Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(letute25 @ 2010 12 30, 14:09)
nezinau net ka pasakyti...kiekvienas ziuri is savo varpines....as tikriausiai nugriuciau is laimes tavo vietoje, bet tavo situacija kitokia nei manoji....vis delto as tave labai sveikinu  4u.gif jei jau Dievulis tau siucia ta mazyli, tai tikriausiai ne veltui. Gal uzauges jis bus tavo didziausia laime us kuria gyvenimui busi be galo dekinga. Ziauru kai ta laime truputi konfliktuoja su finansais, bet jei jau seimoje yra vietos dviem mazyliams, tai bus ir treciam...stiprybes ir pirmyn

pritariu kiekvienam zodziui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi visoms pavydziu netyciuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rraameke @ 2010 12 30, 12:30)
Man turbut taip pat,noreciau bet viltis durnių motina rolleyes.gif

taip,durniu motina,o mama vaiku nepalieka smile.gif auksciau nosi!

QUOTE(LUKASNOJUS @ 2010 12 30, 12:38)
Siandien pasidariau testa.As nescia.Nestumas neplanuotas.Turiu du vaikus, o ir finansine padetis sunki pas mus siuo metu verysad.gif Esu pasimetusi nezinau net ka daryt...

Na finansine padetis ne pas viena nera puiki..suprantu,jog nori kuo geriausio savo mazyliui ir siuo metu manai,kad to nepavyks suteikt del to ir dvejoji..as galiu tik palaikyt tave ir palinket stiprybes bei pasitarus su vyru priimt teisinga sprendima..tik neuzmirsk,kad viskas imanoma 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as tokiu klausimu ar gali but labai ankstyvas pykinimas? iki mmm man dar 11-12 dienu, bet va jau nuo sekmadienio lb pykina, visa laika norisi miegot, pilvo apvcioj jauciu kazkoki tempima, tai ir galvoju ar as apsinuodijau ar cia gali but nestumas g.gif su vyru saugojimes jau daug metu nutraukimo budu, iskart po men truputi nesaugus buvo lytinis aktas )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 30 gruodžio 2010 - 15:30
QUOTE(Svestacka @ 2010 12 30, 14:24)
na vat  pries kaledas dauguma cia merginom viskas taip gerai klostesi, dovaneles buvo ispudingos, o vat mums pries naujuosius tai niekaip nesigauna, velnias verysad.gif tuoj zlumbsiu is nevilties

4u.gif jum po Nauju sake atnes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2010 12 30, 14:38)
Siandien pasidariau testa.As nescia.Nestumas neplanuotas.Turiu du vaikus, o ir finansine padetis sunki pas mus siuo metu verysad.gif Esu pasimetusi nezinau net ka daryt...

gimdyt ir dar karta gimdyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Endži @ 2010 12 30, 16:26)
sveikos merginos, as tokiu klausimu ar gali but labai ankstyvas pykinimas? iki mmm man dar 11-12 dienu, bet va jau nuo sekmadienio lb pykina, visa laika norisi miegot, pilvo apvcioj jauciu kazkoki tempima,  tai ir galvoju ar as apsinuodijau ar cia gali but nestumas g.gif su vyru saugojimes jau daug metu nutraukimo budu, iskart po men truputi nesaugus buvo lytinis aktas )

Na jei jau nestuke.gif tai Dievulis siuncia smile.gif bet gal pati labai bijai kad galejai pastoti tai ir isiklabejai nestuke.gif
Atsakyti
Gimdyk. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2010 12 30, 15:38)

sunku kazka kitam patarti ir nera lengva nuspresti kai jau turi 2 vaikucius,o visai neplanuotai pasibeldzia treciasis....dauguma manes gal nesupras,bet as gerai pagalvociau del 3 nes finansine seimos padetis daug reiskia,sakau is patirties.bet jei yra nors kruopelyte noro issaugoti lelyte tai tuomet gimdyk
Atsakyti
Sveikutes, noreciau dar viena klausymeli uzduoti, na o jei dienos begije, pavakare BT yra auksta pvz 37,3. tuom tiketi galima ar ne? nes ryte turejau 36,6
Atsakyti
QUOTE(Svestacka @ 2010 12 31, 02:16)
Sveikutes, noreciau dar viena klausymeli uzduoti, na o jei dienos begije, pavakare BT yra auksta pvz 37,3. tuom tiketi galima ar ne? nes ryte turejau 36,6

bt vakare nieko nereiskia ir ji vakare nematuojama
Atsakyti
QUOTE(Svestacka @ 2010 12 31, 01:16)

BT matujama tik kai organizmas pailsi 5 val.(ty. miego) kitaip jos matuoti nereikia nes tiesos nesuzinosi smile.gif ir matuoti reikia ryte neatsikelus is lovos, tuo paciu metu, gali buti paklaida +- puse val. tada jau zinosi ar tikrai yra tiek temp.
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 30, 19:53)
sunku kazka kitam patarti ir nera lengva nuspresti kai jau turi 2 vaikucius,o visai neplanuotai pasibeldzia treciasis....dauguma manes gal nesupras,bet as gerai pagalvociau del 3 nes finansine seimos padetis daug reiskia,sakau is patirties.bet jei yra nors kruopelyte noro issaugoti lelyte tai tuomet gimdyk

Neisivaizduoju kaip galima abejoti tuo treciu vaikuciu. Turbut visa gyvenima kaltinciau save, kad dviems vaikams daviau galimybe gyventi, juoktis, zaisti ir dziaugtis tevu meile, o trecias nereikalingas.

Butent kad viskas imanoma. Viskas prasideda ne nuo pastojimo momento, o nuo reikaliuku lovoj. taip kad galvoti per velu ir reikia kuo daugiau silumos skirti treciajam jau dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 31, 14:03)
Neisivaizduoju kaip galima abejoti tuo treciu vaikuciu. Turbut visa gyvenima kaltinciau save, kad dviems vaikams daviau galimybe gyventi, juoktis, zaisti ir dziaugtis tevu meile, o trecias nereikalingas.

Butent kad viskas imanoma. Viskas prasideda ne nuo pastojimo momento, o nuo reikaliuku lovoj. taip  kad galvoti per velu ir reikia kuo daugiau silumos skirti treciajam jau dabar  4u.gif

pilnai pritariu.....nezinau ar man cia dabar emocijos kalba uz save, bet vis delto keistas gyvenimas, vieni svarsto tureti ar ne, o kiti upes perplauktu kad tai butu.....neteisinga taip....zinoma, niekas neturi teises kaltinti, nes kiekvieno situacija kitokia, nezinai kas zogaus viduje ir galvoje darosi.....
ot ir "grazios" snekos per naujus.....man vilties jau siais metais nebera (atejo bjaurybes)...ir kur ta teisybe.... verysad.gif
Atsakyti