Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(angel08 @ 2010 11 09, 17:46)
as pati tai matau,bet galiu buti sau neobjektyvi

Jei matai, reiskia yra kazkas. Bet atsirado tik isdziuvus? Man 12 DPO buvo tas pats, labai noreciau uz Tave pasidziaugti, bet dar bijau - nes tokie vaiduokliukai nepasitvirtino Zydinciai ir Ziuokutei sad.gif Bet stipriai laikau kumscius ax.gif Pakartok gal ryt NT?
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 09, 15:51)
sveikos gyvos mergaites  thumbup.gif as pas jus su nauju ciklu  thumbup.gif siandien ryte pamaciau, kad prakiurau  lotuliukas.gif MB labai nusimine, bet paguodziau ji, sakiau vadinasi kita cikla reiks labiau padirbeti nei si kart  bigsmile.gif

4u.gif
BUM su tavim nesigincysiu biggrin.gif sakau, kaip man buvo pasakyta smile.gif
Angel, nu kazka matau, laukiu pakartojimo smile.gif
katinas mano termometra pragane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 09, 10:59)

4u.gif 4u.gif as su savo akiniukais nieko nematau 4u.gif 4u.gif vienakart lyg uzmaciau ir prapuole vel nematau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 09, 14:51)
sveikos gyvos mergaites  thumbup.gif as pas jus su nauju ciklu

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2010 11 09, 13:59)

aha, verkiau, kad nekylu, tai kai sokau lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif sveikinu su suoliu bigsmile.gif pastebejau kad musu vienodi ciklai tikiuosi 16-to nesulauksim abidvi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpaci: 09 lapkričio 2010 - 18:09
QUOTE(daivutyte @ 2010 11 09, 16:27)
Na tai priklauso  4u.gif o as vat kankinuosi, turejau kaip ir vakar prakiurt bet vis spardausi, teplioju teplioju....

kuomet pradeda teplioti mane prakiurdo ND mirksiukas.gif
aisku, linkiu neprakiursti, bet jeigu nori anksciau issiaiskinti, gali pabandyti toki metoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 09, 17:12)
kuomet pradeda teplioti mane prakiurdo ND  mirksiukas.gif
aisku, linkiu neprakiursti, bet jeigu nori anksciau issiaiskinti, gali pabandyti toki metoda  mirksiukas.gif

blush2.gif o man ND uzbaigia tepliojimus po mmm,jei nebuna ND teplioju ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 09, 12:59)

mano toks pat testukas, tik jei pas tave taip matosi, tai pas mane ryskiau bigsmile.gif matai kai namie normalaus fotiko neturiu tai su mobiliaku nelabai kas gaunasi, buciau vakar ikelusi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 09, 19:12)
kuomet pradeda teplioti mane prakiurdo ND  mirksiukas.gif
aisku, linkiu neprakiursti, bet jeigu nori anksciau issiaiskinti, gali pabandyti toki metoda  mirksiukas.gif

va su mmm prisaukimu tai man ir padeda smileysex.gif taip pora dieneliu pavarai ir ziurek turi svente thumbup.gif

QUOTE(arpaci @ 2010 11 09, 19:17)
blush2.gif o man ND uzbaigia tepliojimus po mmm,jei nebuna ND teplioju ilgai  ax.gif

o reiktu tada ir man toki metoda pabandyti, nes teplioja man po mmm koki tris dienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 11 08, 18:17)
manau tau ryt O turetu buti  ax.gif

g.gif ryt tikiuosi šauti i virsu bigsmile.gif nes jau pavargau.. lotuliukas.gif
tiesa, kaip nustatyti kad rodytu ND sitam grafikely, kuri atidaro pagal paraso nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 09, 19:29)
g.gif  ryt tikiuosi šauti i virsu  bigsmile.gif  nes jau pavargau..  lotuliukas.gif
tiesa, kaip nustatyti kad rodytu ND sitam grafikely, kuri atidaro pagal paraso nuoroda?

tai tu zymek tam grafikelyje kada darai Nd ir tau rodys mirksiukas.gif
Atsakyti
aš žymiu, ir kai prisijungus nueinu i ta puslapy, tai man rodo, o kai pati atsidarau savo parašą tai neberodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 09, 19:33)
aš žymiu, ir kai prisijungus nueinu i ta puslapy, tai man rodo, o kai pati atsidarau savo parašą tai neberodo g.gif

Kai nueini i savo puslapi, kaireje puseje puseje susirandi MY HOME PAGE (paspaudi), taada taip par kaireje puseje kur yra Settings paspausk HOME PAGE SETTINGS, tada ciut ciut zemyn pavarius yra PRIVACY, ir ten reikia sudeti varneles ant to ka nori, kad rodytu, tai tu turi uzdeti varnele ant Publish Intercourse Data ir issaugoti thumbup.gif viskas, tada tau rodys kada atlieki ND thumbup.gif mirksiukas.gif tikiuosi aiskiai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
angel08, vos vos vos iziurima, bet realiai,gal tau kitaip matosi, ziurint kaip ir su kuo fotkinta smile.gif linkeciau,kad ryt pakiltum, o NT rodytu ryskesnius pagaliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 09, 20:26)
mano toks pat testukas, tik jei pas tave taip matosi, tai pas mane ryskiau  bigsmile.gif matai kai namie normalaus fotiko neturiu tai su mobiliaku nelabai kas gaunasi, buciau vakar ikelusi  mirksiukas.gif
Papildyta:

va su mmm prisaukimu tai man ir padeda  smileysex.gif taip pora dieneliu pavarai ir ziurek turi svente  thumbup.gif
o reiktu tada ir man toki metoda pabandyti, nes teplioja man po mmm koki tris dienas  lotuliukas.gif

tavo NT dar ryskesnis ir ir vistiek mmm atejo? nu dabar ziuriu tikrai mtosi II tik labai sunku suprasti kokia ten spalva,bet prie lango nesti nereikia smile.gif nu nusipirkau dar viena ,ryt vel pasidarysiu ,jei ne tai ne, turetu gal buti aiskesnis jau jei kas yra
Atsakyti