Įkraunama...
Įkraunama...

PDF failai

Gal kas zino? g.gif .
Atsakyti
O jei nori is PDF konvertuoti i DOC t.y Word'inius failus tai yra programa Solid Converter. Ja taip pat reikia internete susirasti, bet va su Cracku sunku, as kol kas niekaip nerandu kaip nulauzti g.gif g.gif
Atsakyti
nueik i www.adobe.com ir downloadink acrobat reader, bet ne zemesne nei 5 versija. Sekmes:)
Atsakyti
QUOTE (westa @ 2004 05 31, 15:19)
O jei nori is PDF konvertuoti i DOC t.y Word'inius failus tai yra programa Solid Converter. Ja taip pat reikia internete susirasti, bet va su Cracku sunku, as kol kas niekaip nerandu kaip nulauzti g.gif g.gif

man tai dauguma pdf doku konvertuojasi elementariu būdu copy-paste tongue.gif tik kai kurie būna special apsaugoti, apacioj raktelis geltonas, tai jau su tais nzn ką daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE (casa @ 2004 05 31, 13:59)
man tai dauguma pdf doku konvertuojasi elementariu būdu copy-paste tongue.gif tik kai kurie būna special apsaugoti, apacioj raktelis geltonas, tai jau su tais nzn ką daryti g.gif

g.gif neisivaizduoju kaip taip eina kopijuoti, reiks pabandyti. Bet siaip tai nesiaip tokios programos yra, jei taip lengvai butu, jos neturetu prasmes huh.gif
Atsakyti
pas mane 5.0 versija.. selectinu tekstą su text select tool, tada copy, atsidarau wordą ir pastinu rolleyes.gif ne su visais taip pasiseka, bet su dauguma. man mokslams reikėjo labai daug su pdf dirbti, tai įkirtau sistemą rolleyes.gif sėkmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE (casa @ 2004 05 31, 20:23)
pas mane 5.0 versija.. selectinu tekstą su text select tool, tada copy, atsidarau wordą ir pastinu rolleyes.gif ne su visais taip pasiseka, bet su dauguma. man mokslams reikėjo labai daug su pdf dirbti, tai įkirtau sistemą rolleyes.gif sėkmės wink.gif

Ne visada padeda tai rolleyes.gif Ypac, kai tekstas eina keliais stulpeliais, tai gali imti teksta is visu stulpeliu po eilute... gaunasi sakiniu kratinys ir tiek blink.gif

Geriausiai teksto atpazinimo programele, pvz: "Fine reader". Ta atpazinimo galimybe yra nuo 6 versijos. Kazkada apie tai buvau rasiusi chate, kai kurios merginos gal dar prisimena wink.gif...
Atsakyti
Kažkas jau rašė, kad iš VMI puslapio nori parsisiųsti keletą formų. Problema buvo, kad ne taip atidarinėja. Buvo ir patarimas duotas -parsisiųsti acrobat reader'į.
Pas mane kita problema -pasirinkus deklaracijos formą, ne tik kad jos neatidaro, bet atverčia naują langą su kryželiu kampe. Nieko nesuprantu, juk prieš kokį mėnesį, viskas buvo gerai. Acrobat reader'is instaliuotas seniausiai, ir anksčiau kompas visus failus atidarinėdavo gerai. Bet čia, bac... ir kryžiukas kampe. Kas atsitiko? Kaip kompą "priversti" atidaryti reikiamus failus?
Atsakyti
Pas tave Win XP su Service Pack 2? Jeigu taip, tai gali buti, kad uzblokavo kaip reklama. Ar puslapyje paspaudus ant pdf failo po adreso lauku neatsiranda gelsva juostelė su uzrasu "Pop-up blocked. To see this pop-up or additional options click here..."?
Atsakyti
Pas mane Windows NT ir tokia juostelė dėl reklamos neatsiranda...
Pikčiausia, kad visą laiką buvo čiki, o dabar kryžius smile.gif
Atsakyti
Pabandyk parsisiusti pas save i kompiuteri. Ar atidaro?
Atsakyti
Taip atsidaro. Bet neišeitis, kadangi man neatidaro ne tik deklaracijų formų iš VMI puslapio, bet ir kitų puslapių... O visų saugotis į kompą nesinori... Būna, landžioji inete, surandi kas tave domina, paspaudi nuorodą, atsidaro naujas langas, o ten kryžiukas:) Vėl Acrobat Reader's grybą supjovė... Kažkas atsitiko, gal kur kokia varnelė nusimušė? juk anksčiau viskas čiki buvo...
Atsakyti