QUOTE(Liebchen @ 2013 08 11, 22:40)
Jei panelė net nežino daiktų tikrųjų pavadinimų, tai jai ne tik kad negalima naudoti jokių kontroceptikų, bet ir apskritai užsiėminėti seksu nerekomenduojama.
as prasau pagalbos o ne nesamoningu komentaru...

maždaug primesit galėjot pastot ar ne, ar bent jau galėjo būt tokia tikimybė
 maždaug primesit galėjot pastot ar ne, ar bent jau galėjo būt tokia tikimybė  

niekaip nerandam sau ramybės, reikia Jūsų patarimo
 niekaip nerandam sau ramybės, reikia Jūsų patarimo  buvo taip, su draugu "bandem" pirmą kartą. Abu buvom susijaudinę, draugas buvo su gumyte ir pabandė įsiskverbti į mane. Vos tik draugas truputėlį įstūmė į mane saviškį, iš karto įvyko ejakuliacija (į gumytę). Po to dar truputėlį pažaidėm petingu, dar porą kartų pabandė į mane įsiskverbti ir kai supratom, kad draugui jau "nebepasistos", nutraukėm žaidimus. Draugas žinoma nusiėmė gumytę, patikrino ją (ji nebuvo kaip nors pažeista). Kitą dieną po visko man turėjo prasidėti pms, tačiau neprasidėjo. Su draugu supanikavom ir po ~37h išgėriau escapelle. Tačiau nejaučiu jokių pokyčių, pms vis dar nėra, tik kartais pamaudžia pilvo apačios kairįjį šoną
 buvo taip, su draugu "bandem" pirmą kartą. Abu buvom susijaudinę, draugas buvo su gumyte ir pabandė įsiskverbti į mane. Vos tik draugas truputėlį įstūmė į mane saviškį, iš karto įvyko ejakuliacija (į gumytę). Po to dar truputėlį pažaidėm petingu, dar porą kartų pabandė į mane įsiskverbti ir kai supratom, kad draugui jau "nebepasistos", nutraukėm žaidimus. Draugas žinoma nusiėmė gumytę, patikrino ją (ji nebuvo kaip nors pažeista). Kitą dieną po visko man turėjo prasidėti pms, tačiau neprasidėjo. Su draugu supanikavom ir po ~37h išgėriau escapelle. Tačiau nejaučiu jokių pokyčių, pms vis dar nėra, tik kartais pamaudžia pilvo apačios kairįjį šoną  pastarąsias dienas dėl minties, kad pastojau negaliu nusiraminti, labai stresuoju. Mano fizinė savijauta gera, nei pykina, nei skauda krūtinę, alkio jausmo taip pat nėra. Nežinau ką jau ir begalvoti
 pastarąsias dienas dėl minties, kad pastojau negaliu nusiraminti, labai stresuoju. Mano fizinė savijauta gera, nei pykina, nei skauda krūtinę, alkio jausmo taip pat nėra. Nežinau ką jau ir begalvoti  
 . Mėnesinės taip, jos ateina kas mėnesį (jas čia populiaru trumpinti "mmmm"
. Mėnesinės taip, jos ateina kas mėnesį (jas čia populiaru trumpinti "mmmm"   ). Moterys, kurios naudoja KT, dažnai tikrai labai tiksliai numato tikslią mėnesinių dieną, kad jums jos neatsirado konkrečiai tą dieną kaip tikėjotės, tikrai neverta stresuoti. Be to, paskutinės dienos prieš mėnesines tikrai nėra pačios vaisingiausios, vien dėl to nesukčiau galvos. Nepanikuokite
 ). Moterys, kurios naudoja KT, dažnai tikrai labai tiksliai numato tikslią mėnesinių dieną, kad jums jos neatsirado konkrečiai tą dieną kaip tikėjotės, tikrai neverta stresuoti. Be to, paskutinės dienos prieš mėnesines tikrai nėra pačios vaisingiausios, vien dėl to nesukčiau galvos. Nepanikuokite  

Nes pagal idėją dienos neturėjo būt vaisingos - t.y. minimum savaitė nuo ovuliacijos turėjo jau būt praėjusi.
 Nes pagal idėją dienos neturėjo būt vaisingos - t.y. minimum savaitė nuo ovuliacijos turėjo jau būt praėjusi.