Sveikutes visos kurias domina plauku tiesinimas. As esu issitiesinus siuo budu olaukus ir esu labai patenkinta. Tikrai matosi efektas, plaukai tiesus ir svelnus. Dariausi Kaune pas viena mergaite, labai gerai ir pigiai daro. jei ka domina rsaykit i asmenines zinutes, duosiu kontaktus
QUOTE(Ilgakoja @ 2011 01 03, 17:33)
Kažkaip nei viena, kuri "negali atsidžiaugti" neįdėjo čia savo nuotraukų palyginimui, ypač po poros ar trijų mėnesių, tad tokios žinutės labai nepatikimai skamba.
QUOTE(shvylis @ 2011 01 04, 00:06)
Sveikutes visos kurias domina plauku tiesinimas. As esu issitiesinus siuo budu olaukus ir esu labai patenkinta. Tikrai matosi efektas, plaukai tiesus ir svelnus. Dariausi Kaune pas viena mergaite, labai gerai ir pigiai daro. jei ka domina rsaykit i asmenines zinutes, duosiu kontaktus
Ar tik nebūsi ta pati mergaitė

QUOTE(Liebchen @ 2011 01 03, 23:56)
Kažkaip nei viena, kuri "negali atsidžiaugti" neįdėjo čia savo nuotraukų palyginimui, ypač po poros ar trijų mėnesių, tad tokios žinutės labai nepatikimai skamba.
?

Kazin ar ta pati, viena dare klaipedoj aidos studijoj, kita kaune

Deja, ne ta pati, as net ne Kauniete, nesu dar tiek isprotejusi, kad girciausi savo padarytu darbu ir sau, as uzsiimu kita grozio proceduros sritim

sveikos paneles, labai noriu sios proceduros. bet nezinau kur galima vilniuj pasidaryt.... gal ka rekomenduosit?

Laba visom
norejau info bet vien aiskinates mergaites

mano plaukai iki puse nugaros,juodi jau gera desimtmeti

QUOTE(Liebchen @ 2011 01 03, 23:56)
O kokio velnio reik fotkintis pries ir po? as turiu gera atminti ir taip prisimenu kaip buvo ir kaip dabar yra (priesh menesi dariausi ir vis dar negaliu atsidziaugti) tam kad kazka kuris netiki itikineti? netikit - jusu reikalas, negi pulsim irodineti kad balta yra balta.
QUOTE(Natukas @ 2011 01 05, 12:06)
O kokio velnio reik fotkintis pries ir po? as turiu gera atminti ir taip prisimenu kaip buvo ir kaip dabar yra (priesh menesi dariausi ir vis dar negaliu atsidziaugti) tam kad kazka kuris netiki itikineti? netikit - jusu reikalas, negi pulsim irodineti kad balta yra balta.
nepritarciau tau...jei bent kiek ismanai marketinga, tai sekmingiausios reklamos "blefuoja" poveiki pries ir po. Nesvarbu, koks tai produktas ar paslauga. Tai efektyviausias budas itikinti vartotoja. Tai sios merginos teisios prasydamos parodyti foto pries ir po...tiesiog

QUOTE(Angelelis_E @ 2011 01 05, 10:40)
nepritarciau tau...jei bent kiek ismanai marketinga, tai sekmingiausios reklamos "blefuoja" poveiki pries ir po. Nesvarbu, koks tai produktas ar paslauga. Tai efektyviausias budas itikinti vartotoja. Tai sios merginos teisios prasydamos parodyti foto pries ir po...tiesiog 

Prie ko cia marketingas, nieko as nereklamuoju ir niekas cia nieko nereklamuoja, tiesiog dalinuosi savo patirtim. O reklamos zinau kaip kuriamos, patikekit. As jum tokiu foto pries ir po galiu sufotoshopinti kiek norit ir kas? patikesit tik tada? Jus Stasaitytes paklauskit kokias jai dazhais nudaze plaukus kai ji Garnier dazus reklamavo

as tikiu ka matau gyvai ir ka turiu ant savo galvos ir man to uztenka.
Bent jau man - praėjus 2 mėnesiams po procedūros - rezultato nei kvapo 
Buvau užėjusi į Gatineau salona dėl ilgalaikio tiesinimo, tuo pačiu pakankamai plačiai su savininke aptarėme keratino procedūrą. Taigi, jie pasirinko Dikson keratiną - jis be formaldehido, mažiausiai kenksmingas, ir tai bent jau nėra žmonių kvailinimas, kad turėsite tiesius plaukus pusę metų.

Buvau užėjusi į Gatineau salona dėl ilgalaikio tiesinimo, tuo pačiu pakankamai plačiai su savininke aptarėme keratino procedūrą. Taigi, jie pasirinko Dikson keratiną - jis be formaldehido, mažiausiai kenksmingas, ir tai bent jau nėra žmonių kvailinimas, kad turėsite tiesius plaukus pusę metų.
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2011 01 05, 12:20)
Bent jau man - praėjus 2 mėnesiams po procedūros - rezultato nei kvapo 

O as ir nesitikiu pusmecio visai kazkodel ir nera plaukai tiesuteliai kaip reklamoje, tiesiog jie daug daug daug kartu gyvesni ir svelnesni ir blizgesni, jei laikysis bent 2,5-3 men busiu zhiauriai patenkinta.
O del to formaldehido kenksmingumo tai nebuchiau tokia kategorishka. Jis uzkonservuoja keratina planuke. taip, garai nearomatas, bet gi galima uzsideti kauke valandelei ir jokiu problemu. Be formaldehido neapseina baldu ir plastiko dirbiniu gamyba, stomatologija Vienzo viskam tik reik saiko ir racionalaus poziurio.