Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Agniete1121 @ 2012 06 04, 18:44)
laba smile.gif  perskaiciau temuke ir susimaisiau visai. kirpykloi dazydavau keune 1517, bet dabar noriu pereiti [rie naturalesniu dazu. gal galit pasakyti kokia spalva geriausia dazyti? 10 N ar 10 A? ar nebusiu geltona? ir ar pirma karta dazant tept visus plaukus ar tik ataugusias saknis?

Sveika. Na aš nežinau koks tai atspalvis Keune 1517 blush2.gif ir kaip jūsų plaukus ima šviesinimas, bet aš kai dažiau pirmą kartą su Naturtint dažiau tik nuaugusias šaknis ir rinkausi 10A spalvą, nes maniškiai linkę į geltonumą gautis doh.gif , be to asmeniškai aš ir laikau ilgiau nei parašyta blush2.gif ax.gif
Sėkmės mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau siek tiek foto, kaip dazoma su Herbatint ir kokie rezultatai, gal kam pravers smile.gif

user posted image

30% zilu plauku, spalva maisyta 8N+FF5 1:1, ant sruogos 7N+FF5, man butu idealus variantas bigsmile.gif Bet aisku ant zilu visos spalvos gaunasi graziau g.gif

user posted image

50% of 8N, 25% 10N ir 25% 7C.
Atsakyti
O jei tamsiai dažyt, ar uždažo žilus? Su chna dažiau tai man labai skiriasi spalvos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 04, 21:46)
Radau siek tiek foto, kaip dazoma su Herbatint ir kokie rezultatai, gal kam pravers smile.gif

user posted image

30% zilu plauku, spalva maisyta 8N+FF5 1:1, ant sruogos 7N+FF5, man butu idealus variantas bigsmile.gif Bet aisku ant zilu visos spalvos gaunasi graziau g.gif

user posted image

Čia abiejose foto jūsų plaukai blush2.gif ? Man tai labai gražios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 06 05, 12:42)
Čia abiejose foto jūsų plaukai  blush2.gif ? Man tai labai gražios spalvos thumbup.gif

Rasiau virsuje, kad radau, kaip paneles dazo su Herbatint, as kankinuosi su Naturtint vis dar 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2012 06 05, 08:12)
O jei tamsiai dažyt, ar uždažo žilus? Su chna dažiau tai man labai skiriasi spalvos verysad.gif

Uzdazo, taciau greiciau nusiplauna, cia jau tokia zilu plauku dalia. Jeigu daug ju turite, patarciau nusviesint, maziau vargo del atauginejimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Na stai, turiu klausimeli. Esu naturali brunete, ir noriu TIK pabandyti patamsinti plaukucius siek tiek, zadu dazytis kastonine spalva, ji atrodo tamsesne nei mano plauku spalva. Sakykit, ar dazant rudus plaukus 100% nudazys norima spalva, negali taip nutikti jog nusidazys ne tokia splava kokia norejau, o pvz.sviesiai ar dar kokia g.gif Tiesiog niekad nesidaziau ir idomu. Aciu smile.gif
Atsakyti
Kokia pasirinkist, tokia ir nusidazys, pati tamsuma pareguliuot galit, o va del atspalvio, kaip su jusu naturaliais pigmentais reaguos, gali siek tiek but y rausvuma arba ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 04, 20:46)

user posted image

user posted image

Kas tas FF5??smile.gif labai grazi spalva ant sruogos:)
Atsakyti
Suvedus Herbatint FF5 y google ismeta, kad tai yra Sand Blonde spalva:4u:

user posted image
Atsakyti
O jeigu maisyciau ne su herbetint o su naturtint 10N nebandet?smile.gif
Atsakyti
Na maisant su kitos firmos dazais, galit ir bedu sulaukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 06, 21:08)
Na maisant su kitos firmos dazais, galit ir bedu sulaukt mirksiukas.gif

Uj as ne taip supratau as galvojau kad ta spalva 8n yra naturtint o herbatint yra ff5:DD O is kur tu Herbatint galima gauti?smile.gif
Atsakyti