Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Kriiste @ 2010 11 04, 23:54)
pradejom mokintis eilerastuka Kaledu seneliui - mokos labai noriai, bet... Niekaip neiseina isaiskint - kad eilerastis tai reik sakyt kaip reik - o ne atpasakot zodzius doh.gif  - bet laiko dar  turim blush2.gif

aš labai laukiu to momento. atrodo, kad viskas būtų daug paprasčiau jei imtų ir prabiltų mano vaikas.
o dabar tai abu pastresuojam. doh.gif
Atsakyti
sveikos mamos. Gal as ir nusisneku, bet turiu baime, kad mano vaikas gal turi tam tikru pozymiu.... nezinau, kaip jus supratot kad yra problema Siaip labai pergyvenu gal ir nera taip kaip manau. Klausimas, kada supratote kad kazkas ne taip ir kokie buvo pozymiai. dekui uz atsakymus. ano vaikiukui 13 men. Siaip viskas ok, bet nerodo i daiktus. labai spaudineja mygtukus. Kol kas bando atkartoti ka sakau, atsako i varda, bendrauja, tik nerodo i daiktus rankyte. Siaip lyg viskas ok, bet vis tik pergyvenu
Atsakyti
QUOTE(lyrute @ 2010 11 05, 00:58)
sveikos mamos. Gal as ir nusisneku, bet turiu baime, kad mano vaikas gal turi tam tikru pozymiu.... nezinau, kaip jus supratot kad yra problema Siaip labai pergyvenu gal ir nera taip kaip manau. Klausimas, kada supratote kad kazkas ne taip ir kokie buvo pozymiai. dekui uz atsakymus. ano vaikiukui 13 men. Siaip viskas ok, bet nerodo i daiktus. labai spaudineja mygtukus. Kol kas bando atkartoti ka sakau, atsako i varda, bendrauja, tik nerodo i daiktus rankyte. Siaip lyg viskas ok, bet vis tik pergyvenu

pasitarkit su vaiko pediatre 4u.gif
Atsakyti
grįžau visa apsipatenkinusi. sakė, Jokūbas labai neprastai šiandien jautėsi wub.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 05 lapkričio 2010 - 14:42
QUOTE(Ice @ 2010 11 05, 14:42)

kaip jūs laikotės?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 11 05, 00:43)
dabar jau nieko - pereita menesi buvo kosmaras - ji nustojo valgyt - jei kas i ja ziuri blink.gif  doh.gif , nevedziau i darzeli 1,5 menesio - nes ji negalejo ten valgyt - dabar lyg praeina - nes labai laukiam Kaledu senelio - tai eina darziukan laukt - zino kad ten kazkada turetu ateit lotuliukas.gif

Košmaras, o daržuke negalėjo sudaryt sąlygų jai kur kitur pavalgyt?
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2010 11 05, 00:54)
pradejom mokintis eilerastuka Kaledu seneliui - mokos labai noriai, bet... Niekaip neiseina isaiskint - kad eilerastis tai reik sakyt kaip reik - o ne atpasakot zodzius doh.gif  - bet laiko dar  turim blush2.gif

va šitas ir mum kažkada buvo, pasako porą eilučių kaip turi bųt, o paskui tik esmę atpasakoja. Tas praėjo, bet deje deklamuot jis ir dabar nesugeba, kaip ir daugybos lentelės ar p.n.
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 05, 00:56)

aš labai laukiu to momento. atrodo, kad viskas būtų daug paprasčiau jei imtų ir prabiltų mano vaikas.
o dabar tai abu pastresuojam.  doh.gif

Prabils, kur jis dėsis mirksiukas.gif žinau kaip lauki ir aš labai laukiau...
dabar laukiu eilėraštukų biggrin.gif

O kas jum buvo, kad tiek ilgai sirgot?
Atsakyti
Cezi, kad tavo žodžiai dievui į ausį.
o sirgom tai doh.gif
prasidėjo viskas nuo slogos, bet nebūna pas mus tik sloga. komplikavosi šį kartą jį į baisulinį laringitą...
Atsakyti
QUOTE(lyrute @ 2010 11 05, 01:58)

Pasitart su pediatru visada reikia ir jau geriau pabūt skysta priekabia mamyte, nei ką nors pražioplint.

Nors maniškis jau didelis ir visų tokio amžiaus smulkmenų nelabai pamenu, bet tokio amžiaus jis ne tik kad neatkartodavo ką sakau, bet net negugavo, nereguodavo į vardą, nekontaktavo. O spaudyti kad mėgsta tai sakyčiau netgi labai normalu, juk net žaislai gaminami su visokiom knopkikėm
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 05, 19:36)
Cezi, kad tavo žodžiai dievui į ausį.
o sirgom tai  doh.gif
prasidėjo viskas nuo slogos, bet nebūna pas mus tik sloga. komplikavosi šį kartą jį į baisulinį laringitą...

Nu reik manyt, kad baisulinį doh.gif , nes sirgti mėnesį tai manau laaaabai daug doh.gif , nu bet išsikapstėt ačiū die... 4u.gif

Mano kažkaip atsparus tokiom ligom, aišku jai peršala, tai temperatūra kaip minimum 39, bet per savaitukę mes susitvarkom
Atsakyti
mhm.
kaži kiek išsilaikysim, nes šianir man matant kitas vaikas maniškiui į veidą kosėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 05, 19:48)
mhm.
kaži kiek išsilaikysim, nes šianir man  matant kitas vaikas maniškiui į veidą kosėjo  doh.gif

Nu jo... kolektyvas, nieko nepadarysi... čia nuolatinė daržiukų problema, mokykloj jau taip nebebūna, matyt vaikai didesni ir atsparesni
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 11 05, 15:42)

nesikuklink, tark žodį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 05, 14:44)
kaip jūs laikotės?

Nebežinau, kurioje temoje berašyti unsure.gif Nepatinka man tie skaldymaisi schmoll.gif

O laikomės normaliai. Dvi dienas paėjo vaikinas į darželį po ligos. Sekėsi visai neblogai - jau buvo pasiilgęs, norėjo pas vaikus.
O štai su mūsų privačia logopede net nebežinau kaip bus unsure.gif Griežta ji ir J ji nebepatinka g.gif Šiaip jis tinginukas, o ji jį verčia mokytis. Jis net kelią atsimena doh.gif Šiandien vežiau iš darželio mašina ir pasukau ne tuo keliu namo. Tai jis pamanė, kad važiuojam vėl mokytis ir pradėjo klykti (nes atsiminė, kaip vakar tuo keliu važiavom pas logopedę). O man tik reikėjo apvažiuoti sankryžos kamštį, kad greičiau namo papultume. Beje, vakar verkė, nenorėjo pas ją pasilikti. Nors kai atėjau pasiimti - visai geros nuotaikos buvo (palieku, nes kai būnu kartu, tai daro tik nesąmones ir visai nieko neklauso - o kai ateinu, tai vaikas daug ką kalba, tik išeiname iš jos ir vėl prasideda "paukščių" kalba doh.gif )
Ir negaliu logopedės ar jos šuniuko vardo net paminėti - tuoj prasideda nepasitenkinimas doh.gif Nes jau suprantu, kad nenori jis ten važiuoti. Žinoma, važiaviomas po darželio, kai būna pavargęs (nes dieną nemiega) - tamsiais vakarais mažiau gali duoti naudos, nei kad važiuotume dieną. Planuojam gal šeštadieniais rytais pavežiuoti g.gif kad būtų nepavargęs.
Vienžo - atima tie vežiojimai iš manęs begales jėgų doh.gif Nes ar kur eiti, ar kur važiuoti - vis su kažkokiais trukdžiais ir nervais: tai užsisipiria neiti, tai klykia ir lenda į rankinuką saldainio (visad kai ateinu į darželį, lenda man į rankinę ir sako "noni dedeinia" kaip kokia sugedusi plokštelė, kol iš tikrųjų tenka kažką surasti, kad tik škandalo nepakeltų) Dabar dar nesąmonės - kai vairuoju, išsilaisvina iš saugos diržo, lipa iš savo kėdės ir veržiasi pas mane į priekį. Nu košmaras kažkoks doh.gif Nežinau, kaip reiks šito atpratinti. O namie pastovus lipimas ant palangių, stalų, šokinėjimas nuo stalo ant sofos pvz., net virtuvėj ant spintelių užsilipa be jokių kėdžių - rankos pas jį neįtikėtino stiprumo. Labai pradėjo prašyti saldainių, šokolado. Pirmi žodžiai atsibudus: noni dedeinia, noni vovovado, tas pats ir grįžus namo, tai vis nukreipti tenka mintis, kad tik nebeprašytų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 06 lapkričio 2010 - 00:01