QUOTE(jumakavec @ 2010 12 11, 15:28)
Sveikos,
o pagal kurį receptą kepate snicersą? radau kelis receptus, bet atsidarius nėra jokio recepto parašyta
matyt ne ten spaudei - viskas atsidaro...
pagal šitą tik recepte ten 1 st. cukraus, 2 st. miltų
QUOTE(braaskytea @ 2010 12 11, 15:46)
Siandien tortukas visai ne su skystu kremuku

Viskas sukietejo. Ir kepiau ne pati prigalvojusi,o taip kaip man uzrase visa receptuka ir labai skanus man to saldumo ne per daug ir vyras mano kuris saldumo nemegsta ir nevalgytu nieko kas per saldu sio torto neatsisake dar ir dabar paklausiau ar nesaldus buvo Kaip ir sakiau kiekvienam skirtingai O tam susitikime torciuko pjuvis atrodo taip kaip dabar atrodo ir manasis
Jei norit galiu ideti foto kaip siandiena atrodo pjuvis
įsigėręs tortukas atrodo super tiesiog

būtinai ir aš išbandysiu padaryt be jokių savų "saldu-nesaldu" manau visad verta paragaut pirmiau taip kaip parašyta, o po to jau koreguotis pagal save jei reik

Ačiū labai, kad pasidalinai su mumis tokiu įdomiu nauju receptuku
QUOTE(Olesta @ 2010 12 11, 17:55)
RiMami, reikia ar nereikia ten cukraus, arba imsiu ir ragausiu tada, nes man labai įdomus šis receptas pasirodė ir kai tokia maža karamelinių tortų receptūra, tai šis būtų kaip alternatyva karamelinių tortų asortimentui pasipildyti

ačiū už kantrybę
man irgi labai įdomus

aš manau reik paragaut biskvitą - jis čia kogero nėra labai saldus - tuomet logiška, kad kremas saldesnis, mano kur rodžiau saldokas biskvitas buvo tai kremas mažiau saldus, rūgštelėjantis lengvai, o saldumo buvo gana sočiai nuo rududu

bent jau man....
QUOTE(braaskytea @ 2010 12 11, 19:55)
ir grietinele vietoj grietines pavadinau nes grietine jau buvo isplakta su cukrumi nezinau kaip jus vadinat isplakta grietine as vadinu grietinele
tai čia skirtingi dalykai, nes gali būt tiek grietinė išplakta kone iki standumo ir gali būt grietinėlė išplakta.... tai jūs kremui naudojat ką - grietinę? jei grietinę išplaki ji gi nepatampa grietinėle nuo to
QUOTE(kice @ 2010 12 11, 14:09)
RiMami, nu, pagimdyk nauja receptuka torto su situo kremu, ka? Atrodo labai apetitingai..
mergaičiukės man negaila išgimdyt recepto, bet negaliu čia dėti jo pakol nesu visu 100 procentų patenkinta tuo tortu

Man biskvitas kliūna šio torto - du kartus kepiau - du kartus skirtingai gavos, vieną kart kaip ir nieko gavos (kur su vyšniom) tirpo burnoj, antrą kart kepiau taip užtikrintai jį - galbūt ar perkepiau jį ar nedakepiau nieko nesupratau

... kažkoks jis man per "sunkus" susirodė nors tu ką

nusivyliau juo tada

bisvitas keptas pagal žymiosios Nesmejanos
receptą ir supjaustytas įmanomai plonesniais lakštukais, juos sulaisčiau cukraus sirupu su brendžiu gana gausiai. Kitą kart sakiau su Asseni biskvitu šokoladiniu bandysiu arba Juodo princo

Kremas, kadangi tikrai pasiteisno tai parašau
GRIETINĖS-RUDUDU KREMAS
400 g grietinės (30%)
patarčiau imti įmanomai riebesnę
1 ind. virto kondensuoto pieno
(dedu Rududu)
Grietinę išplakti iki purios/standžios konsistencijos (artimos plaktai grietinėlei). Įdėkit standiklio pokelį, jei nesusiplaka

Kambario temperatūros rududu iš pradžių paplaku vieną, po to sudėt į grietinę ir suplakt viską kartu. Labai skanu įbert paskrudintų ir susmulkintų riešutų - pagal savo norus ir skonį jau čia. Tokiu kremu pertepant biskvitus būtina sulaistyti. Jei nepavyktų kartais suplakt iki artimos standžiai konsistencijos - tuomet irgi nebėda, kremas labiau įsigers į biskvitus, mažiau laistyt tuomet reikia arba visai nelaistyt

o tortą tuomet reiktų formuot tortinėje, nes kitaip bėgs per šonus, o mažum taip dar skaniau gautųs kas žino... žodžiu eksperimentuokit ir pasidalinkit savo patyrimais...