Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(angel08 @ 2010 11 08, 19:40)
laukti tai nelauksiu nes jau sugeriau siand paskutine D tablete,tai nezinau ar nutraukti ar gerti toliau ,todel ir darysiu NT, jei bus I tai daugiau negersiu

aisku,,tai ka sianakt visa naktele laikysiu kumstukus sugniauzus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 08, 19:42)
aisku,,tai ka sianakt visa naktele laikysiu kumstukus sugniauzus  mirksiukas.gif  4u.gif

aciu ,puiki sirgaliu komanda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 08, 15:31)
Sveikos. Aš tai vis leidžiuosi.. doh.gif

manau tau ryt O turetu buti ax.gif
Atsakyti
Sveikos BT matuotojos mirksiukas.gif aš vis dar, kaip ir Jūs rytais termometrą kaišioju biggrin.gif FF buvo davęs keliom dienom VIP'ą thumbup.gif , tai po 4 dienų baigsis VIP'as- baigsis ir mano matavimai ax.gif gal doh.gif va koksai mano grafikas http://www.fertility...com/home/3059e2
QUOTE(angel08 @ 2010 11 08, 18:31)
na taip,bet galvoju ar tikrai daugumai jau vaiduokliauja 12 dpo ?  noriu kad butu aisku arba I arba II lotuliukas.gif

Pas mane 12DPO jau tikrai vaiduokliavo wub.gif nors 10DPO dar buvo aiškų aiškiausias I. Manau, kad ryt tikrai pamatysi savąjį vaiduokliuką wub.gif ir prisidėsi prie nestuke.gif būtinai laikysiu kumštukus 4u.gif

O aš niekaip neapsisprendžiu, ar šią savaite jau eiti pas ginekologe doh.gif svarstau ar dar ne per anksti, ar ką nors pamatys, ar... nežinau unsure.gif
Atsakyti
Audra oi tikrai anksti.. nebent vaginaliniu ziuretu, bet ir tai geriau nervu nesigadink, nes gali neuzmatyti ir kainuos tik nervus.. va viena panele nuejo 7 sav ir prigasdino ja dabar nesivystanciu ir pan doh.gif
Papildyta:
plius man paciai 10 sav per virsu echo nelabai mate.. tai rgi paskui nervavaus visa sav, kol pakartojo echo. nes gines echoskopas tikrai ne geriausios kokybes buvo..
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 11 08, 19:56)
Audra oi tikrai anksti.. nebent vaginaliniu ziuretu, bet ir tai geriau nervu nesigadink, nes gali neuzmatyti ir kainuos tik nervus.. va viena panele nuejo 7 sav ir prigasdino ja dabar nesivystanciu ir pan doh.gif
Papildyta:
plius man paciai 10 sav per virsu echo nelabai mate.. tai rgi paskui nervavaus visa sav, kol pakartojo echo. nes gines echoskopas tikrai ne geriausios kokybes buvo..

Tai vat dėl to ir dvejoju doh.gif man tas nestuke.gif skaičiavimas nuo paskutinių mmm pirmos dienos laaabai nepatikimas su mano ciklu (juk mano ciklai tikrai ne čį dienos ) unsure.gif , nagi profės atskleiskit, kiek mano pilveliui dabar laiko, nes aš nežinau schmoll.gif Matavau matavau BT ir nežinau kiek laiko mano lėlytei verysad.gif
dar kartelį mano grafikas http://www.fertility...com/home/3059e2 iš kart ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRA86: 08 lapkričio 2010 - 19:12
Audra prie O pridek 2 sav 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 11 08, 20:20)
Audra prie O pridek 2 sav 4u.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsiprašau, matuotojų, 4u.gif , jei biški poster_offtopic.gif daugiau ne į tema bandysiu nešnekėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 11 08, 20:10)
Tai vat dėl to ir dvejoju  doh.gif man tas  nestuke.gif skaičiavimas nuo paskutinių mmm pirmos dienos laaabai nepatikimas su mano ciklu (juk mano ciklai tikrai ne čį dienos  ) unsure.gif , nagi profės atskleiskit, kiek mano pilveliui dabar laiko, nes aš nežinau  schmoll.gif Matavau matavau BT ir nežinau kiek laiko mano lėlytei  verysad.gif
dar kartelį mano grafikas http://www.fertility...com/home/3059e2 iš kart ačiū už atsakymus  4u.gif

Audra, skaiciuok pagal O - su tokiu ilgumo ciklu tikrai netinka skaiciuot nuo mm pradzios. Tai tau dabar 20+14=34 dienos arba 4 sav. ir 6 dienos
Atsakyti
QUOTE(Meri87 @ 2010 11 08, 20:57)
Audra, skaiciuok pagal O - su tokiu ilgumo ciklu tikrai netinka skaiciuot nuo mm pradzios. Tai tau dabar 20+14=34 dienos arba 4 sav. ir 6 dienos

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 08, 17:04)
nu zinot merginos oi kaip siand pradejo skaudeti  (.)(.)  kazi ar tik dabar suveike D  blink.gif  nes praeita karta kai geriau tai buvo padvigubejusi bet daug anksciau ir pries mm atleido,o dabar ant nosies mm  g.gif

doh.gif jokiu mmm ryt nebus schmoll.gif
laukiam testuko wub.gif
Atsakyti
as irgi pasisakysiu ne i tema, bet gal bus lengviau patapusiom nestuke.gif
nestukiu pasnekesiai cia galite kreiptis i mergaites, nes yra keletas is sios temutes matuotoju ir is kitos temutes, bet manau jos su malonumu priims visas nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti