Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių parodos X tema!

QUOTE(axioma @ 2012 01 17, 09:03)
Sveikos panos smile.gif

nors neturiu veislyno, bet gundausi sudalyvauti  LGAC parodoje pavasarį. Veisėja mums pasiūlė pasirodyti tai tikriausiai taip ir padarysim smile.gif  ir matau parašyta, jog bus kanados sfinksų šou, o kadangi maniškiai taip pat kanadėnai tai noriu sužinoti biškutį daugiau kas čia per programa. Kaip tas šou vyksta?  kokius triukus ten kačiai turi rodyti? smile.gif  dėkui už atsakymą.

Sveika:) Sveika susirgu parodu liga:) Pirmos parodos jos ipatingos, tas jaudlys, nezinojimas ka ir kaip daryt smile.gif Smagu:) Svarbiausia stipriai nesijaudinti, isikurti salia parodu senbuviu ir klausti ju patarimo. Paprastai parodu dalyviai yra draugingi ir padeda parodu naujokams.
Veisliu shou. Tai galima ivardinti kaip paroda parodoje. Shou dalyvauja tik tos veisles gyvunai ir tik tie , kurie is anksto uzsiregistruoja (registruodamiesi i paroda).Dalyvaujantis gyvunai nesame i tam skirta vieta, sodinami i narvelius ir teisejas ipa po viena ir garsiai pasakoja visiems, kas ir kaip pas ta katina yra. Tada istenkami geriausi: kaciukas,paauglys, mergaite, berniukas ir aplamai veisles geriausias.Dalinami apdovanojimai, foto atminciai ir iseini laimingas:)
Na ar aiskiai paaiskinau?
Atsakyti
Undzinka, labai aiškiai. dėkui 4u.gif

tai neveisimui skirtų gyvūnų taip suprantu į personalinę parodėlę nelabai apsimoka nešti, nes na koks gi skirtumas kas pas jį labai gerai ar visai blogai, o ir prieš medaliuotus reproduktorius visvien nelaimėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 01 17, 13:32)
Undzinka, labai aiškiai. dėkui  4u.gif

tai neveisimui skirtų gyvūnų taip suprantu į personalinę parodėlę nelabai apsimoka nešti, nes na koks gi skirtumas kas pas jį labai gerai ar visai blogai, o ir prieš medaliuotus reproduktorius visvien nelaimėsim smile.gif

Na ir kodel gi? Koks skirtumas ar gyvunas skirtas veisimui ar ne? Jei jis yra geras tai jis ir yra geras:)
Atsakyti
Gal kas į Minsko (FIFe) parodą ketina keliauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2012 01 17, 14:37)
Na ir kodel gi? Koks skirtumas ar gyvunas skirtas veisimui ar ne? Jei jis yra geras tai jis ir yra geras:)

mano akim žiūrint kastruotam katinui ir jo šeimininkui visai vienodai ar jis geras ar ne smile.gif o kai renkamas iš jų geriausias tai mano atveju jis tikrai toks nebus smile.gif

ir paroda konkrečiu atveju tai tik dėl mano puikybės ir smalsumo reikalinga biggrin.gif o katinams mano dėl to bus tik krūva streso ir jokios naudos smile.gif o dar papildomai bausti uždarant į narvą tokioje aplinkoje tai jau būtų žiauru.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 01 17, 14:19)
mano akim žiūrint kastruotam katinui ir jo šeimininkui visai vienodai ar jis geras ar ne smile.gif  o kai renkamas iš jų geriausias tai mano atveju jis tikrai toks nebus smile.gif

ir paroda konkrečiu atveju tai tik dėl mano puikybės ir smalsumo reikalinga  biggrin.gif  o katinams mano dėl to bus tik krūva streso ir jokios naudos smile.gif  o dar papildomai bausti uždarant į narvą tokioje aplinkoje tai jau būtų žiauru.

Tada tikrai palikite katinus namuose, o pati atvažiuokite pasižiūrėti. Parodos iš tiesų reikalingos žmonėms, o ne katėms wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2012 01 17, 15:49)
Tada tikrai palikite katinus namuose, o pati atvažiuokite pasižiūrėti. Parodos iš tiesų reikalingos žmonėms, o ne katėms wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 01 17, 14:19)
mano akim žiūrint kastruotam katinui ir jo šeimininkui visai vienodai ar jis geras ar ne smile.gif  o kai renkamas iš jų geriausias tai mano atveju jis tikrai toks nebus smile.gif

ir paroda konkrečiu atveju tai tik dėl mano puikybės ir smalsumo reikalinga  biggrin.gif  o katinams mano dėl to bus tik krūva streso ir jokios naudos smile.gif  o dar papildomai bausti uždarant į narvą tokioje aplinkoje tai jau būtų žiauru.

drinks_cheers.gif

pabandyti vistiek verta, juk ne veltui tam ir yra kastratų klasė smile.gif gal jūsų katinui nebus jokio streso, pradžioj pasinervins, o paskui apsipras ir viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai su kastratu važiuočiau tik tokiu atveju, jeigu būčiau veisėja, turėčiau veislyną ir kastratas atrodytų tikrai neprastai. Bet kai žmogus nėra veisėjas, augina katiną sau, tai nelabai yra reikalo ten važiuoti... Na, nebent jau labai norisi paragauti parodų duonos. Bet pirmam kartui geriau kaip žiūrovui apsilankyti, nes dažniausiai būna labai sunku pirmą kartą atvykus, nieko nesigaudai, nerandi, nesupranti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui už mintis, panos 4u.gif

keliose parodose esu pabuvus kaip žiopsotoja kai rinkomės sau kačiuko veislę smile.gif bet kaip ten viskas vyksta dalyvaujant tai visiškai neraukiu.

Na čia mūsų veisėja ta paroda apkrėtė, daugmaž- " atvažiuokit, bus smagu susipažinsit su kitom panom, o Kuzia gal ką ir laimės" tai ir susisuko galva smile.gif nors sveiku protu suvokiu, kad nei man nei juo labiau mano katinams tos parodos neivelnio nereikia smile.gif patinui gal dar nieko, jis toks "pochuistas" dažniausiai būna, o katė ganėtinai jautri tai man būtų baisi gėda jei gerlę paleistų ant visos salės blush2.gif

Aišku norisi naujos patirties gyvenime, visuomeniškos veiklos tokos neįpareigojančios bei gerų emocijų, ale kai pas mane plikarūriai tai tikrausiai galiu išgirsti ir nekokių komentrų, kas įtariu nuotaiką nemažai pagadina.
Atsakyti
turiu kastrata, neturiu veislyno, bet i parodas vazineju, o kodel nevaziuot ir nerodyt tokio grozio kates? o kai dar ta kate tikrai verta but nominuota ir isrinkta kaip geriausia savo veisles atstove tai net nuodeme tokia pasislepus tik sau laikyt wink.gif
pradejau vaziuot i parodas, vaziavau ir toliau vaziuosiu bigsmile.gif
tiek daug geru emociju zmogus nedaznai prisigaudai smile.gif

gal kas vasario 18-19 i Talina? WCF paroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 17 sausio 2012 - 18:40
QUOTE(kioske @ 2012 01 17, 19:36)
turiu kastrata, neturiu veislyno, bet i parodas vazineju, o kodel nevaziuot ir nerodyt tokio grozio kates?  o kai dar ta kate tikrai verta but nominuota ir isrinkta kaip geriausia savo veisles atstove tai net nuodeme tokia pasislepus tik sau laikyt wink.gif 
pradejau vaziuot i parodas, vaziavau  ir toliau vaziuosiu  bigsmile.gif
tiek daug geru emociju zmogus nedaznai prisigaudai smile.gif

gal kas vasario 18-19 i Talina? WCF paroda  4u.gif

Tai jeigu leidžia piniginė tik dėl savo malonumo važiuoti ir žinote, kad jūsų katė verta laimėti, tai kodėl gi nevažiuoti. smile.gif Juolab, kad jūsų britė ilgaplaukė, konkurencija iškart mažėja, teisėjams kažkas naujo... smile.gif
Atsakyti