Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(angel08 @ 2010 11 06, 10:12)
ar netik O atidunda smile.gif  netinginiaukite

gali buti ax.gif rolleyes.gif siandien ND jau laukia biggrin.gif vakar padarem pertraukele. OT siandien vel ryskesnis doh.gif kazkaip ziuriu pas mane OT nesvarbu kokio jautrumo isdarineja fokusus ryskeja ryskeja, nublanksta ir vel ryskeja. Bet manau jaog jau greit ovuliuosiu biggrin.gif kaip ir ryt tureciau pradet gerti Duphastona pagal gine, bet gal palauksiu tempos suolio g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(*Silver* @ 2010 11 06, 10:59)
Labas rytas  smile.gif
prisiduodi ir as:)  su grafikeliu, nelabai jis man aiskus g.gif

O kuo jis tau nepatinka?Grazus grafikelis, normaliai pakilai, normalus skirtumas tarp faziu... mirksiukas.gif

QUOTE(agiute @ 2010 11 06, 11:03)
nu vat, pagal pojucius tai sutinku su FF tikrai 15 diena viska maude ir plius testukas teigiamas buvo, nu bet ko tai nekylu ir vsio...nu nieko, jei taip toliau, eisiu 22 c.d. pakartot PRG, kad isitikint jog O apturejau...

man panasu butu i 12 CD, tada pakankamai normali butu BT, nors jei OT + 15 CD, tai tada taip...kodel nezymi daugiau nieko grafikely? rolleyes.gif

Neirida, o kodel darote pertraukele butent kaip matai E? g.gif galetumet visus kitus kartus praleist, o tik per E ND daryt, kaip cia atvirksciai? juk ir spermiukai zymiai ilgiau issilaiko per E ir laukia savo sanso mirksiukas.gif laukiu kartu su tavim tavosios O.
Atsakyti
[quote=Kristiandra,2010 11 06, 12:21]

man panasu butu i 12 CD, tada pakankamai normali butu BT, nors jei OT + 15 CD, tai tada taip...kodel nezymi daugiau nieko grafikely? rolleyes.gif

nu tiksliai jei 12 tada viskas kaip ir nieko, bet tas OT tada nusisnekejo, uj nebesuprantu. Kristiandra, o ka dar zymet?
Atsakyti
Kristiandra, tai kad pries tai 3 vakarus is eiles ND buvo blush2.gif vakar padarem pertraukele, o siandien jau darbuosimes mirksiukas.gif kazkodel manau jog siandien man O bus ax.gif nu gal dar ryt rolleyes.gif Bet vvistiek neprasausim mirksiukas.gif o tos E tai nzn gal dar nevisai E buvo, bet ir ne S. Ziuresim kaip cia bus toliau mirksiukas.gif OT siandien teikgiamaiusias tai visko gali buti. Daugiau testuku neturiu tai pasikliausiu tik BT
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 06, 11:26)
nu tiksliai jei 12 tada viskas kaip ir nieko, bet tas OT tada nusisnekejo, uj nebesuprantu. Kristiandra, o ka dar zymet?

tai, kad ir OT parodymus, isskyras, ND... mirksiukas.gif

Neirida, tai laukiam laukiam tada O bigsmile.gif tiesiog, as E niekad nepraleisdavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiandra: 06 lapkričio 2010 - 10:32
QUOTE(Kristiandra @ 2010 11 06, 12:29)
tai, kad ir OT parodymus, isskyras, ND... mirksiukas.gif

Neirida, tai laukiam laukiam tada O bigsmile.gif tiesiog, as E niekad nepraleisdavau mirksiukas.gif

as babyplan situos zymiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 11 06, 11:29)

drinks_cheers.gif lieka laukti, va nuo siandien garantuoju MB zvake mane statys po ND lotuliukas.gif bet seip po darbo varysim i kina, reik biski atsipust. Kolkas dziaugiuosi, kad esu atsipalaidavus. Ziuresim kaip seksis toliau ax.gif

Atsakyti
labas rytas
kiek graziu grafikeliu taip ir toliau thumbup.gif
Valiuksiuke o jau pilvelio grazumas wub.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas

pasirodau ir laukiu perkelimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 11 06, 13:02)
labas rytas
kiek graziu grafikeliu taip ir toliau  thumbup.gif
Valiuksiuke o  jau pilvelio grazumas  wub.gif  wub.gif

kaip graziaivinguriuoja tavo grafikelis,net pavydu...
Papildyta:
QUOTE(riberte @ 2010 11 06, 13:21)
labas rytas

pasirodau ir laukiu perkelimo biggrin.gif

tikrai perkels smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 06, 12:30)
kaip graziaivinguriuoja tavo grafikelis,net pavydu...
Papildyta:

tikrai perkels smile.gif

perkels tai perkels , bet kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 06, 13:31)
perkels tai perkels , bet kada biggrin.gif

nu reik ziuret kokios bt bus toliau,yra galimybe i 12 cd smile.gif
Atsakyti