QUOTE(Basari'a @ 2012 02 07, 19:49)
nea, maišiau tą šviesiausią 10N su 8A, nes norėjau, kad išeitų kuo šviesiau, bet nesigautų geltoni

ryškiklį ėmiau tik 10N, o dažiklį maišiau šių spalvų 50/50.
aga esu dažiusi šaknis tik su 8A, tai man lb mažai padašydavo, išeidavo tik truputį rudai šviesesni.
o kaip tau nusidažė kai maišiai 10A su 8A?
nu man išėjo kaip dažant grynai vien su 10A, tik to geltonumo truputį mažiau.
Aš irgi esu bandžiusi sruogelę vien su 8A, bet ir per du kartus pašviesino gal sakyčiau šviesiai rudai, na gal ir būtų gerai, yra mintis pabūti tamsesnei blondinei, bet žinai, kai visi labai šviesūs, o pereiti prie tamsesnių tik nuo šaknų- akiai atrodo per rudi

.
Aš kai maišiau 10A su 8A, tai nelabai pastebėjau didelio skirtumo kaip ir vien su 10A

. Nors, tiesą pasakius ir su ta pačia vien tik 10A spalva dažant ne visada lygiai toks pat atspalvis gaunasi

, kartais visai tenkina rezultatas, kitą kart per daug geltonumo gaunasi ir nesuprasi nuo ko tai priklauso

. Aš pirmą kart kai bandžiau Naturtint dažus, dažiau vien tik su 10A spalva ir visai normaliai gavosi, nereikėjo ir perdažyti su 8A dėl atspalvio

.
Ir dar, aš kai rinkausi atspalvį, susirašinėjau su "Sveikais produktais" atsakinga už dažus mergaite ir buvau uždavusi klausimą kuri spalva šviesesnė- 10N ar 10A, ir man atsakė, jog jos yra abi vienodo šviesumo, tik viena su pilku pigmentu, kad gautųsi mažiau geltonumo, nors ir ant dėžučių modelių plaukų atspalvių tonų pavyzdžiai skiriasi
P.S. jei gali įmesk

oto kaip dabar gavosi- žiauriai smalsu