Reik isplakt kiausus pirma su cukrum iki puriu putu, tada ir 26 cm formoj normalus Snickerio biskvitas gaunasi. O kad per saldus... tikrai ne... sis tortas is vis ner is gaiviu, reiktu atkreipt demesi pries darant torta.... jis yra saldus, riebokas ir "sunkus"...
tai kad recepte parasyta visus produktus sumaisyt
kai tokia kepeja, tai taip ir padariau, tik baltymus atskirai isplakiau...ir nesijuokit
siandien bandysiu antrakart biskvita


siandien bandysiu antrakart biskvita

sveikos
del snikerso, dar iskilo man klausimelis
O tai ir rududu reikia virt? kiek jis laiko verda? Ir juos isvirusius, tiek kondensuota tiek rududu, iki kokios temp mazdaug reikia atvesint?

del snikerso, dar iskilo man klausimelis

O tai ir rududu reikia virt? kiek jis laiko verda? Ir juos isvirusius, tiek kondensuota tiek rududu, iki kokios temp mazdaug reikia atvesint?

tai kad rududu nieks nebeverda..

QUOTE(raciren @ 2010 11 10, 11:40)
sveikos
del snikerso, dar iskilo man klausimelis
O tai ir rududu reikia virt? kiek jis laiko verda? Ir juos isvirusius, tiek kondensuota tiek rududu, iki kokios temp mazdaug reikia atvesint?

del snikerso, dar iskilo man klausimelis

O tai ir rududu reikia virt? kiek jis laiko verda? Ir juos isvirusius, tiek kondensuota tiek rududu, iki kokios temp mazdaug reikia atvesint?

Rududu jau nereikia virt... jis jau isvirtas (tai yra tas pats kondensuotas pienas, tik jau isvirtas).
tai rududu det, kambario temp, mazdaug reikia?
QUOTE(raciren @ 2010 11 10, 11:58)
tai rududu det, kambario temp, mazdaug reikia?
jokio skirtumo


dekui labai uz atsakymus
, tikiuosi pavyks


QUOTE(mildama @ 2010 11 10, 12:29)
tai kad recepte parasyta visus produktus sumaisyt
kai tokia kepeja, tai taip ir padariau, tik baltymus atskirai isplakiau...ir nesijuokit
siandien bandysiu antrakart biskvita


siandien bandysiu antrakart biskvita

man snikerso patinka biskvitas... Kaip ir rasoma, visus produktus sumetu i dubeni, su mikseriu isplaku ir i 26 cm forma. nieko atskirai neplaku..
I krema butina det kambario temperaturos tiek rududu, tiek sviesta, nes kitaip sutrauks krema, jei bus nevienodu temperaturu. I biskvita galima ir is saldytuvo, taciau pastovejes kamb.temp.buna minkstesnis ir tolygiau issiplaka tesloje.
Labas rytas,
Gal kas žinote Maximos torto Esmeralda sudėtį ar bent kokio jis skonio, biskvitai, kremai.
Gal kas žinote Maximos torto Esmeralda sudėtį ar bent kokio jis skonio, biskvitai, kremai.
QUOTE(likta @ 2010 11 12, 07:26)
Labas rytas,
Gal kas žinote Maximos torto Esmeralda sudėtį ar bent kokio jis skonio, biskvitai, kremai.
Gal kas žinote Maximos torto Esmeralda sudėtį ar bent kokio jis skonio, biskvitai, kremai.
nueini į Maximą ir klausi, laba diena, norėčiau užsisakyti tortą Esmeraldą, visi labai giria kadf skanus, o kokia ten jo sudėtis???

