Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 02, 10:06)
Ne,nera geras. viena akis minus 5 kita minus 6..Nors okuliste sako, kad vistiek dar akiniu jam nereikia, bet siandien vaziuojam juos pasiimti...

Tik tiek,kad jei butu laibai blogas tas regejimas tai zaisliuku neimtu taip greitai ir graziai.. verysad.gif

Pas mane -2,5 tai jau pati jaučiuosi kaip vandenyje be akinių, jei būtų -5 ar -6 tai jau net neįsivazduoju, kas būtų unsure.gif Be akinių namatau žmonių akių doh.gif Tai kaip tada pagauti tą žvilgsnį, kai -5 ar -6 unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 02 gruodžio 2010 - 12:09
QUOTE(Ice @ 2010 12 02, 12:08)
Pas mane -2,5 tai jau pati jaučiuosi kaip vandenyje be akinių, jei būtų -5 ar -6 tai jau net neįsivazduoju, kas būtų  unsure.gif Be akinių namatau žmonių akių  doh.gif Tai kaip tada pagauti tą žvilgsnį, kai -5 ar -6  unsure.gif ?

tai va, dviem okulistem as ta pati sakiau,o jos abi man sako, kad nieko cia tokio, vistiek jisai turetu bent bandyt ziuret i akis, daug maziuku turi tokias akytes, bet jiems del to neitariams autizmas..buvau apakus po tokiu zodziu..todel nuejom pas trecia gydytoja ir siendien vakare jau keliausim pasiimt akinuku.. thumbup.gif As pati labai tyliai i juos irgi dedu kazkiek vilciu,kafd zvilgsnis taps koncentruotesnis ir ka musu maziukas mums daugiau sypsosis, ne gerai matys,kada mes jam sypsomes...

gal ir naivi as, bet kaip ten dainuoja "geriau negyvent, negu visai netiket.." smile.gif
tik va, kodel tada zaisliukus gana tiksliai pagriebia?gal todel kad jie ryskus ir yra jam dzniausiai arti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 02 gruodžio 2010 - 12:23
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 02, 11:06)
Ne,nera geras. viena akis minus 5 kita minus 6..Nors okuliste sako, kad vistiek dar akiniu jam nereikia, bet siandien vaziuojam juos pasiimti...

Tik tiek,kad jei butu laibai blogas tas regejimas tai zaisliuku neimtu taip greitai ir graziai.. verysad.gif

tai cia dideli skaiciai.butinai reikia akinuku
mano sunus akinukus pradejo nesiot nuo 7men,paskui nesiojom kontaktine linze,nes jam serga tik viena akyte(glaukoma)ir regejimas +16
db vel turim akinius,bet netinka jam,daznai sulauzo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lod: 02 gruodžio 2010 - 12:29
QUOTE(lod @ 2010 12 02, 12:26)
tai cia dideli skaiciai.butinai reikia akinuku
mano sunus akinukus pradejo nesiot nuo 7men,paskui nesiojom kontaktine linze,nes jam serga tik viena akyte(glaukoma)ir regejimas +16
db vel turim akinius,bet netinka jam,daznai sulauzo  doh.gif

na taip,bet nuo akinuku atsiradimo jis turbut vistiek nepradejo labiau i jus ziuret, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 02, 14:19)
na taip,bet nuo akinuku atsiradimo jis turbut vistiek nepradejo labiau i jus ziuret, ar ne?

Eina sau, čia labai silpnas regėjimas g.gif . Jis vargšiukas tavęs nemato iš toliau, o tu nori, kad jis šypsoturi ir žvilgsnį sukoncentruotų. Žaisliukai prie pat jo akyčių, tai jis ir mato juos. Jei sakai guguoja, juokiasi, tai viskas ok. Labukas visiem.
Papildyta:
Mano uošvienęs regėjimas minus 4 ir tai be akinių žmonių nemato. Mano minus du, o be akinių gatvėje žmonių nepažįstu ir net iš toliau namatau ar man mažasis šypsosi g.gif . Būtinai akinukus, o tada žiūrėk ar pradės į tave reaguoti.
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2010 12 02, 14:09)
Eina sau, čia labai silpnas regėjimas  g.gif . Jis vargšiukas tavęs nemato iš toliau, o tu nori, kad jis šypsoturi ir žvilgsnį sukoncentruotų. Žaisliukai prie pat jo akyčių, tai jis ir mato juos. Jei sakai guguoja, juokiasi, tai viskas ok. Labukas visiem.

Sakau-juokiasi balsu, krykstauja zaislams, sienoms, ne mums,guguoja kazkiek, mazokai, anksciau gugavo daug daugiau... Zaisliukai prie jo akyciu, bet gi as irgi ji snekindavau pastoviai jam i akis isilisdavau, nes manaiu, kad maziukai leliukai i toli visai nemato..tikrai snekindavau is arti ji, bet nieko... Nesistenge i mane zvelgti aplamai.Netgi suka veiduka i sali...

Nu as irgi noriu,labai noriu tiket,kad cia dar akytes kaltos, bet...

plius ir kodel tada daktarai sako, kad cia nera labai blogas regejimas dar palyginus ir jis daug ka turi matyt.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 02 gruodžio 2010 - 14:29
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 02, 15:26)
Sakau-juokiasi balsu, krykstauja zaislams, sienoms, ne mums,guguoja kazkiek, mazokai, anksciau gugavo daug daugiau... Zaisliukai prie jo akyciu, bet gi as irgi ji snekindavau pastoviai jam i akis isilisdavau, nes manaiu, kad maziukai leliukai i toli visai nemato..tikrai snekindavau is arti ji, bet nieko... Nesistenge i mane zvelgti aplamai.Netgi suka veiduka i sali...
Nu as irgi noriu,labai noriu tiket,kad cia dar akytes kaltos, bet...

Pabandyk, labai įdomu, o gal pavyks bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vega2 @ 2010 12 02, 15:30)
Pabandyk, labai įdomu, o gal pavyks  bigsmile.gif

O kada parsiveši akinukus?
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2010 12 02, 14:30)
Pabandyk, labai įdomu, o gal pavyks  bigsmile.gif
Papildyta:
O kada parsiveši akinukus?

siandien 19val.
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 02, 15:31)
siandien 19val.

thumbup.gif lauksim rezultatų. Aišku, užkarto nesureaguos, nes juk ir klausos aparatus vaikui įdėjus, turi praeiti laiko, kad prisitaikytų, tas pats ir su akinukais.
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2010 12 02, 14:35)
thumbup.gif  lauksim rezultatų. Aišku, užkarto nesureaguos, nes juk ir klausos aparatus vaikui įdėjus, turi praeiti laiko, kad prisitaikytų, tas pats ir su akinukais.

parasysiu,bet ziurek-as esu to vaiko artimiausias zmogis - mama.. Net jei jis mane ir sunkiai mato,bet ji saukiant turetu kazkaip reaguoti,ar galva mano pusen pasukti, ar gestais parodyti,kad domisi manim, ar kazkaip kitaip juk , ar ne+ O pas mus viso to nera, tiesiog nera... Zaisla subarskinu, kosminiu greiciu atsisuka ton pusen.. Pati ji kalbinu ar saukiu-nulis reakcijos.... Tai va.
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 02, 15:43)
parasysiu,bet ziurek-as esu to vaiko artimiausias zmogis - mama.. Net jei jis mane ir sunkiai mato,bet ji saukiant turetu kazkaip reaguoti,ar galva mano pusen pasukti, ar gestais parodyti,kad domisi manim, ar kazkaip kitaip juk , ar ne+ O pas mus viso to nera, tiesiog nera... Zaisla subarskinu, kosminiu greiciu atsisuka ton pusen.. Pati ji kalbinu ar saukiu-nulis reakcijos.... Tai va.

Maniškis mažiukas labai reaguoja kai bučiuoju kojytes, arba pakutenu. Tada žiūri į mane taip įdėmiai ir šypsosi. Pabandyk paguldyti jį ant nugarytės ir iš arti pakibinti, turėtų patikti.
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2010 12 02, 14:49)
Maniškis mažiukas labai reaguoja kai bučiuoju kojytes, arba pakutenu. Tada žiūri į mane taip įdėmiai ir šypsosi. Pabandyk paguldyti jį ant nugarytės ir iš arti pakibinti, turėtų patikti.

taigi jau astuonis menesius nieko kita nedarau,tik tai..kazkiek reaguoja,bet menkai...juokiasi su garsu,bet i akis man tik vos vos zvilgteli...
Atsakyti