Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(auxxe @ 2010 11 05, 11:13)
riberte programa taip iskart nepertaiso.. bet jau is istisos padare punktyrine, o tai reiskia, jog jau tavo breziama O diena yra su klaustuku. 3 DPO perbres ten, kur reikia wink.gif 4u.gif
Papildyta:

wiki tikrai, kad be reikalo smile.gif as isvis jokiu poizymiu nejauciu.. baigesi visi blogumai jau pries pora sav.. dabar vienintelis dalykas ka jauciu, tai krutine spaudineji, kitokiu atveju ne jos nejauciu, miegoti tikrai nemaiso smile.gif miegu net ant pilvo dar..

ne tai kas beko suprantu , bet erzina mane biggrin.gif nezn bet kazkaip man atrodo kad perbres i 12 d
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 05, 09:43)
Meri87, aciu uz palaikyma. Kolkas dar nepasiklydo mano O, bet noreciau, kad sikart greiciau butu. Mano ciklai dabar kazko isilgejo, bet labai tikiuosi siandien , ryt ar poryt sulaukti O  ax.gif

O tu nevartoji jokios arbatos? Pavz.salaviju? as praeitus 2 men. geriau, nes gerina vaisinguma, tai man ciklai labai isilgejo ir O nusitese, o visad budavo 28d. O si jau negeriau ir viskas kaip aksciau.
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2010 11 05, 11:38)
Labas rytas merginos  4u.gif
O tu nevartoji jokios arbatos? Pavz.salaviju? as praeitus 2 men. geriau, nes gerina vaisinguma, tai man ciklai labai isilgejo ir O nusitese, o visad budavo 28d. O si jau negeriau ir viskas kaip aksciau.

praeita cikla negeriau nieko tik foli, o pries tai geriau saltalankio sulciu g.gif si cikla biski pageriu takazoliu arbatos g.gif Po O pradesiu gerti D ir seip keistai man krutine padidejus ir vis jauciu ja, jei ne BT ir ciklo pradzia manyciau, kad nestuke.gif , bet dabar...
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2010 11 05, 10:38)
Labas rytas merginos  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif priklauso tau daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
su nauju startu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Na kagi beliko sulaukti mm...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 11 05, 09:28)
doh.gif tiek laukt mums reikes. ale gi NT ne BT matuotis, gali ir 11 val smile.gif svarbu pirmas nuejimas i WC butu, kad koncentracija didesne butu  4u.gif
na bet kokiu atveju labai laukiam pirmadienio  bigsmile.gif

tai va kad jau kai ejau pirmu rozu i WC tai buvo apie puse 8, tai paskui staigiai kuiciausi i darba bigsmile.gif maniskis man kiekviena diena kartoja, as zinau, kad jau pas tave auga musu ziogas ir jis taip tvirtai tuo isitikines bigsmile.gif sake nera jokiu abejoniu, kad nebus, 100% kad jau yra bigsmile.gif

QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 11 05, 12:39)
Sveikutes  mirksiukas.gif

neliudek, imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 05, 11:51)
neliudek, imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciukas 4u.gif taip tikejomes, bet yra kaip yra....
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 11 05, 13:00)
aciukas  4u.gif  taip tikejomes, bet yra kaip yra....

tikekimes sis ciklas tikrai neapvils, jugi arteja kaledos, svajoniu issipildymo metas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 11 05, 11:39)
Sveikutes  mirksiukas.gif

sad.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 05, 11:51)
maniskis man kiekviena diena kartoja, as zinau, kad jau pas tave auga musu ziogas ir jis taip tvirtai tuo isitikines  bigsmile.gif sake nera jokiu abejoniu, kad nebus, 100% kad jau yra  bigsmile.gif

wub.gif kaip fainai wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

sypsenele 4u.gif 4u.gif 4u.gif

visoms, kurios padangese 4u.gif

ir kurios dar tik ten kyla 4u.gif

o man nepatinka mano BT, kazkas ne to...

Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 05, 13:53)
sveikos 4u.gif

sypsenele  4u.gif  4u.gif  4u.gif

visoms, kurios padangese 4u.gif

ir kurios dar tik ten kyla 4u.gif

o man nepatinka mano BT, kazkas ne to...

laikykis, dar tik pradzia bigsmile.gif ziurek kai uzkilsi ir nebenusileisi 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes.... 4u.gif vis uzsuku i sita tema nes nuo jos prasidejo mano nestuke.gif sedejau sioj temelej gal 2men o nepastojau apie gera pusmeti... tai kai pradejau matuot BT ... va tada ir pastojau. thumbup.gif Tad kazkaip miela man si temele wub.gif .... va tai visoms metau daug virusiuku 4u.gif ir sekmes laukiant nestuke.gif.
Atsakyti