
Man tas tailandietiskas asmeniskai skaniau su baltais biskvitais.. gal todel, kad as nemegstu sokoladiniu tortu

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 17, 15:00)
Duodu 80 % , kad tortas bus ne jusu skonio... jei jau nemesgtat Rafaello saldainiu, kokosu... tai bus ir per saldus tortas, ir nepatiks, garantuoju..
Saldainius Rafaelo tai aš labai mėgstu


Na, pažiūrėjus į receptą, kremas saldus, bet kaip tu ir sakei kada, tortas ir turi būti saldus



QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 17, 15:36)
Man tas tailandietiskas asmeniskai skaniau su baltais biskvitais.. gal todel, kad as nemegstu sokoladiniu tortu 

Sakai... o man tas biskvitas tai gal vienintelis dalykas, kas skanu buvo

Man tai asmeniskai tikras tortas toks, kaip Snickeris
saldus, riebus ir kurio tik gabaleli prie kavos tesuvalgyt galima
ir vaikstau kaip saka 
Papildyta:
Tik nesokoladinis



Papildyta:
Tik nesokoladinis

nerandu pasakos torto recepto
gal galite padeti


QUOTE(simisimi84 @ 2010 11 17, 15:20)
O kodėl nekepti?



Del Rafaelo.....lyg Olesta minejus,jei neklystu,kad vietoj kokoso drožliu galima deti susmulkintus pakepintus migdolus......sake gaunasi visai kitokio skonio,bet ne ka mažiau puikus tortas
Bet jau bus ne rafaello svajone, pakoreguoti tortai igauna nauja pavadinima, ir aisku butu smagu kad su nauju varduku imestumet pakoreguota recepta

QUOTE(kirbe @ 2010 11 17, 15:22)
Del Rafaelo.....lyg Olesta minejus,jei neklystu,kad vietoj kokoso drožliu galima deti susmulkintus pakepintus migdolus......sake gaunasi visai kitokio skonio,bet ne ka mažiau puikus tortas
Man atrodo, kad Olesta deda ir kokosus ir dar + migdolų




simisimi, rinkis kitą tortą tuomet, nesuprantu - jei nemėgsti kokosų kam išvis daryt tą tortą, o rafaelas be kokosų - ne rafaelas


QUOTE(Elentari @ 2010 11 17, 15:55)
O kodėl nekepti?
Juk daugelį receptų daug kas pasikoreguoja pagal save, ką deda, ko nededa. Nu tokie pasakymai tai keisti... 



nieko keisto nematau mano pasakyme. Bet jei rafaello be drožlių, tai ne rafaelo..


Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 11 17, 16:37)
simisimi, rinkis kitą tortą tuomet, nesuprantu - jei nemėgsti kokosų kam išvis daryt tą tortą, o rafaelas be kokosų - ne rafaelas


ne aš jų nemėgstu

sveikos mamytes, norejau jusu patarimo arteja mano sunelio gimtadienis ir sumasciau padaryti jam torta ežiuka. gal kuri galit patarti kaip ji padaryti na kad butu su snukuciu ir pan. niekada nesu nieko panasaus dariusi visad kepdavau apvalius tortus tik virsu papuosdavau, tad cia man tikras issukis. is anksto dekui 4u.gif
Man asmeniškai pavadinimas "Rafaelo" visiškai nekelia asociacijų su kokosiais, kaip pvz. Bounty, tai iškart kokosas, nes kokosinis skonis, o Rafaelo saldainiai tik papuošti kokoso drožlėmis
Jei kažką smarkiau keisti, nei tik kad nedėti kokosų, tai visai sutinku, Rugiagele, kad galima suteikti naują pavadinimą ir su visom dalintis naujovišku receptu

Jei kažką smarkiau keisti, nei tik kad nedėti kokosų, tai visai sutinku, Rugiagele, kad galima suteikti naują pavadinimą ir su visom dalintis naujovišku receptu
