kainos,nes laikai sunkus visiem,o uz keturias val gauti nuo 300lt iki 800lt sutikit- vilioja.

Taigi visos puole daryti,darytis ir imti didelius pinigus.As nieko nesakau kaina kaip kaina,as keturias val vargti,tikrai nesiruosiu uz 50lt per keturias val as tris dazymus galiu atlikti,ir uzdirbsiu kelis kart daugiau.
Ir stai praeita savaite koleges prisiprasiau, kad man padarytu keratina su Salerm. Viskas ciki,plaukai mano svelnus,puikus,tiesesni ir nesipucia. Po poros dienu vyko seminaras butent Salerm keratino.As pati deje negalejau dalyvauti,bet eisiu gruodzio men butinai,nes gryzusios koleges is karto pasake:darai daug klaidu darydama(darau pagal lt instrukcijas,kurias man dave vadybininkas)
Visu pirma keratino turi paskirstyti mazdaug 50 ml ant vidutinio ilgio plauku ir ging dieve nepadaugint (lt instrukcijoj parasyta 70-90ml)
Tiesinant su znyplem reikia ne braukti per sruoga,o fiksuoti,nzn kaip paaiskint ax.gif
Garu turi buti vos vos...
Ir t.t
Ir butent salerm reklama lt yra kad tai tiesinimas,o meistre aiskino,jog cia gydymas, atstatomoji procedura,kuri paskui palengvina plauku tvarkyma ir prieziura namuose.
Tai vat,esme ta,kad visiem svarbu parduot,iskaitant ir kirpejas (aisku ne visas) Tik vieni tai daro protingai,issiaiskine,kiti puola stacia galva,nors is kitos puses,pinigai dideli - durne buvau reikejo pult pirkt ir daryt,pazekit kiek man jus pinigeliu butumet atnese...Dar is kitos puses,snd atneset,o paskui...
Beje tokie apmokymai isduoda diplomus (mano koleges gavo),tai gal visdel to nuejusios paprasykite parodyti,jei jis nekabo ant sienos,bus ramiau ir jum ir jusu piniginems ir darydamosios tokias proceduras,kurios kainuoja ne 100lt o daugiau,reikalaukite cekio mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau paklausti, ar yra kas daresi pacios sau namuose sita procedura ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 11 02, 22:55)
Aciu uz palaikyma mergaites. Kadangi nusiteikiau situo reikalu uzsiimti rimtai, siandien truputi pasigilinau i internete skelbiama informacija. Taigi, Yury salonas skelbia info, kad tai yra VISISKAI naturali, gydomoji procedura (pasidariau print screen del visa ko, jei info netiketai pasikeis). Gerai pagooglinus radau nemazai info apie GK priemonese naudojama formaldehida, jo kiekius ir zala organizmui.
Kirpeja sake, kad man plaukus abu kartus tiesino su 4 proc. stiprumo priemone. Kas tie 4 proc. per daug nesigilinau, o pasirodo, kad tai formaldehido kiekis. Niekaip nesupratau, kodel man tos proceduros metu taip purte saltis ir skaudejo galva, tik dabar staiga supratau...Visos proceduros metu nuvo siaubingai daug garu (garavo plaukai nuo tiesintuvo), as jos dar paklausiau ar tai nekenksminga, ji man atsake, kad tai keratinas garuoja, jie mera kenksmingi organizmui. Visas salonas buvo tiek prigaraves, kad net garu istraukejas virs galvos nepadejo. Tai va klausimas man iskilo - kuo nusikalte yra kiti salono klientai, kad jie turi kvepuoti formaldehido garais. O  jei tuo metu ten sedetu nescia moteris???
Kuo giliau i miska tuo daugiau medziu  doh.gif

MAN LABAI UZKLIUVO 4% FORMALDEHYDO. kiek zinau is mano kirpejos leistina norma europoje 0,2. Taigi is smalsumo pasiskambinau i Global Keratin atstovybe UK. Jie atsake, kad formaldehydo global keratin nera, tik isskiria formaldehyda kaitinant, taip ir nesupratau,kaip tai nera. Procentais nepasake kiek formaldehydo. Tik tiek suzinojau kad priemones tiesinimui vienodas nera jokiu keliu rusiu stiprumo, skiriasi tik kvapas, t.y braskinis, sokoladinis ir metinis. Nesuprantu kas ten ka mulkina, Yury klientus ar global keratin Yury.

As pati paskutini karta dariausi su INOAR, kur galima plauti plaukus is karto. rezultatas tas pats, tik be aitraus kvapo ir neriebalina.As Londone.

Papildyta:

Anglijoje kiek domejausi populiariausi Beox, Marcia texeira, Global keratin, Inoar, Kerastraight, is ju LT yra tik global. Encanto niekur nemaciau.

Atsakyti
Robert Kepner:
I have been using this product on my clients for over a year now, I also offer a formaldahyde free product for those afraid of the fumes......however, most all of my clients have switched from the other brands to encanto, the proof is in the results.....IT IS THE BEST ON THE MARKET
Atsakyti
Carela,nevisiskai tiesa pasakei:
1.pvz. GK apmokymai ir seminarai yra daromi Rygoje,nera visiskai teisingai teigti kad visos yra neapsimokinusios,deja manau kad vis tik didesnis procentas suzino apie priemones ir ju naudojima tik is savo vadybininko,o ne is techniko...Ir kiek pati esu maciusi kad vis tik vadybininkai toli grazu ne viska zino apie produktus,is tikruju ju darbas ir yra produktu pristatymas,o ne apmokymai...
2.toks vadybininku darbas....kitaip dar vadinamas-reklama
3.tikiu,kad taip buvo,bet as net nedaranti siu proceduru pati be jokiu problemu tai issiaiskinau
4.Nezinau is kur tokius didziulius antkainius radote,nes as uz visa procedura sumokejau kartu su darbu ir priemonemis tik 200lt,su Encanto.O GK kiek teko dometis savikaina yra labai didele,nors sudetis GK manes visai nesuzavejo.

Del kiekio tai as taip pat zinau kad negalima padauginti,per BKT man buvo siek tiek padauginta va butent del to as siek tiek issigandau,nes nuo per didelio keratino kiekio jie pasidare siurkstus ir t.t. (keista ar ne?)
O as eisiu i Dixon plauku atstatymo seminara(grynai tik del saves),kur priemones be jokios chemijos,ir vadybininkai vos tik paminejus zodi tiesinimas tiesiog siausiasi,ir visose reklamose akcentuoja jog tai yra pazeistu plauku atstatymas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 11 30, 15:01)
Carela,nevisiskai tiesa pasakei:
1.pvz. GK apmokymai ir seminarai yra daromi Rygoje,nera visiskai teisingai teigti kad visos yra neapsimokinusios,deja manau kad vis tik didesnis procentas suzino apie priemones ir ju naudojima tik is savo vadybininko,o ne is techniko...Ir kiek pati esu maciusi kad vis tik vadybininkai toli grazu ne viska zino apie produktus,is tikruju ju darbas ir yra produktu pristatymas,o ne apmokymai...
2.toks vadybininku darbas....kitaip dar vadinamas-reklama
3.tikiu,kad taip buvo,bet as net nedaranti siu proceduru pati be jokiu problemu tai issiaiskinau
4.Nezinau is kur tokius didziulius antkainius radote,nes as uz visa procedura sumokejau kartu su darbu ir priemonemis tik 200lt,su Encanto.O GK kiek teko dometis savikaina yra labai didele,nors sudetis GK manes visai nesuzavejo.

Del kiekio tai as taip pat zinau kad negalima padauginti,per BKT man buvo siek tiek padauginta va butent del to as siek tiek issigandau,nes nuo per didelio keratino kiekio jie pasidare siurkstus ir t.t. (keista ar ne?)
O as eisiu i Dixon plauku atstatymo seminara(grynai tik del saves),kur priemones  be jokios chemijos,ir vadybininkai vos tik paminejus zodi tiesinimas tiesiog siausiasi,ir visose reklamose akcentuoja jog tai yra pazeistu plauku atstatymas  drinks_cheers.gif

1. Gk yra kita melodija,rimta firma su rimtais pasiulymais ir oreantuojasi i salonus,o ne i namu vartotojus mirksiukas.gif Turejau omeny encanto ir salerm.Salermo,net aprasymas lt neatitiko proceduros eigos...
2. Uz tai man patinka firmos,kurios dirba su savo klientais ne per vadybininkus,o per tehnikus.Vadybininkai atlieka tik prekiu pristatymo funkcija ir informuoja apie naujienas,ar akcijas.
3. Taip issiaiskinti imanoma,bet as galvoju,kad informacija turetu buti laisvai prieinama lt kalba ir isversta tiksliai,o ne tik principas,su pagrazinimais.Gauni produkta,moki pinigus ir dar turi tikslintis uzsienio kalba,ar tikrai tikslus aprasymas,ar tiksli eiga,arba mokytis is youtube biggrin.gif
4. Antkainiai tokie buvo ,kai tai pasirode lietuvoje,yra ir dabar.Nors jau po truputi kainos darosi realios.
Salermas jau daro apmokymus,o encanto - man mistika. Isitikinau ne viena karta,kad su bet kokia priemone,ar tai butu formavimo,ar tai butu dazai ar atstatomoji procedura,ismokstama dirbti,kai technikai paaiskina ir parodo,kaip teisingai tas priemones naudoti,tada jau galimos interpretacijos.
Del plauku siurkstumo,nzn,bet darant su salermu tokio poveikio nera tikrai.Jus daretes su encanto - nekyla man rankos jo pirkti ir siulyti savo klientam,nes uz kokybe as turesiu atsakyti ax.gif
Esme,ka as noriu pasakyti,kad nemazai buvo tokiu,kurios nusivyle sia procedura,ir sumokejo didelius pinigus,vien del to,kad informacija pateikta tiek meistrams tiek klientams buvo klaidinga.Nieko nekaltinu ir nieko neteisinu,faktas tas,kad pries puolant daryti kazka - pirmiausia reiketu issiaiskinti su kuo tai "valgoma" mirksiukas.gif

Atsakyti
Man ne tik nuo Encanto taip buvo,as dariausi dar viena procedura su skystu keratinu,pabandziau vos vos daugiau jo isipilti,pasijaute is karto kad ne tokie blizgus ir svelnus,bet po sekancio plovimo viskas susitvarke,o Encanto siurkstumas nusiplove gal po savaites,dabar jau neatsimenu.
Ai tie GK irgi pudrina smegenis neblogai,ir oficialus atstovai sneka tokius nerimtus dalykus...Man asmeniskai labai patiko BKT,poveikis tikrai jauciamas,bet esu patenkinta tik del to kad zinojau kokio rezultato galima realiai tiketis.Reiketu kad visos meistres darancios sia procedura akcentuotu ne plauku tiesuma,o plauku gyvybinguma,blizgesi ir atstatyma,tik zinoma trumpalaiki.Butu fainai jeigu temos pradzioje butu konkreciai ir tiksliai isaiskinta kas tai yra per procedura,nes vistik ieskant informacijos apie BKT-SM forumas yra ko gero informatyviausias.
O sakykit kokia yra Salerm sudetis ar ten taip pat yra formaldehido?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 11 30, 19:05)
Man ne tik nuo Encanto taip buvo,as dariausi dar viena procedura su skystu keratinu,pabandziau vos vos daugiau jo isipilti,pasijaute is karto kad ne tokie blizgus ir svelnus,bet po sekancio plovimo viskas susitvarke,o Encanto siurkstumas nusiplove gal po savaites,dabar jau neatsimenu.
Ai tie GK irgi pudrina smegenis neblogai,ir oficialus atstovai sneka tokius nerimtus dalykus...Man asmeniskai labai patiko BKT,poveikis tikrai jauciamas,bet esu patenkinta tik del to kad zinojau kokio rezultato galima realiai tiketis.Reiketu kad visos meistres darancios sia procedura akcentuotu ne plauku tiesuma,o plauku gyvybinguma,blizgesi ir atstatyma,tik zinoma trumpalaiki.Butu fainai jeigu temos pradzioje butu konkreciai ir tiksliai isaiskinta kas tai yra per procedura,nes vistik ieskant informacijos apie BKT-SM forumas yra ko gero informatyviausias.
O sakykit kokia yra Salerm sudetis ar ten taip pat yra formaldehido?

Ne nera atrodo,ryt darbe pasiziuresiu ,galesiu tikslia nurasyti. Po pirmo plovimo tai buvau kaip pudelis biggrin.gif bet po antro,tai super.Ant grifkos mano matosi,man si procedura issigelbejimas,nes seip jei nedziovinu ir netiesinu grifkos ji pasisiausdavo, pasiraitydavo.Praktiskai be feno ar tiesintuvo i gatve niekaip,nebent susisegus.Na o dabar ledas mirksiukas.gif Bet kodel taip yra?Todel,kad plaukas uzpildytas keratinu,ir pasidaro sunkus.Svoris neleidzia plaukam riestis,tempia juos.Va ir visas fintas.Plaukui gerai,nes visi itrukimai uzpildyti,apsaugoti.
Sau dariausi is smalsumo daugiau,nors ir esu blondine,sviesinu plaukus su dvylikos proc,taciau mano jie pakankamai sveiki,kiek imanoma sviesinant.Man patogu dabar tas,kad issiploviau galva,issukavau ir nesuku galvos,zinau,kad ryte jie bus tvarkingi ir man uzteks tik sepecio.O anksciau eidavau i darba anksciau,tam kad grifka susitvarkyciau,siausimasi su tiesintuvu suvaldyciau,o dabar galiu sau leisti pusvalandziu ilgiau pamiegoti mirksiukas.gif Kadangi tiesumo idialaus nereikia man,tai as patenkinta.Toms kurios nori atgaivinti savo plaukus - keratinas idialus variantas,ypac toms kurios auginti nori,o susiduria su galiuku sakojimosi problema.O tos kurios nori tiesiu plauku,yra cheminis tiesinimas,po kurio beje,galima ir keratina daryti(bent jau salerm tai tikrai).Turesit tikrai gera rezultata ir lygius ir sveikai atrodancius,svelnius plaukus.
Atsakyti
pritariu carelai, dariausi su encanto , jau 3 menesiai praeje, bet plauku sveikumas eina sau wub.gif aisku, jie raitosi, buna ir pasipucia, ypac nuo dregno oro, bet jei po plovimo isdziovinu dziovintuvu, gula pasakiskai . apsisprendziau, kad tikrai procedura kartosiu . ji is mano nusiurusiu, siurksciu ir pazeistu plauku padare sveikus ir blizgancius plaukus , nei jokia kauke, nei serumas man niekada ne puses tokiu rezultatu nedave unsure.gif
Atsakyti
As dabar Dixona isbandysiu,sekancia savaite atves man viska,kainele tokia nekukli,bet tikiuosi bus verta,ten irgi be formaldehido,pasiskaiciau sudeti,issuostinejau buteliukus,viskas super,belieka paziureti koks bus rezultatas.Ir galesiu palyginti su Encanto.Kol kas Dixonas turi pranasuma,kad yra be tu baisiuju kancarogenu-foemaldehidu,beje jie ant etiketes kazkaip kitaip ismasto parasyti,skaiciau kazkur komentara toki,vienam uzsienio forume,bet dabar niekur neberandu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 05 gruodžio 2010 - 13:13
Sveikos,gal kas galit pasakyti koks visas procesas darant su encanto,galvoju usisakyt ir namuose pasidaryt,kaip kas vygsta,kokiu papildomu priemoniu reikia.
Atsakyti