Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

Aš kepiau Ferrero rocher tortą, tačiau pati neragavau, atsiliepimai geri, tik kiek atsimenu, kremas nelabai tvirtos konsistencijos, nors tortas puikiausiai nukeliavo į Šiaulius. Ačiū už receptuką
Atsakyti
aš kai netingiu ir kai reikia tai kepuosi Asseni šokoladinio torto su karamelės sluoksniu biskvitą nuo to torto, o šiaip dažniausiai juodojo miško biskvitą, kai reikia iš rudų, su baltu biskvitu tailandietiško nebandžiau 4u.gif
Atsakyti
Tundros klausimas: kokios konsistencijos gaunasi masė iš Asseni pastiliažo lipdymui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 28, 12:56)
Tundros klausimas: kokios konsistencijos gaunasi masė iš Asseni pastiliažo lipdymui?  blush2.gif

plastelino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 28, 12:57)
plastelino  4u.gif

tadum kažką ne taip padariau, nes man išėjo toks labai skystas plastilinas doh.gif
Papildyta:
o gal tada receptas netikslus? nes įdėjau tikrai daugiau nei 250g pudros, o išėjo skystas, lipdyt tikrai ne itin tinkamas?
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 28, 13:08)
tadum kažką ne taip padariau, nes man išėjo toks labai skystas plastilinas  doh.gif
Papildyta:
o gal tada receptas netikslus? nes įdėjau tikrai daugiau nei 250g pudros, o išėjo skystas, lipdyt tikrai ne itin tinkamas?

aš į jį visada pilu tik 4 šaukštus vandens, tada gaunasi gerai, dabar tiesiog dadėk cukraus pudros, visoms jis skystas gaunasi 4u.gif na išskirtinius atvejus kai stebuklingai gaunasi pagal nurodytas normas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 28, 14:02)
aš į jį visada pilu tik 4 šaukštus vandens, tada gaunasi gerai, dabar tiesiog dadėk cukraus pudros, visoms jis skystas gaunasi 4u.gif na išskirtinius atvejus kai stebuklingai gaunasi pagal nurodytas normas smile.gif

VIskas aišku, aš db saviveikla užsiėmiau: ir aliejum teptom rankom minkiau, ir bele kiek pudros įminkiau, kažkas gavos... ta proga dukrai šunėką nulipdžiau, db raižo ratus aplnk jį, laukia, kada galės valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mergaitės padėkit smile.gif
penktadienį kepsiu biskvietus ir juos tepsiu po savaitės. kaip galvojat, užteks jei padėsiu į šaldą, ar dėt juos į kamerą??? n
Atsakyti
Sveikutės, gal patarsit kokį tortuką daryti, kad į sudėtį įeitų alkoholis, uogienė, gerai būtų, kad būtų šokoladinis ax.gif , nes iš pavadinimų nelabai suprasi iš ko torčiukas, ačiū, jei rasit laiko parašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 11 30, 14:37)
Sveikutės, gal patarsit kokį tortuką daryti, kad į sudėtį įeitų alkoholis, uogienė, gerai būtų, kad būtų šokoladinis ax.gif , nes iš pavadinimų nelabai suprasi iš ko torčiukas, ačiū, jei rasit laiko parašyti  4u.gif



čia juodo miško receptas, aš jį kiek kitaip dariau mirksiukas.gif sulaisčiau žagarės likeriu ir vietoj vyšnių naudojau juodųjų serbentų uogienę rolleyes.gif
gal tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 11 30, 18:44)
čia juodo miško receptas, aš jį kiek kitaip dariau  mirksiukas.gif  sulaisčiau žagarės likeriu ir vietoj vyšnių naudojau juodųjų serbentų uogienę  rolleyes.gif
gal tiks ax.gif

ačiukas,buvo pas mane tokia mintis, bet, kad juodąjį mišką esu kepusi ne vieną kartą, tai jau kaip ir pabodo rolleyes.gif
Atsakyti
yra gi šampano tortas, paskui pasigėrusi Šarlotė ar kaip jinai ten lotuliukas.gif galų gale, žinant ko norit, imkit ir tepkit, dėękit mėgiamą biskvitą, dėkit norimą kremą, sulaistykit norimu alkoholiu ir bus Jums norimas tortas 4u.gif
Atsakyti