Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(skrega @ 2011 01 07, 13:53)
vakar bandziau fotografuoti,bet mano NT juostele labai maza(pirkau is Ebay)Tai neina sufokusuoti,issilieja vaizdas.
Vakar bijojau eiti i tualeta,o siandien vis einu ir tikrinu ar tikrai dar neparejo mmm doh.gif
kartoti zadu sekmadieni ir jau is ryto.Tikiuosi pamatyti vel toki pati rezultata...nu gal tik ryskesni....nes vis dar netikiu.Ryte atsikelus vel tikrinau NT ar nedingo vaiduokliukas doh.gif

nevaiksciok i ta toleta jau mmm tikrai neatsivilks thumbup.gif o jeigu pabandytum nufotografuot su makro rezimu g.gif

QUOTE(rolali @ 2011 01 07, 14:15)
O man prasidėjo mmm ankščiau laiko  verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif gal dabartinis cilas bus sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2011 01 07, 09:55)
Pasirodo dar cia mano Kaledinis stebukliukas...tiklsiau Kuciukas wub.gif

wub.gif sveikinimai didziausi wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Menesines veluoja jau 12dienu, kai velavo tik septynias, pasidariau nestumo testa, bet buvo neigiamas. Su vyru nesisaugome pirmas menuo ir labai tikimes dvieju bruksniuku. Dabar smarkiau pajudejus ar pasportavus sudiegia vis sona ir pilvo apacia, nestipriai, bet tikrai jauciamai. Pilvo apacia pakeitejus ir siek tiek ispusta kaip ir visas pilvas. Jauciu sioki toki sleikstuli burnoje, kai kurie kvapai erzina. Ryte krecia drebulys (temperatura reiks pradet matuotis smile.gif ). Po paskutiniu menesniniu praejus 27 dienom (ciklas pas mane 36 dienos vidutiniskai) buvo tepimas ir truko tiek pat kiek trunka menesines - 6dienas, bet menesinemis tikrai to nepavadinciau. Kita savaite kartosiu testa ir reiks turbut bet kokiu atveju uzsirasyt jau pas gydytoja.
Atsakyti
kaip manot, ar tokio ryskumo antros juosteles jau uztenka kad vetrint kaip teigiama nestumo rezultata? 4u.gif doh.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos,norejau paklaust,jei menesines turejo but sausio 1-2 d,o siand jau sausio 7,ar butina nestumo testa pasidaryt su rytiniu slapimu,ar jau bet kokiu laiku,jei esu pastojusi parodytu?
Papildyta:
QUOTE(kipsiux @ 2011 01 07, 16:46)
kaip manot, ar tokio ryskumo antros juosteles jau uztenka kad vetrint kaip teigiama nestumo rezultata?  4u.gif  doh.gif  wub.gif

user posted image

tai kad nuotrauka neatsidare?ziurint po kurio laiko atsirado ta antra juostele,instrukcijoje rasoma,kad po 15min jau rezultato nebereikia vertint,nes gali rodyt netiksliai,o jei isryskejo iki to laiko,tai ko gero laukies,nes mano irgi testai kur buvo su dviem juostelem nebuvo ryskus
Papildyta:
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 01 07, 17:11)
sveikos,norejau paklaust,jei menesines turejo but sausio 1-2 d,o siand jau sausio 7,ar butina nestumo testa pasidaryt su rytiniu slapimu,ar jau bet kokiu laiku,jei esu pastojusi parodytu?
Papildyta:

tai kad nuotrauka neatsidare?ziurint po kurio laiko atsirado ta antra juostele,instrukcijoje rasoma,kad po 15min jau rezultato nebereikia vertint,nes gali rodyt netiksliai,o jei isryskejo iki to laiko,tai ko gero laukies,nes mano irgi testai kur buvo su dviem juostelem nebuvo ryskus

EI,kuku ar cia yra bendraujanciu?
Atsakyti
QUOTE(kipsiux @ 2011 01 07, 14:46)
kaip manot, ar tokio ryskumo antros juosteles jau uztenka kad vetrint kaip teigiama nestumo rezultata?  4u.gif  doh.gif  wub.gif

user posted image

Labai grazus vaiduokliukas smile.gif Gali pakartoti uz keliu dieneliu,bet manau,kad tave galima jau sveikinti! 4u.gif

QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 01 07, 15:16)
EI,kuku ar cia yra bendraujanciu?

Jeigu tavasis ciklas reguliarus NT jau turetu rodyti bet kuriuo metu smile.gif rinkis jautresni testa ir bus ramiau bei aiskiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 07, 17:20)
Labai grazus vaiduokliukas smile.gif Gali pakartoti uz keliu dieneliu,bet manau,kad tave galima jau sveikinti! 4u.gif
Jeigu tavasis ciklas reguliarus NT jau turetu rodyti bet kuriuo metu smile.gif rinkis jautresni testa ir bus ramiau bei aiskiau rolleyes.gif

Reguliarus siaip,viena karta metuose buna,kad uzveluoja savaite,tai galvoju,gal cia tas pats atvejis,bet tik tiek,kad pazaidem su likimu,viena karta su vyru nesisaugojom ir dar kaip tik per per vaisingas dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 01 07, 15:27)
Reguliarus siaip,viena karta metuose buna,kad uzveluoja savaite,tai galvoju,gal cia tas pats atvejis,bet tik tiek,kad pazaidem su likimu,viena karta su vyru nesisaugojom ir dar kaip tik per per vaisingas dienas  4u.gif

Buna kad ir vieno karto uztenka ax.gif o kaip savijauta?yra kokiu pojuciu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2011 01 07, 15:15)
O man prasidėjo mmm ankščiau laiko  verysad.gif

Labai suprantu ir tikiu, kad greitu laiku išsipildys svajonė jų nebesulaukti. Kažkodėl iš visų besitikinčių likimo draugių, Jums sėkmės linkėjau labiausiai.
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 07, 17:31)
Buna kad ir vieno karto uztenka ax.gif o kaip savijauta?yra kokiu pojuciu? smile.gif

sios savaites pradzioj pradejo pykint ir krutine maust,pajautrejo uosle ir pilva pamaudzia
Atsakyti
QUOTE(kipsiux @ 2011 01 07, 15:46)

user posted image

man testuko nerodo unsure.gif

QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 01 07, 17:05)
sios savaites pradzioj pradejo pykint ir krutine maust,pajautrejo uosle ir pilva pamaudzia

belieka pasidaryt NT ir abejones issisklaidys.
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 01 07, 16:05)

Labai tinkami pojuciai smile.gif ir kada zadi testuka gadint? rolleyes.gif
Atsakyti