Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 34 tema :)

ehehe kaip juokinga, o man ta visa sąmonės srauto literatūra tokia su cinkeliu, nu bent jau jaunystej gilioj, dar mokykloj, tai patikdavo labai thumbup.gif

QUOTE(egliosha @ 2010 11 07, 04:03)
oooo, prisimenat, sakiau, kad siandien varysiu i pabaigtuves diedo darbo? biggrin.gif ar per daug vyno tenais prigeriau ir maisaus?  lotuliukas.gif zodz priedziau, prigeriau, esu stora kai matrioska!!! laugh.gif valgiau sea food sriubos (cia rusai taip mandrai vadina. gamino italas. pirma syki toki reikala su midijom, krevetem, krabais, dar kazkuo kieno pavadinimo net nezinau valgiau laugh.gif ), vistienos suktinuku su zolelem ir graikiniais riesutais ivyniotu i sonine, grilintu kepsniu ir naminiu desreliu, grilinto baklazano sutrinto su cesnaku ir majonezu(kas nerealiai skanu!)... zodziu cia ciebra jei valgo tai blyn valgo laugh.gif buvo smagu biggrin.gif

žinai, gerai, kad neskaičiau to naktį, nes ėjau gult taip valgyt norėdama... būčiau tave priplojus per ekraną biggrin.gif

QUOTE(Militukas @ 2010 11 07, 12:18)
Sveikos jus turbut juokaujat  blink.gif  as vos susikalbejau su kompu kad jus pamatyti, o dabar reiks deretis kad nuotrauka pavyktu idet doh.gif .Turbut jauciu ilgai reiks su juo pesiotis arba vel pagrasint jei koki virusa pasigaus meistro nekviesiu ax.gif  O filmavimai prasideda thumbup.gif

na ne brangioji, neišsisuksi. kaip foto įdėti, aš tau kiekvieną žingsnį aprašiau savo žinutėje. mes tau ne burda moden katalogas, kad pavartai, pasigroži o save nuslepi. išimčių nėra biggrin.gif
Atsakyti
Zane as ir neisisukineju tikrai idesiu savo nuotrauka biggrin.gif tik reik nusiraminti ir nustot ant kompo pykti kad taip ilgai su juo susisneketi nejo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 07, 14:57)
ehehe kaip juokinga, o man ta visa sąmonės srauto literatūra tokia su cinkeliu, nu bent jau jaunystej gilioj, dar mokykloj, tai patikdavo labai  thumbup.gif

Zinok ir man patikdavo smile.gif ir filmas apie kuri kalbejau patiko, tik sunkus ... as buvau vakaro komedijai nusiteikus bigsmile.gif bet nusprendziau ta ziuret.. faina kai per visa filma mastai o ne siaip ziuri ir pabaiga nuspeji ax.gif
Atsakyti
visiškas savaitgalis temoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 11 07, 15:33)
Zane as ir neisisukineju tikrai idesiu savo nuotrauka biggrin.gif tik reik nusiraminti ir nustot ant kompo pykti kad taip ilgai su juo susisneketi nejo doh.gif .

gerai jau gerai, lauksim biggrin.gif
Atsakyti
misko uoga, tavo patisonai liux thumbup.gif ir labai i tema laugh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasirodė pirmosios nuotraukos iš filmavimo aikštelės Rio. Taxi scena
user posted image
user posted image
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 07, 15:50)
va, čia kiekvienai po Patisoną. Imkit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif

user posted image

Gerulis,
Kiekviena karta primins patisonas, apie galvot reikia... thumbup.gif lotuliukas.gif
Tikrai kad savaitgalis tyla byla cia... doh.gif
O as nuo pirmadienio turesiu kokias dvi savaites ka veikt tai ir vel jusu nepasivysiu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

MERGINUKES KURIOS GAL JUNGIATES PER TELEFA IR LEIDZIA NARSYTI PO SI FORUMA? aS KARTA BANDZIAU BET I FORUMA KAZKO NEILEIDZIA g.gif

MYLIU ROBSTEN wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 07, 08:51)
Patvirtintas ir patikslintas "Brekstancios ausros" filmavimo grafikas. biggrin.gif

Filmavimo pradzia 2010-11-08  4u.gif
Filmavimo pabaiga 2011-04-22 4u.gif

user posted image

Tai ka,rytojus gana svarbi diena smile.gif

Oj laba vakara 4u.gif Tiek ruosiaus pakomentuot,bet pamirsau,kol pavyko prisesti prie pc doh.gif

Miško uoga,aciu 4u.gif cia gal ir po 2 uzteks lotuliukas.gif

Daiva,bet komplimentas thumbup.gif

Harpija mano nuomone viena kita gali buti netikra foto,bet kad tokios taip sakant skoningos biggrin.gif Kad nebutu labai akivaizdi padielka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 07 lapkričio 2010 - 17:35
kas do taxi scena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 07, 15:50)
va, čia kiekvienai po Patisoną. Imkit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif

nono.gif nono.gif nono.gif Prašyčiau tikro!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš ir pamenu bet nepamenu. gal kai ją pusiau miegančią naktį į taksą sodino?

per telefoną jungtis neturiu problemų kažkaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 07 lapkričio 2010 - 17:52