Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 34 tema :)

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 05, 21:46)
Na tai tęsiam balių bigsmile.gif

jau koks fainas berniukas picas atvežė thumbup.gif

uzsilaikei? arbatpinigiu davei? numeriuko paprasei? ar paleidai? lotuliukas.gif
prisimenu kaip mokykloj darydavom ziburelius, atsinesdavom kiekvienas ka turim.. biggrin.gif tai as dbr galiu mestelt alaus, vyno (cia jau pagal pageidavima) o tu mesk pica! thumbup.gif
Atsakyti
aha, suneštinis vakarėlis gerai. ir aš norėčiau pavalgyt picos biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif neleidž paveiksliuko įkelt, kurį noriu, tai nekelsiu jokio ax.gif

O arbatos aišku daviau, nes šypsena iki ausų rolleyes.gif Nors greičiausiai mes jį ir prajuokinom, kol duris atidarėm biggrin.gif bet vis tiek labai čiotkas biggrin.gif
Papildyta:
Jūs net neįsivaizduojat kaip yra faina suprast, kad valandų yra mažiau biggrin.gif

Pas mane namie dar ne visi laikrodžiai atsukti rolleyes.gif Žiūriu jau vienuolika, viskas ok...Ir tik tada supratau, kad tik dešimt bigsmile.gif lotuliukas.gif Dar anksti lotuliukas.gif
Atsakyti
Viesbutis "Copacabana Palace" Rio laukia atvykstant B.A. filmavimo grupes smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 05, 22:04)
Jūs net neįsivaizduojat kaip yra faina suprast, kad valandų yra mažiau biggrin.gif

Pas mane namie dar ne visi laikrodžiai atsukti rolleyes.gif Žiūriu jau vienuolika, viskas ok...Ir tik tada supratau, kad tik dešimt bigsmile.gif  lotuliukas.gif Dar anksti lotuliukas.gif

o pas mane dbr tik 21.12 kazkur... valanda dar maziau! tongue.gif

o dbr dar imesiu, kazkoks metimo man laikas atejes biggrin.gif patinka new moone man ta vieta, kur jis atejes po mustyniu su jakob, pasiziuri i Bella ir sako "sorry" ismetes tokia gudria smile... biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man gražiausias iš vilkų - Kiowa Gordon wub.gif Jau toks gražus berniukas rolleyes.gif

Blemb, apie pusė šešių užtirpdė dantistė man žanduką..Nosį jau atleido, žandą atleido, lupa vis dar susukta doh.gif JAu užkniso doh.gif
Atsakyti
Hello, I.m back...

Jau LEO tai wub.gif cia as apie Pobedonosceva tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 05, 23:20)
Hello, I.m back...

Jau LEO tai  wub.gif cia as apie Pobedonosceva  tongue.gif

Apsispręsk, moterie, su kuo tu buvai - su Džimute ar su Leo bigsmile.gif Nes išėjo su Džimute susitikti, o grįžusi apie Leo kalba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 05, 22:19)
Man gražiausias iš vilkų - Kiowa Gordon wub.gif Jau toks gražus berniukas rolleyes.gif

Blemb, apie pusė šešių užtirpdė dantistė man žanduką..Nosį jau atleido, žandą atleido, lupa vis dar susukta doh.gif JAu užkniso doh.gif

ir man jis mielas labai! wub.gif

stomotologai didziausias mano priesas, as ju bijau, kaip maro!o koks nemalonus jausmas, kai nejauti puse zando, fufufufu

Atsakyti
QUOTE(Bellana @ 2010 11 05, 23:26)
stomotologai didziausias mano priesas, as ju bijau, kaip maro!o koks nemalonus jausmas, kai nejauti puse zando, fufufufu

Mano irgi priešai buvo..Bet radau labai labai fainą smile.gif žaidžia ji su manim vos ne kaip su vaiku blush2.gif lotuliukas.gif

Pamiršau prierašą - ir kaip aš myliu Kiową bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 05 lapkričio 2010 - 22:47
QUOTE(egliosha @ 2010 11 05, 15:56)
44. Miško uoga - nežinoma, nenusakomas, Kaunas, ne tokia ir lengva

doh.gif
Miško uoga - Milda, 30, Kauno r. visai ne tokia ir sunki tongue.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 11 05, 16:08)
aš tau duosiu duosiu. buvau visai pamiršusi  lotuliukas.gif  doh.gif  nu žinai, aš pagerianti tokia, atmintis ne kokia  lotuliukas.gif
kiek tau metų?

ne, tai kam čia tas pass? reikės ir save rodyt.. neturiu aš ką rodyt doh.gif
Apvalūs trisdešimt.

QUOTE(Žanė @ 2010 11 05, 21:18)
ale miško uoga nepasijungia, nešneka. tai mažu nenori slaptažodžio?  lotuliukas.gif

tongue.gif Miško uoga buvo pas daktarus, pjaustė nagus, bo baisiai įaugę, procedūrinosi, paskui namie baronkas valgė ir su šeima žiūrėjo filmą "BABIES" Dabar vienas vyresnis egzempliorius jau eilinį kartą užmigdęs tėtį ir toliau dainuoja ir apie traukinius sau pasakojasi doh.gif Fuuu.. jau žiovauja.. Gal greit užmigs.. Kelsiu vyrą, eisim alaus gert ax.gif

Tiesa, TEMA TOOOTALIAI NE Į TEMĄ doh.gif Trenks mus iš čia. Oi trenks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 05, 23:47)
Tiesa, TEMA TOOOTALIAI NE Į TEMĄ  doh.gif Trenks mus iš čia. Oi trenks  lotuliukas.gif

Tai jau gal nevaražyk schmoll.gif Būsima ragana bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti