QUOTE(Rabambule @ 2011 01 12, 17:13)
Dar prasau apie dikson pokycius - plaukai garbanojasi, taciau tik galai, plaukas pripildytas, jokiu galiuku aptriususiu, bet..virsuje plaukai nesibanguoja, nesivelia, nesipucia nes labai jau sunkus..nzn

seniau galvos galejau neplauti kad ir 6 d. nesiriebaluodavo..dabar jau 2 d ir jau reikia plauti..dar labai keistas dalykas tai plovimas - sampunas visai neputoja, rodos tik slapius plaukus trinki..ir kas keisciausia, nors plaunu po 2 kartus, issiplovus plaukai rodos nerealiai susiriebalave virsugalvyje, apacioje - ne. Kai pradedi dziovintuvu dziovint - tas efektas dingsta..nzn jauciu puse dienos jie man dziutu naturaliai. Tai vat, keista..
Dabar paaiskinsiu kodel taip yra.Sampunas kuris yra naudojamas po proceduros yra be SLS!!!Visi naturalus sampunai be Laureth Sulfatu-neputoja
.Proceduros tikslas yra ne istiesinti plaukus,o juos atstatyti,netgi ir BKT yra ne plauku tiesinimas,o
atstatymas
Virsuje jusu plaukai nesibanguoja nes matomai jie buvo sveikesni prie saknu,o galai buvo labiau pazeisti,todel jie maziau ir pasunkejo.
Riebalavimasis po kiek laiko praeis,man po BKT panasiai buvo,anksciau plaudavau 1k per savaite,o po BKT kiekviena diena,ir jau dienos pabaigoje susiriebalave atrode,bet as naudojau sampunus su sulfatais,nes mano saknys ir taip riebokos.Sekanti karta tiesiog paprasykite kad darytu procedura ne nuo paciu saknu,o siek tiek zemiau,bent jau as tai sau taip darysiu.