Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 34 tema :)

QUOTE(Nika89 @ 2010 11 05, 17:14)
Ir jeigu ka tokios temos kas kam patinka as negirdejau!!!!!!!!! blink.gif  blink.gif

Dziaukis, kad Zane negirdejo tavo atsakymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 05, 17:38)
tiesiog nemegstu zmoniu isskirinet ax.gif

aha, ir del sio savo nemegimo emei ir visiems profesijas prikabinai (duru trankytoja, konspektuotoja, muza ir t.t) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 05, 17:42)
aha, ir del sio savo nemegimo emei ir visiems profesijas prikabinai (duru trankytoja, konspektuotoja, muza ir t.t) lotuliukas.gif

Cia ne zmoniu skirstymas, o pareigu pasiskirstymas tongue.gif biggrin.gif

Dzimut, davai grizk pasigincyt.. mirksiukas.gif Jau dabar isivaizduot galiu su kuo gincijuos..taip idomiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 05 lapkričio 2010 - 17:47
Sveikos
Foto meet'o thumbup.gif smagu, kad fainai pasibuvot smile.gif
Egliosha, ačiū už temą 4u.gif labai gražūs piešiniai pradžioj wub.gif

Robertas viešbutyje biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Sveikos parvarau ir as 4u.gif . Eisiu ir as aiskintis su tuo jusu albumu kaip i ji ilyst g.gif , o tai jau is smalsumo numirt galiu, kaip noriu i jus paziureti doh.gif . O Robo fizionomija tuose nuotraukose sakes blink.gif .Bet Dzeiko fainos thumbup.gif
Atsakyti
isvarau pas style, kai grisiu, galesim pratest ginca. Arba kada nors, jei turesiu upo gincytis laugh.gif
Atsakyti
Panos galit man tokei fool.gif paaiskint kaip tas nuotraukas pamatyt smile.gif . Jei galima punktais kaip ir kur ten ka spaust, o tai as kaciuku galerija ten radau vietoje jusu nuotrauku lotuliukas.gif
Atsakyti
Ilindau ir as meeto fotkiu paziuret.. pavydu pasidare doh.gif Nieko.. gal kita karta prisijungsiu ir as tongue.gif
Style.. pazint neina.. nu fainai fainai atrodo nauja plaukuosena thumbup.gif
As sian irgi atsinaujinau.. esu ryyyyza biggrin.gif
Noriu sirgt pas jumis.. ale ner kada normaliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 11 05, 19:08)
Panos galit man tokei fool.gif paaiskint kaip tas nuotraukas pamatyt smile.gif . Jei galima punktais kaip ir kur ten ka spaust, o tai as kaciuku galerija ten radau vietoje jusu nuotrauku lotuliukas.gif

prisijungi. spaudi kairej pusej Albums. tada ismeta Public Home-ten Twilight fotkes, Private Home-ligoniu fotkes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 05 lapkričio 2010 - 18:16
Eglioshaaciu 4u.gif 4u.gif

nauja palata,o jau 4psl prisnekejot rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 05, 17:38)
Jej kaip neidomiai..kas kam patinka cia net klaust nereikia..

sakai įdomiau būtų aiškintis kas kam nepatinka? lotuliukas.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 05, 17:41)
Dziaukis, kad Zane negirdejo tavo atsakymo lotuliukas.gif

ji buvo kitam stalo gale. pasirodo ne tik aš jos neprigirdėjau, bet ir ji mūsų galo biggrin.gif dar ir todėl nepafotkinau ax.gif

QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 05, 18:09)
Ilindau ir as meeto fotkiu paziuret.. pavydu pasidare  doh.gif  Nieko.. gal kita karta prisijungsiu ir as  tongue.gif
Style.. pazint neina.. nu fainai fainai atrodo nauja plaukuosena  thumbup.gif
As sian irgi atsinaujinau.. esu ryyyyza  biggrin.gif
Noriu sirgt pas jumis.. ale ner kada normaliai  verysad.gif

nu kaip būtų įdomu pamatyt.

susimąsčiau, kas mane matot tamsiaplaukę. visos mergos vakar sakė. tai va, eisiu įmesiu nuotrauką tamsiaplaukės biggrin.gif prieš porą metų. kad jau šitaip biggrin.gif
Atsakyti
bet style,mano nuomone,tamsus plaukai labiau tinka ax.gif As anksciau sviesi buvau,o dabar tamsi rolleyes.gif
Atsakyti