Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

QUOTE(Minerva @ 2013 08 22, 23:58)

O kas dar? g.gif
Na, man dar susižavėjimo nekelia Autentas, bet taip neutraliai - nelabai einu ir tiek
Atsakyti
apie eurokos čia irgi galima,ar ne? rolleyes.gif
Tokia jau mano prigimtis, kad eurokosuose ir droguose lankausi dažnai,tai akcijų apžiūrėti, tai naujovių, tai šiaip mintis prašviežinti bigsmile.gif
Vakar pakeliui į Panoramą, netikėtai užpuolė moteriškos bėdos, tai tik įlėkiau, pasiėmiau ko reikėjo, ir iškart tvarkytis..
Paskui grįžau, su mintimis pasivaikščioti aplink, pažiūrinėti bigsmile.gif praktiškai nespėjau įkelti kojos, ir pradėjau žiūrėti į apatines lentynas - ieškojau rusiškos kosmetikos, tai tik nuleidau žingsnį žemyn, ir buvau sutikta klausimu "Tai...gal padėti?" tokiu pašaipiu tonu unsure.gif schmoll.gif

Kita istorija, visai kitokia, Babilono "Droge", Panevėžyje, sudaužiau nagų laką doh.gif , kuris apliejo stendą, grindis verysad.gif ir mano naujus batus, bet čia kita istorija, kaip bebūtų mergaitės šauniai sureagavo, aš žinoma pasisiūlau sumokėti lako kainą, bet atnešė valiklių mano batams, pačios išvalė grindis neburbėdamos, ir dar pajuokavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2013 08 22, 21:22)
Oho, kokios čia naujienos! - ačiū tai, kuri šios temos nuorodą į blog'ą atsiuntė 4u.gif

Brangiai neatrodau, bet pasivaikščiojimas po sostinės kvepalų parduotuves artėja nenumaldomai. (Skaitau ir kraupstu.)

Į ozą geriau eit su šalmu 4u.gif ir ausų kištukais biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaičiusi jūsų pasakojimų apie Ozo Egoistą, šiandien nuėjau ten tyriamaisiais tikslais. Matyt, netyčia sugebėjau atrodyti pakankamai brangiai arba pakankamai gerai apsimesti, kad planuoju kažką pirkti, nes Egoistas man asmeniškai prirodė krūvą kvepalų. Tiesa, įkyrus nežmoniškai, bet apie savo prekes išmano. Vis laukiau, kada profesionalo akimi nustatys, kad aš blefuoju, bet išsisukau wink.gif Tik gaila, kad antrą kartą to paties pakartoti turbūt nepavyks biggrin.gif

Beje, prieš jam įsiveržiant į parduotuvę, spėjau savarankiškai pastudijuoti "Etat Libre d'Orange" asortimentą ir pauostyti legendinius "Secretions Magnifiques". Uf, na ir kūrinėlis... wacko.gif
Atsakyti