Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VI tema

QUOTE(Vitulka @ 2010 12 22, 22:23)
o mes nusipirkom Green force indų ploviklį, kol kas nusiskundomų neturiu, be to, kad jokio kvapo, o man norėtųsi  ax.gif
user posted image

Kokia jo kaina ir talpa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 12 21, 23:55)
na aš ir žinojau, kad dėmių neiišima, bet dukrytės kojines įdėjau tai kokias įdėjau tokias išėmiau, na bent kiek jau galėjo išskalbti.... nežinau, man nepatiko. O jei jau lieka vystyklų kvapas, tai na gerai įlašinsiu eterinio aliejaus, bet vadinasi ne ką ten ir skalbia, jei kvapas lieka... čia gal nuo tų riešutų priklauso dar  g.gif

nesutikciau. Nors dar ne tiek daug naudoju, skalbiu tik 5 karta, bet jau siokia tokia nuomone susidariau. Slapimo kvapo tikrai nelieka, netgi prakaito kvapo nelieka. Kakucio neisplauna jokie milteliai, iveikia tik ukiskas muilas biggrin.gif Eteriniu alieju nepilu. Istraukus drabuzius jauciasi specifinis riesutu kvapas, bet kai isdziuna - jokio kvapo nelieka schmoll.gif O apie demes... vienakart skalbiau - demiu neiveike. Tada dejau juos balint, o po balinimo dar ir virinau - vis tiek demiu neiveikiau doh.gif Tulzies muilo dar nenusipirkau. Siandien vel tuos drabuzelius skalbiau, istraukiau ir net nustebau, senu demiu neliko bigsmile.gif Tiesiog matyt per daug bugna pritrombuojat, bugnas turi but nei per pilnas, nei per tuscias g.gif O skalbiniu minkstumas pasakiskas wub.gif Vien del to muilo riesutus pirkciau. Jei sakot, kad vandeniu isplovus butu tas pats - pabandykit, ir manau skirtuma iskart pamatysit biggrin.gif
Kolkas skalbimo kokybe patenkinta. Tikrai skalbia ne prasciau, nei parduotuviniai skalbimo milteliai. Su kitais ekologiskais lygint negaliu, nes dar nebandziau, gal yra ir geresniu variantu. Bet kokybes ir kainos atzvilgiu man jie patinka.

Be to issiviriau muilo riesutu "viraliuka" - universalu skysti. Puikiai valo langus, naudoju dulkem valyt. Nupurskiau vakar geles nuo vabaliuku - maciau filmuke apie riesutus, tikiuosi geles nenudzius lotuliukas.gif

Riesutus pirkau assorti.lt
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 22, 23:23)
sesuo skalbdavo vaiko rūbelius, vystyklus su muilo riešutais. Tokio niekam tikusios priemonės dar reiktų paieškot.
visai nieko neišplaudavo, ji paskui ir skystą tulžį pildavo, tas pats š****
jei jau vaiko rūbelių suteptų pienu neišskalbia, tai apie rimtesnes dėmės tik pasvajot.
kur patalynės, virtuvinių rankšluosčių skalbimas.
nebesinaudoja.
o trint tulžim visus skalbinius reik kantrybės ir laiko. Ypač šiais laikais, kai noris buitį pasidaryt lengvesnę  smile.gif

o mes nusipirkom Green force indų ploviklį, kol kas nusiskundomų neturiu, be to, kad jokio kvapo, o man norėtųsi  ax.gif
user posted image

4u.gif gerai,kad yra si temele forume,buvau uzsikepusi tuos muilo riesutus pirkt doh.gif
man sis indu ploviklis irgi thumbup.gif ,taures graziau nei indaplovej issiplauna su juo,o kvapas citrinu man jauciasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 23 gruodžio 2010 - 23:34
QUOTE(ernesin @ 2010 12 22, 23:07)
Kokia jo kaina ir talpa? smile.gif

500 ml, kaina lyg 6, gal 7 lt g.gif
ir riebalus neblogiau nei Fairy plauna thumbup.gif

QUOTE(liepa27 @ 2010 12 23, 23:33)
man sis indu ploviklis irgi  thumbup.gif ,taures graziau nei indaplovej issiplauna su juo,o kvapas citrinu man jauciasi smile.gif

labai labai švelnus tas kvapas, aš prie Fairy pripratus, tai man šitas toooooooooks bliednas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 24, 00:37)
500 ml, kaina lyg  6, gal 7 lt  g.gif
ir riebalus neblogiau nei Fairy plauna  thumbup.gif
labai labai švelnus tas kvapas, aš prie Fairy pripratus, tai man šitas toooooooooks bliednas  biggrin.gif

4u.gif na taip kvapas svelnus,todel sios firmos nusipirkau universalu pavirsiu valikli ir tualeto valikli,svarstau ir skalbimo skysti pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 23, 23:37)
500 ml, kaina lyg  6, gal 7 lt  g.gif
ir riebalus neblogiau nei Fairy plauna  thumbup.gif
labai labai švelnus tas kvapas, aš prie Fairy pripratus, tai man šitas toooooooooks bliednas  biggrin.gif

Tai labai patraukli tuomet kaina bigsmile.gif
O kvapai nesijaučia tik kol visai nepereinama prie ekologiškų buitinių priemonių, po kiek laiko atsigauna uoslė ir viskas būna tvarkoje su tais kvapais mirksiukas.gif
Nusipirkau maximoje valantį akmenį, tai nors ir valo gerai, sudėtis normali, vienintelis parfum jaučiasi kad gryna sintetika, net kaukę norisi dėti ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2010 12 22, 23:58)
nesutikciau. Nors dar ne tiek daug naudoju, skalbiu tik 5 karta, bet jau siokia tokia nuomone susidariau. Slapimo kvapo tikrai nelieka, netgi prakaito kvapo nelieka. Kakucio neisplauna jokie milteliai, iveikia tik ukiskas muilas biggrin.gif Eteriniu alieju nepilu. Istraukus drabuzius jauciasi specifinis riesutu kvapas, bet kai isdziuna - jokio kvapo nelieka schmoll.gif O apie demes... vienakart skalbiau - demiu neiveike. Tada dejau juos balint, o po balinimo dar ir virinau - vis tiek demiu neiveikiau doh.gif Tulzies muilo dar nenusipirkau. Siandien vel tuos drabuzelius skalbiau, istraukiau ir net nustebau, senu demiu neliko bigsmile.gif Tiesiog matyt per daug bugna pritrombuojat, bugnas turi but nei per pilnas, nei per tuscias g.gif O skalbiniu minkstumas pasakiskas wub.gif Vien del to muilo riesutus pirkciau. Jei sakot, kad vandeniu isplovus butu tas pats - pabandykit, ir manau skirtuma iskart pamatysit biggrin.gif
Kolkas skalbimo kokybe patenkinta. Tikrai skalbia ne prasciau, nei parduotuviniai skalbimo milteliai. Su kitais ekologiskais lygint negaliu, nes dar nebandziau, gal yra ir geresniu variantu. Bet kokybes ir kainos atzvilgiu man jie patinka.

Be to issiviriau muilo riesutu "viraliuka" - universalu skysti. Puikiai valo langus, naudoju dulkem valyt. Nupurskiau vakar geles nuo vabaliuku - maciau filmuke apie riesutus, tikiuosi geles nenudzius lotuliukas.gif 

Riesutus pirkau assorti.lt

aš vėl pasikartosiu, gal tų riešutų visokių būna???? Nes ne aš viena rašiau, kad lieka prakaito kvapas, šlapimo... O kad rūbai pas kai kurias minkšti būna, gal mūsų vanduo kietesnis ir muilo riešutai jo neįveikia... bet man jie nepatiko, jei jau kiekvieną dėmelę (kad ir lengvai išskalbiamą su milteliais) reikia plauti rankom tai aš tada tuos rūbus ir išskalauti rankom galiu, kam į skalbyklę dėti? g.gif na žodžiu skaičiausi temas susidarius buvau ne kokią nuomonę, išbandžiau ir likau prie savo nuomonės. Džiugu jei kažkam jie patinka. O vat kam tas viraliukas reikalingas? Langus, dulkes, grindis ir t.t. ir taip su vandenuku puikiai išsivalau, be jokių papildomų ploviklių.
Atsakyti
vixiuke, pas mus taip pat labai kietas vanduo ir labai daug kalkiu doh.gif Skalbiu kas antra diena, sviezias demes tikrai iveikia, jokiu kitu papildomu demiu valikliu kolkas nepilu, nes dar neisigijau. Skalbiu 50 laipsniu temperaturoj. O riesutukai va tokie: http://www.assorti.l...o-riesutai.html
grindis visalaik plovikliais valiau, vandeniu isvalius lieka snerai schmoll.gif Su viraliuku graziau issivalo, pavirsiai net blizga, ko nebuna isvalius paprastu dregnu skuduriuku ax.gif Skysti susipyliau i purkstuka, purkstelnu, pavalau ir svaru.
Skaiciau ir as senas temas, nuomoniu buvo visokiu, bet as savo nuomone susidariau.
Atsakyti
isbandziau saindien pora Attitude firmos buitines priemones.
valiklis voniai mane nustebino, likau lb patenkinta kaip isvale man duso kabina, tikrai nesitikejau tokio rezultato thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 24 gruodžio 2010 - 17:11
QUOTE(ernesin @ 2010 12 24, 08:46)
O kvapai nesijaučia tik kol visai nepereinama prie ekologiškų buitinių priemonių, po kiek laiko atsigauna uoslė ir viskas būna tvarkoje su tais kvapais mirksiukas.gif
Nusipirkau maximoje valantį akmenį, tai nors ir valo gerai, sudėtis normali, vienintelis parfum jaučiasi kad gryna sintetika, net kaukę norisi dėti ph34r.gif

drinks_cheers.gif pritariu.
Gerai,kad kai naudoji ekologiskas ar savo gamintas priemones, nereikia uzsukti parduotuveje i buitines chemijos skyriu, nes nuo to kvapo nosi riecia... Apie fairy net galvot nesinori, tik galva skauda nuo aitraus kvapo..
Geras indu ploviklis earth friendly bekvapis. Tirstas,gerai nuplauna.

Gal kas parasys atsiliepimu apie sveikuose produoktuose parduodama produkcija almacabio(gali but netikslus pavadinimas,bet panasus). Ar tikrai ekologiska? Nes ne viskas ten ekologiska.
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 12 24, 08:46)

drinks_cheers.gif pritariu.
Gerai,kad kai naudoji ekologiskas ar savo gamintas priemones, nereikia uzsukti parduotuveje i buitines chemijos skyriu, nes nuo to kvapo nosi riecia... Apie fairy net galvot nesinori, tik galva skauda nuo aitraus kvapo..
Geras indu ploviklis earth friendly bekvapis. Tirstas,gerai nuplauna.

Gal kas parasys atsiliepimu apie sveikuose produoktuose parduodama produkcija almacabio(gali but netikslus pavadinimas,bet panasus). Ar tikrai ekologiska? Nes ne viskas ten ekologiska.
Atsakyti
Merginos, o kaip jus laikote muilo riesutus iki sekancio skalbimo?
Skaiciau 2 variantus: laikyt sandariaim inde su nedideliu kiekiu vandens arba gerai isdziovint. As isdziovinu, bet pasebejau, kad 2, o tuo labiauu 3k skalbia prasciau... Bandysiu laikyt vandenyje...
O kaip jus darot?
Atsakyti
as kas antradien skalbiu, todel nei dziovinu, nei skysty laikau g.gif Ant dezutes raso, kad reikia isdziovint, o Rasakilos puslapy skaiciau, kad reikia skysty laikyt, plius visai kitokia universalaus skyscio virimo instrukcija, nei kad as dariau, paziurejus filmuka apie riesutus unsure.gif http://www.youtube.c...h?v=XMHgfUy6bvU
Atsakyti