Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

Noriu papasakoti savo istoriją. Mėnesinės vėlavo 15 dienų. Pasidariau NT, po kelių valandų pamačiau vaiduokliuką, kitą dieną - vėl vaiduokliukas. Po kelių dienų nuėjau pasidaryti HCG (po savaitės atsakyme 0-5,1) ir tą pačią dieną pavakarį sulaukiau mėnesinių. Ar galėjau būt pastojusi ? Jei vaikutis pabėga, kada tai įvyksta: kelias dienas prieš mėnesines ar iš karto su jomis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 09 sausio 2011 - 18:47
QUOTE(Gule @ 2011 01 09, 19:46)
Noriu papasakoti savo istoriją. Mėnesinės vėlavo 15 dienų. Pasidariau NT, po kelių valandų pamačiau vaiduokliuką, kitą dieną - vėl vaiduokliukas. Po kelių dienų nuėjau pasidaryti HCG (po savaitės atsakyme 0-5,1) ir tą pačią dieną pavakarį sulaukiau mėnesinių. Ar galėjau būt pastojusi ? Jei vaikutis pabėga, kada tai įvyksta: kelias dienas prieš mėnesines ar iš karto su jomis ?

man tas pats buvo, rugseji hcg buvo 6, gyne pasake kad gimda pasiruosusi nestumui ir pan, kita diena sulaukiau mm...
Atsakyti
sveikos,as jau visai pasimetus,siand vel kartojau testa,bet si karta net vaiduokliuko nebeparode,o pirmasis testas vaiduokli parode,kuris per nakti isryskejos kazkiek,o gal man jau gliucinacijos?imesiu foto,ar jus izvelgiat?
O gal galejo atsitikt taip,kad pastojau ir vaisius nustojo vystytis? todel ir NT siandieninis nebeparode,bet tik ,kad vis menesiniu nera blink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 01 09, 19:48)
sveikos,as jau visai pasimetus,siand vel kartojau testa,bet si karta net vaiduokliuko nebeparode,o pirmasis testas vaiduokli parode,kuris per nakti isryskejos kazkiek,o gal man jau gliucinacijos?imesiu foto,ar jus izvelgiat?
O gal galejo atsitikt taip,kad pastojau ir  vaisius nustojo vystytis? todel ir NT siandieninis nebeparode,bet tik ,kad vis menesiniu nera  blink.gif

na vaiduoklius sokius tokius iziuriu, bet turetu rysketi testukai. tikrai gali but kad pastojai bet deja nesitvirtina zirniukas, jei taip yra tai mmm tikrai ateis manau keliu dienu begyje, o gal tiesiog testai nekokybiski, arba hormonu silpna koncentracija.
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 01 09, 21:17)
na vaiduoklius sokius tokius iziuriu, bet turetu rysketi testukai. tikrai gali but kad pastojai bet deja nesitvirtina zirniukas, jei taip yra tai mmm tikrai ateis manau keliu dienu begyje, o gal tiesiog testai nekokybiski, arba hormonu silpna koncentracija.

siaip gal kvailai elgiaus kad siand dariaus testa,nes vakar daug skysciu vakare vartojau,o kazkur skaiciau,kad nerekomenduojama,nes atskiedzia slapimo koncentracija,vienintele likus iseitis laukt raudonosios armijos,o jei nesulauksiu po savaites kartot NT. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 09, 17:43)
kaip pas tave reikalai? kaip suprantu ir tu dar nesulaukei nelabuju smile.gif ir toliau laikau uz mus kumscius smile.gif
as fotkinau dienos sviesoje, balkone, nes kitaip susilieja, o su blicu apsisviecia

Pas mane jau ateina mmm,vienintele guodzia,kad visgi ciklas neissiderino,liko reguliarus,tai kita cikla manau tikrai pavyks! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Weeks of pregnancy after last period Days after conception HCG level for single baby (mIU/ml or IU/L)

Week 3 7 0 to 5

Kaip suprasti tą 7 ?
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 01 09, 18:48)
sveikos,as jau visai pasimetus,siand vel kartojau testa,bet si karta net vaiduokliuko nebeparode,o pirmasis testas vaiduokli parode

sioki toki vaiduokliuka izvelgiu smile.gif tik keista,kad neryskeja g.gif
Atsakyti
ir as vaiduoklius matau,bet turetu rysketi g.gif
Papildyta:
noriu patarimo ,pagal man grafikeli jau vakar turejo buti mmm,geriu D.siand jau nukritus bt turejo prasideti mmm ,bet taip ir nepasirode.pries kelias dieneles siek tiek patepliojo rausvai. bet man niekada neplioja. ar dar galiu ko nors tiketis? ar gali buti tokia velyva implantacija? nezinau ar gerti D
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 22:19)
ir as vaiduoklius matau,bet turetu rysketi  g.gif

tai as ir galvoju ar nebus man sustojes vaisiaus vystimasis....kad nebutu atmetimas,nes as pirma leliucina praradau 10savaiciu....gal cia del to rezus neigiamo,esu skaicius,kad dideja tikimybe kas turi neigiama kraujo rezusa persileist.....
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 01 09, 23:26)
tai as ir galvoju ar nebus man sustojes vaisiaus vystimasis....kad nebutu atmetimas,nes as pirma leliucina praradau 10savaiciu....gal cia del to rezus  neigiamo,esu skaicius,kad dideja tikimybe kas turi neigiama kraujo rezusa persileist.....

o negali hcg pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 22:31)
o negali hcg pasidaryti?

cia ta kraujo tyrimeli?
Atsakyti