Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VI tema

QUOTE(ingonester @ 2011 02 08, 09:48)
Aš noriu surasti indaplovėm ekologiškų priemonių ! Veiksmingų !
Naudojau "Sodosan",  "Earth friendly products" -  schmoll.gif , praktiškai indus reikia visus perplauti dar papildomai rankom doh.gif , jie tokie apsinešę lieka...stikliniai indai tapo nepermatomi schmoll.gif
Naudoju ir druska ir blizgikli ir filtrus valau, kai naudodavau tas visas neekologiškas priemones, tai viskas buvo gerai, indai šviesdavo bigsmile.gif
Gal kas ka nors galit pasiūlyt !? Labai prašau !!!!! wub.gif

mano buvo ta pati problema doh.gif , kokiu tik nepirkau doh.gif
Bet pries menesi koki buvau PC Panoramoj, kur "Sveiki produktai" ir paklausiau gal turi ko dar nebandziau ir nusipirkau kibireli Almacabio firmos milteliu. raso kad uztenka 45 kartams, bet as pilu dar perpus maziau nei nurodyta ir man taip gerai isplauna thumbup.gif (na skaitau, kad jei gerai isplauna nuo juodos arbatos uzsistovejusius puodelius, tai thumbup.gif ) indaplove mano 12komplektu. Tos pacios firmos druska esu pirkusi, o skalavimo skysti tai ecover naudoju mirksiukas.gif
Beje ta pardaveja sake kad tu milteliu jie retai turi ir man pasiseke, kad nors vienas buvo likes thumbup.gif Dar su Svarainio kortele nuolaida yra, bet as ja namie buvau palikusi doh.gif
Atsakyti
Daivuliukas, aciū, užsiimsiu dabar paieškom !
Atsakyti
http://www.tik-ekolo...oods/search,10/
sveiki gal esat ką bandę iš šio puslapiuko? Ar tikrai ekologiški?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 08, 17:11)

vaikiskus prausiklius ir sampunus Urtecram pirkau ta pacia kaina parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 08, 17:11)

Ekologiška.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 08, 19:05)
Ekologiška.

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
as siandien pirma karta bandziau tuos riesutus, tai isivaizduokit, man maiseli istraukia suplysusi is skalbiankes, ir visi riesutai viduj bugno isbyrejo doh.gif nesuprantu kame reikalas ar kam nors taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 02 07, 18:41)
sakykit kai skalbiat su muilo riesutais, del kvapo galima ilasinti eterinio aliejaus, bet man klausimas iskilo kada ir kur ta alieju varvint, tiesiai ant drabuziu tai kazkaip nesinori pilt, kaip jus darot ?  g.gif

nededu jokiu kvapu cool.gif

Tiesa, radau recepta, kaip is muilo riesutu pasigamina sampuna, kazkuri klauset, tai netycia ka tik radau: savikaina 5 lt lotuliukas.gif http://www.bodylink....o...etail&id=11
Atsakyti
norejau paklausti :skalbiu su muilo riesutais ir dedu Sonet baliklio (pardaveja sake kad ji reik butinai det kartu su riesutais), tai dabar klausimas ar tas baliklis tik baltiem tinka, ar ir spalvotiem, atsakykit kas bandet prasau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 02 10, 10:16)
norejau paklausti :skalbiu su muilo riesutais ir dedu Sonet baliklio (pardaveja sake kad ji reik butinai det kartu su riesutais), tai dabar klausimas ar tas baliklis tik baltiem tinka, ar ir spalvotiem, atsakykit kas bandet prasau g.gif

O tai ką ant to baliklio etiketės rašo? Turėtų būti nurodyta, ar ir spalvotiem tinka. Nes aš tai Almavin naudoju, bet jį pilu tik kai skalbiu baltus ir labai šviesius drabužius, tam, kad riešutai nepapilkintų baltų audinių. O spalvotus tai skalbiu be jokių papildomų priemonių, kuo puikiausiai išskalbia.
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 02 09, 21:54)
as siandien pirma karta bandziau tuos riesutus, tai isivaizduokit, man maiseli istraukia suplysusi is skalbiankes, ir visi riesutai viduj bugno isbyrejo doh.gif nesuprantu kame reikalas ar kam nors taip buvo?

man taip budavo kiekviena kart doh.gif
kol nepradejau risti maiseli kokiais 6 mazgais biggrin.gif (bet ir tai buvo atsilaisvines pora kartu unsure.gif ) tikra terlione doh.gif
butu patogu gal jei jie maisyli pridetu koki su uztrauktuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2011 02 10, 12:53)
O tai ką ant to baliklio etiketės rašo? Turėtų būti nurodyta, ar ir spalvotiem tinka. Nes aš tai Almavin naudoju, bet jį pilu tik kai skalbiu baltus ir labai šviesius drabužius, tam, kad riešutai nepapilkintų baltų audinių. O spalvotus tai skalbiu be jokių papildomų priemonių, kuo puikiausiai išskalbia.

o tai spalvotus su riesutais tik skalbiate ar kaip?
jo maiseliai vos ne is binto padaryti, taip ir norisi nunesti tokia preke atgal doh.gif
Atsakyti