Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(misis.zd @ 2010 11 29, 17:45)
Pas maniski dabar sokinejimo stadija smile.gif
Tai su logopede dirbam, net per toki salti tampom vaika i darzeli, nes ten kasdien su logopede individualiai dirba, tikekimes su laiku pageres, cha mano vaikas vakar daviau chupa chupsa is eurovaistines, maziau kenksmingas, tai jis ne ciulpe, o lyzteli ir sako ba, lyzteli ir dar ka sako (pasirodo su logopede uzsiema panasiu principu) kaip juokinga buvo smile.gif))
Tai psichiatras paskiria gydyma, o psichologas iskaluso, na bandysiu vaiskciot, kazka gi daryt reik su savim kad neisdurnetu.
Va va ir maniskis irgi maiso raideles, kai kuriu neistaria, tikiuosi su laiku, kazkaip, aisku ir bandysiu dar ka daryt, i saulute norim ir dar kazka, kas musu galimybese.

Vakar mes praleidom diena be nei vieno isterijos priepuolio  thumbup.gif

Jo, tie isterijos priepuoliai ir mane iš proto išvarydavo. doh.gif . Bet praeis jie, bus vis rečiau. Bent maniškiam taip buvo.
Šiandie taiso Ugniui dantukus su narkoze. Tai penkis ištraukė, septynis užtaisė. Su tetuku ligononėje guli. Vemia...lašinės prijungtos. O per telefoną man guodžiasi "kauud" (skauda) verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2010 11 29, 17:56)
Jo, tie isterijos priepuoliai ir mane iš proto išvarydavo.  doh.gif . Bet praeis jie, bus vis rečiau. Bent maniškiam taip buvo.
Šiandie taiso Ugniui dantukus su narkoze. Tai penkis ištraukė, septynis užtaisė. Su tetuku ligononėje guli. Vemia...lašinės prijungtos. O per telefoną man guodžiasi "kauud" (skauda)  verysad.gif .

Vargsiukas, va berniukui 4u.gif
O galima paklausti, kodel tokiam maziui traukia dantukus?
Na, dabar su AntiDepresantais ramiau gal i tas isterijas kreipiu demesi, o kaip sakau, vakar normaliai, pazvengdami, klausydami teveliu visa diena praleidos, nupirkau maziui silta chalata is vonios, tai toks mandras dabar maivosi, rankas i kisenes deda.
Dar- maniskis rado sau mergiote, vyras sake lakste susikibes uz rankyciu grupej su mergyte, as taip dziaugiuosi, mergyte biski vyresne uz maniski, ir pas ja misrus, bet man taip gera, kad jau turi drauge, kad prisileidzia, nes siaip nemegejas su vaikais zaisti, mano vaikas siaip socialus yra, ir i akis ziuri, tik demesys sutrikes, ir su kai kuriais vaiksias zaidzia, tik dalintis nemegsta, o buvo 6 m mergyte sveciuose drauges dukte, normalios raidos, tai kaip jis paskui ja lakste, klause ka ji jam pasakoja, negaliu atsidziaugti, bijau dziaugtis, bet nesusiturejau, ir pasipraso pats i tualeta , puoduko nepripazysta tik nakciai dedam pampi, ir skaicius iki 12 pazysta, formas, spalvas, jetus, kad tik toliau taip ir be regresiju, ri baigtusi isterijos, ir pardetu kalbeti, dieve dieva, isgirsk mano maldas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2010 11 29, 18:05)
Vargsiukas, va berniukui  4u.gif
Na, dabar su AntiDepresantais ramiau gal i tas isterijas kreipiu demesi, o kaip sakau, vakar normaliai, pazvengdami, klausydami teveliu visa diena praleidos, nupirkau maziui silta chalata is vonios, tai toks mandras dabar maivosi, rankas i kisenes deda.
Dar- maniskis rado sau mergiote, vyras sake lakste susikibes uz rankyciu grupej su mergyte, as taip dziaugiuosi, mergyte biski vyresne uz maniski, ir pas ja misrus, bet man taip gera, kad jau turi drauge, kad prisileidzia, nes siaip nemegejas su vaikais zaisti, mano vaikas siaip socialus yra, ir i akis ziuri, tik demesys sutrikes, ir su kai kuriais vaiksias zaidzia, tik dalintis nemegsta, o buvo 6 m mergyte sveciuose drauges dukte, normalios raidos, tai kaip jis paskui ja lakste, klause ka ji jam pasakoja, negaliu atsidziaugti, bijau dziaugtis, bet nesusiturejau, ir pasipraso pats i tualeta , puoduko nepripazysta tik nakciai dedam pampi, ir skaicius iki 12 pazysta, formas, spalvas, jetus, kad tik toliau taip ir be regresiju, ri baigtusi isterijos, ir pardetu kalbeti, dieve dieva, isgirsk mano maldas rolleyes.gif

Jam baisiai dantys išgedo, o danistės nebeprisileidžia po vieno karto. Pradėjo pūliuoti, nebebuvo kas daryt. Kitur iki šaknų išgedę buvo.
Ugnius irgi į mokyklą kai nuejo su tėčiu, kitas berniukas pribėgo, apsikabino, sako 'labas Ugniau" bigsmile.gif, nusivedė į drabužinę ir padėjo jam persirengti . Draugas mat blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2010 11 29, 18:14)
Jam baisiai dantys išgedo, o danistės nebeprisileidžia po vieno karto. Pradėjo pūliuoti, nebebuvo kas daryt. Kitur iki šaknų išgedę buvo.
Ugnius irgi į mokyklą kai nuejo su tėčiu, kitas berniukas pribėgo, apsikabino, sako 'labas Ugniau"  bigsmile.gif, nusivedė į drabužinę ir padėjo jam persirengti . Draugas mat  blush2.gif .

Geras, bet faina kad draugu turi thumbup.gif
BHet pieniniai dantukai? tai nieko- ataugs biggrin.gif
Maniskis valosi dantukus su ta pasta kur apie 50lt vaistinej, kur nuryt galima, ale taip jis ten pabruzina biski, o kad valyciau as jam normaliai, nesiduoda, bijau kad ir mum pages dantukai, jau tokie matos kad reikia valyti, gal nuvest i stomatologini, kad ten pravalytu?
Ale nezinau kokiu fobiju poo to bus.... schmoll.gif
Atsakyti
Jokūbui dantukai berods ima gest.nors ir valom. bent jau tiek kiek leidžiasi.
o sugedus bus didelė bėda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2010 11 29, 17:22)
Maniskis valosi dantukus su ta pasta kur apie 50lt vaistinej, kur nuryt galima, ale taip jis ten pabruzina biski, o kad valyciau as jam normaliai, nesiduoda, bijau kad ir mum pages dantukai, jau tokie matos kad reikia valyti, gal nuvest i stomatologini, kad ten pravalytu?
Ale nezinau kokiu fobiju poo to bus.... schmoll.gif

Leiskit paklaust, o kokia čia tokia brangi pasta? g.gif Aš šiandien nupirkau Weledos už 19 Lt, irgi nuryti galima mirksiukas.gif Dar turim likutį ekologiškos Urtecam, ši berods irgi apie 18 Lt kainavo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 29 lapkričio 2010 - 19:29
mes už saviškę irgi apie 30lt. mokėjom.
Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2010 11 29, 17:05)
Vargsiukas, va berniukui  4u.gif

Na va, jau ir panelę turi tongue.gif Mama, ramiai, viskas bus OK thumbup.gif Šitiek visko moka thumbup.gif Linkiu, kad kuo greičiau AD nebereiktų mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(maliukas @ 2010 11 29, 15:54)
Didžiausi sveikinimai Jums ir Jonukui 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kodėl sveikinate? blush2.gif

vega2 - stiprybės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2010 11 29, 14:54)
tai jau tikrai, smagu kai sniego yra. maniskiui dabar atrakcija kasti sniega

Žemaitijoj sniego yra? bigsmile.gif Kaune nėra schmoll.gif tik vos vos pabaltavę rolleyes.gif Brrrrrrr kaip šalta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vega2 @ 2010 11 29, 17:14)
Ugnius irgi į mokyklą kai nuejo su tėčiu, kitas berniukas pribėgo, apsikabino, sako 'labas Ugniau"  bigsmile.gif, nusivedė į drabužinę ir padėjo jam persirengti . Draugas mat  blush2.gif .

Patarčiau vėliau sugijus pas ortodontą apsilankyti. Jei reiktų konsultacijos - visada prašom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 29, 19:30)
mes už saviškę irgi apie 30lt. mokėjom.

Kokia? rolleyes.gif

Papildyta:
Darželyje sakė vaikas buvo labai geras, buvo pasiilgęs vaikų. Tik nieko nevalgė - tai pas močiutę visus puodus ištuštino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 29 lapkričio 2010 - 19:37
QUOTE(ritatitas @ 2010 11 28, 17:58)
Asociacija, jau kaip ir ikurta, atsakingi asmenys isrinkti, istatai pasirasyti, taip jei kas tik norit ir turit galimybe, maloniai laukiami.

maloniai laikiami kur? prie medinio akmens? lotuliukas.gif gal kokias koordinates duosit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 29 lapkričio 2010 - 20:05
QUOTE(vega2 @ 2010 11 29, 17:56)
Jo, tie isterijos priepuoliai ir mane iš proto išvarydavo.  doh.gif . Bet praeis jie, bus vis rečiau. Bent maniškiam taip buvo.
Šiandie taiso Ugniui dantukus su narkoze. Tai penkis ištraukė, septynis užtaisė. Su tetuku ligononėje guli. Vemia...lašinės prijungtos. O per telefoną man guodžiasi "kauud" (skauda)  verysad.gif .

4u.gif 4u.gif
mes gavom atleidima nuo darzelio.vaikui faringitas bei konjuktyvitas.vaistu pilna kruva,bet antibu kol kas dar negersim(nors israse).kaitinom kojytes,krutine patepiau balzamu,bei i nosyte nupirkau lasu su pusu ekstraktu.
mano vaikis siand maximoj sako,nupirk lele,as mergaite esu g.gif
vaikas jau miega,tai ramu namuose.
Atsakyti
QUOTE(ritatitas @ 2010 11 28, 19:06)
dar tik pati pradzia, tai kai bus daugiau info pranesim

Nu jai jau ji įkurta, tai reiškia ji turi pavadinimą, pirmininką, į ją galima įstot ar tokiai info reikia daugiau laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 11 29, 20:03)
maloniai laikiami kur? prie medinio akmens? lotuliukas.gif  gal kokias koordinates duosit? g.gif

Va, Ice buvo idejus koordinate, atkapsciau biggrin.gif

Kopinu Ice zinute:

"Tėvų, auginančių vaiką su autizmo sindromu, savipagalbos grupės susitikimas planuojamas gruodžio 2 d. (ketvirtadienį) 16.30. Telefonas besidomintiems 8-37-269154, 8-676-11346. Kaip suprantu, viena iš organizatorių yra psichologė Toma, čia jos telefonas. Susitikimų metu ir buvo kalbėta apie asociacijos kūrimą."
Atsakyti