[quote=loka,2011 02 21, 13:46]
Sveikutes,
Turiu keleta klausimeliu toms kurios daresi su salerm:
- Ar kartotu procedura, kaip plaukai po jos ar neatrodo prasciau?
- Gal kuri jau daresi cia, butu idomus atsiliepimai:99 litai už 299 litų vertės plaukų tiesinimo ir atstatymo procedūrą su keratinu "Rimandijos" grožio salone Kaune
As naudoju kieviena karta po plovimo purskiama keratina, kazi jeigu pasidaryciau procedura, neperdozuociau?
Nes as atstatyma supratau taip, jeigu tiesus turi pradeti labiau zvilgeti, geriau kristi, jeigu garbanoti garbanos pasidaryti lengvesnes , grazesnes, geriau issukuojamos, todel ir idomu ar tos kurios nesitikejo tiesiu plauku, gali teigti, kad plaukai sveikesni pasidare.
Dekui is anksto, kas atsakys
Aš darausi su salermu kartą per mėnesį pati. Nusipirkau priemones ir žaidžiu. Jokio akių graužimo ar smarvės nėra, bet ir rezultato akivaizdaus nėra, tačiau neakivaizdus- yra. Aš plaukus šviesinu milteliais, iki platinos blond, tai ir plaukų būklė atitinkama, daug priežiūros reikia. Šiandien buvau dažyti šaknų, tą darau kas mėnesį, tai kirpėja nustebo, kad mano plaukai labai atgyję, lyg struktūrą pakeitę.
Nežinau, ar tai keratino nuopelnas, nes ir kitais būdais plaukus lepinu, bet aš manau kad kad keratinas naudos duoda. O per daug tai jo nebus, nes gi jis išsiplauna.